![]() |
Tabata'ya özel önlem http://www.besiktasforum.net/images/...am152_2109.jpg Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor'un Brezilyalı oyuncusu Rodrigo Tabata için özel önlem alacak. Sezonun ilk haftasında Fenerbahçe'yi yıkan golü atan, ikinci haftada ise Ankaraspor ağlarını havalandıran Tabata'ya karşı futbolcularını uyaran Sağlam, "Bulduğu pozisyonları affetmiyor. Özellikle Tabata'ya çok dikkat etmenizi istiyorum" dediği öğrenildi. |
aslında bole adamlara toraman gbı bırını werceksın ayrılmayacak yanından |
evet hakkaten iyi topcu ama sorun olcani zannetmiyorum zapo yada sivok bitirir onun isini :) |
Zapo'ylan Sivok'a gerek kalmaz, onlardan önce Cisse-Uğur ikilisinden bri durdurur Tabata'yı... |
Bu basının bi dediği diğerini tutmuyor.Vatan gazetesinde de özel önlem almayacağız yazıyor :) |
zor ama güzel bir maç izleyeceğiz inşallah.... Ve galip gelip tekrar liderliğe yükseleceğiz... |
Beto ve Tabatanın ikisi de oynarsa 1isi kaybolur.. Diğeri yıldızlaşır.. İkisinden biri oynamazsa oynayan kaybolur..Antep etkisiz kalır.. |
Tabata'nın abartıldığını düşünüyorum.Her ne kadar iyi oyuncu olsada kendisine pas gelmedikten sonra ne yapabilirki.Defansımıza güveniyorum |
bu macı almalıyız |
Tabata önemsenmeyecek bir oyuncu degıl Özel önlem yerindedir |
Türkiye`de Saat: 13:31 . |