![]() |
Alıntı:
|
Bu toplum hiç empati yapmayı bilmiyor.direk $unu $unu yaptı havalandı örnekleri siz biraz kendinizi batuhanın yerine koysanıza..daha çocuk.onunla aynı ya$tayım evet belki yaptıkları hata ama bu ya$ta be$ikta$ta oynamak.. |
Alıntı:
|
hep kızıyoruz hem bağırıyoruz tamam bir hata etti belki ama şu da varki daha çok genç... Bende o sözü söylediğinde çok tepki verdim ama talihisiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum...Şu anda 11 de oynama meselesine gelirsek daha erken olduğu kanısındayım... Zorluk derecesi düşük maçlarda oynayabilir yada son dakikalarda oyuna sürülebilir maçın gidişatına göre ama önümüzde ki sezonlarda banko 11 de oynayacaktır... |
Nobre ve Bobo varken Batuyu oynatırsan ya rezil olursun ya vezir..Ama bu riske girmek kolay iş değil.. |
Hiç oynayamaz gibi bakmamak lazım. Türkiye kupasında örneğin Batuhan ile Emre Özkan'a şans tanıyacağını düşünüyorum Ertuğrul hocanın. Onlarında mahçup etmeyeceğine eminim. Yavaş yavaş... Bu arada bence Batuhan, Fatih Terim tarafından 2010 kadrosu için düşünülüyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:24 . |