![]() |
Başkanımız turdan emin! Kulüp Başkanımız Yıldırım Demirören, Melatist Kharkiv karşısında oynanan futbol ve alınan sonuçtan memnun olduğunu söylerken, "Takımımla gurur duydum" dedi. Demirören, cuma günü Genel Sekreter Kenan Öner, yöneticiler Şeref Yalçın ve Bülent Deriş’le yaptığı toplantıda, Metalist maçını değerlendirdi. Demirören, şunları söyledi: "Futbolcularımızın kazanma mücadelesi ve hırsı mükemmeldi. Rakibimiz çok koşan bir takım. Rövanşta da kazanarak UEFA Kupası’nda gruplara kalacağız" |
kendi evmizde 1-0 yenebildik rövanş bilemiyorum ben bu kadar beklemiyordum 3-4 tane atarız diye tahmin ediyordum |
Bizde eminiz, geçeriz bu turu... |
bende eminim |
ya ne turu gruplardan çıkp en az yarı final bekliyorum eğer bu metalisten emin olamıyorsak vay halimize emin olsun artık o kadar |
enterasan yah nası bu kadar emin olabiliyosunuz. tamam 1 gol atsak işimiz kolaylaşır ama sanki çok kolay gol atabilen bi takımız.... işalla geçeriz ama ben bu kadar emin konuşamıorum valla.. |
Kontra ataklardan en az 2 gol buluruz orada.Turu da rahat geçeriz.Eğer bu Metalist'ten de korkuyorsak neyimize yarar final oynayacaz demek. |
Türkiye`de Saat: 15:09 . |