![]() |
Metalist Maçı Sonrası 4 Sakat.. Ekibimizin dün oynadığı Metalist Kharkiv maçında Tello ve Nobre aldıkları darbelerden dolayı oyun dışına alınırken, Sivok’un kaşına dört dikiş atıldı. Rüştü de sakat sakat maçı tamamladı. Sağ üst adalesine darbe alan Tello, bundan dolayı 73. dakikada yerini Serdar Özkan’a bırakırken, diğer sakat Nobre’nin durumunun önemli olmadığı ifade edildi. Kaşının açılması nedeniyle dört dikiş atılan Sivok ise nasıl bir darbe aldığını hatırlamadığını, her maçta yaşanabilecek bir durumla karşılaştığını söyledi. Sağ dizinin üst bölgesine darbe alan Rüştü’nün sakatlığının ise diğerlerine göre daha ciddi olduğu, kesin durumun bugün çekilecek MR sonucunda netlik kazanacağı ifade edildi. |
başladı yine sakatlıklar :( |
O kadar önemli sakatlıkları yok g.antep macında oynuyacaklar |
Rüştü'nün durumu henüz net değilmiş, çok önemli birşeyi olmasa bile Gaziantepspor maçında riske edilmez büyük ihtimalle. Neyseki diğerlerinde önemli bir sorun yok. |
g.antep macında oynasınlarda |
antep maçı sanırım zor olcak |
hepsi düzelir. |
ciddi sakatlıkları yok sanırım |
ciddi birseyleri oldugunu dusunmuyorum ama birek rustunun biraz ciddi olabilir insallah hepsi duzelir antep macina kadar rustu cok iyi bu sezon |
Rüştü oynasın başka bişi istemiyorum.Alternatifimiz oldukça çok fakat ben oldum olası Hakan Arıkan'a güvenemedim bir türlü. .. |
Rüştü ve Tello bugünkü antrenmana çıkmamışlar, çok önemli bir sorunları yok galiba ama Gaziantepspor maçında riske edilmeyebilirler belki. |
Rüştü insallah g.antep macına yetisir . . . Beşiktaş JK |
rştü dışında diğerleri oynar bence ama tek forvet bize yaramadı bence delgadoyla holoskoyu kestılermı hiç bişey yapamıyo takım özellikle delgado eski delgado oluyo |
Alıntı:
neden guwenemıosun gecen sene basında oynadıgı futbolu unuttunuz sanırım hepımız sherıf macında yaptıklarını kayserı ıle ıcerd oynadıgımız macı lıwerpool macında rustu olsa farklı mı olacaktı bana gore rustunun yedıgı hatalı gol sayısı hakanınkınden fazladır tecrube olarak fazla olsa bıle hatta hakanın yan topları gecen sene basında superdı takı rustu sakatlıktan donup bırlıkte antremanlara cıkana kadar hakanıda kendıne benzettı yan toplarda artık hakanda kararsız kalıo cıkıp cıkmama konusunda |
Alıntı:
|
çabuk geçer inş.bu senede sakatlıklarla uğraşmayalımda |
ciddi bi sakatlık yoktu gördüğüm kadarıyla |
evet allahtan ciddi bi sakatlık yok |
Rüştü kesin olarak oynamayacak Gaziantepspor maçında. Tello yetişecek galiba. Antep'te ise golcü Beto'nun oynaması çok zormuş sakatlığı ciddi onunda, onlarda ayrıca Deumi ve Mehmet Yozgatlı kart cezalısıydı zaten. Yani ibre yinede lehimizde görünüyor maç öncesi.. |
Rüştü iyi gidiyordu aslında, sakatlanmasa çok iyi olurdu...Hakan'da bulduğu şansı iyi değerlendirmeli Antep maçında, önündeki savunmada iyi, geçen seneki gibi değil, abuk sabuk hatalar yapmaz umarım...Diğer sakatlıklar fazla etkilemez bizi zaten, alternatifleri var... |
Türkiye`de Saat: 16:08 . |