![]() |
Alıntı:
yani...Sonuçta febeninde gesenin de ts nin de formasını giymiş:D |
ilginç ve eğlenceli bir kişiliği olduğunu söylemek lazım ama hiç bir zaman "işte hem karakteriyle, hem de futboluyla oyuncu budur" diye hatırlayacağım birisi olmayacak... |
karakteristik bir insan neyse o ama bu karakteri duzgun oldugu anlamina gelmez futbolcu para kazandigi yerde nasil yasamasi gerekiyorsa oyle yasamali ben lig sampiyonu yaptim takimi diyip o gunku butun arkadaslarina resmen haksizlik yapmaz boyle senin hakkin kadar zago ronaldo gunti pancu herkezin hakki var o sampiyonlukta kendini bukadarda buyuk gorme bence |
süperdi sergen gerçekten de on numara bi oyuncu |
10 numara oyunjudu eed |
Ah sergen ah... |
sergen yalçın dedimi duracaksın !! türk futboluna onun gibi biri gelmedi de gelmezde herkes avrupada oynamak için bi yerlerini yırtarken o en formda zamanında teklifleri geri çevirdi çünkü kendini ispatlamış bi futbolcu reklama gerek yok onun için karakteri deseniz dobra dobra adam kesseniz geri vitesi yok ve en son olarak bjk pafta oynarken o sene sergen kadro dışı kalmış ve bizimle idmanlara çıkıyordu 2 3 saat sohbet imkanımız olmuştu hangi 10 numara pafı kaideye alırki ama o aldı !!! |
febe ye 90.dk da frikikten attığı bir gol vardı o golü hiç unutmayacağım sayesinde maçı seyrettiğim yerdeki tek beşiktaşlı olarak paçayı zor kurtarmıştım :) |
Türkiye`de Saat: 00:12 . |