kartalim_ | 20-09-2008 17:45 | Alıntı: cnkzgn´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 820708)
galatasaray macında bırı penaltıdan bırıde olmayan kornerden bı gol yedık marsılya macında hakem dıattaya yapılan faulu wermedıgı ıcın dısarı cıkan toptan golu yedık dıerıde yıne dıattanın hatasınadn yedık hakanın yapacagı bsı yoktu denızlı macında yedıgı hatalı gollerde aynı rustunun yedıgı gollerın fotokopısıydı kornerde cıksam mı cıkmasam mı teredutunde bulundu 1 adım attı ardından wazgectı 2 adım gerı adım attı golu yedık. ıı ızlemıs olsaydın hakanın ılk oynadıgı gunden berı yan ılk maclarında yan toplarının ne kadar ıı oldugunu gorurdun ama efed rustunun sakatlıktan donmesınden snra beraber antremanlarda sanırım rustuden bunu kapmıs olmalı kı aynı rustu gbı dawranmaya basladı. pekı rustunun porto macında yedıgı 2 sacma golu marsılya macında 35 metreden yedıgı gollere bısı demıosun. Suan sawunmamız ıı pek falza acık wermıoruz bu yuzden kalecıye pek ıs dusmuo ama onumuzdekı maclarda sawunmamızı delemeyen takımlar uzaktan sutlara yoneldıgınde gorecem sızı bakalım hala rustu ıı kalecı mı olacak... | Yenilen golleri bu kadar rahat mı açıklıyorsun yanii...Hakem hatası deyip durmuşsun, tamam hakem hatası da sen kornerden gelen topa nasıl öyle çıkarsın, hem de bir değil iki değil, kaç maç böyle yaptı, yedirdi golleri bize...Bal gibi hatalı işte, daha neyini savunuyorsun bunun...Hakan'ın yan topları iyi demişsin, kesinlikle katılmıyorum, bu adam yan top özürlü bence!..En zayıf halkası bu, bide sektirdiği toplar tabii...Adam altı pas içine sektiriyor topu, top yavaşta gelse sertte gelse böyle, kornere atmayı hiç düşünmüyor, tamam daha genç, bunları düzeltebilir, bizde bunu söylüyoruz zaten, düzeltirse, hatalarından ders alırsa iyi bir kaleci olabilir, ama şimdi kesinlikle değil...Hele Rüştü'nün yerini alabilecek bir kaleci hiç değil...Rüştü'ye 4 4'lük kaleci demiyorum ben zaten, uzaktan gelen şutlarda o da zayıf, ama Marsilya'nın 35 metre uzaktan attığı golde değil Rüştü Cech'de olsa kurtaramazdı onu... |