![]() |
Üzülmez siftah yaptı Beşiktaşımızda İbrahim Üzülmez, bu sezon ilk kez resmi bir maçta oynama şansı buldu. İbrahim Üzülmez, Seriç'in yerine savunmanın solunda görev aldı. Ayrıca kaleci Hakan da bu sezon ilk kez ilk 11'de forma şansı buldu. |
üzülmez iyi değildi |
Seric'in oynamasını isterdim, hazır Holo ve Delgado'yu da yedeğe çekmişken ilk 11'de başlamalıydı bence Seric...Üzülmez ilk yarı kötüydü, Antep çok geldi o kanattan, ikinci yarı rahat bi maç çıkardı, fazla gelmedi Antep...Ama Üzülmez'in oynamasını istemeyenlerdenim bende, Seric oynasın, Tello oynasın, o da olmadı Emre Özkan oynasın... |
Bence üzülmez kendinden beklenenin fazlası verdi bu maçta. |
Bence kötüydü ama bu saat ve bu yaştan sonra çok şey beklemek de haksızlık olur... |
üzülmez futbolu bıraksaydı 3 yıl önce biz şampiyonduk.Daha başımıza çok işler açacak.İnşallah seriçin kontenjan meselesi hallolurda kurtuluruz şu adamdan....Yönetim satışa koydu alan dahi olmadı adamı.Türksel süper ligdeki en kötü sol kanat oyunculuğuna adayım her zaman üzülmezdir. |
bu saatten sonra fazla bişey beklememek lazım |
kimsenin beğenmediği seric bile üzülmezden daha iyidir |
Dünkü maçta seriç olsaydı en azında 6 7 tane orta izlerdik üzülmez hemen hemen sol beke kendini yapırstırdı hiç bi yere kıpırdamadı yha . . . Beşiktaş JK |
o kadar acımasız olmayın yaşına rağmen iyi mücedele etti saygı duymak gerek. sabredin sezon sonu bırakacak zaten futbolu :) |
Adını duyamadım fazla :) |
üzülmez çok iyiydi dediği gibi fırsat verildi ve kendini gösterdi |
Seric e şans verse daha ii olurdu |
Ibrahim Uzulmez'in ne yazikki son kullanma tarihi gecmistir arkadaslar... Eski kaptanimizin en onemli ozelligi mucadele gucu ve hiziydi... Bu iki ozelligi sayesinde yillardir Besiktasimizda ekmek parasini kazandi ama artik ne yazikki bu ozeliklerini yasi nedeniyle kaybetti... Arkasina adam kaptiracagim, yakaliyamiyacagim diye o kadar korkuyorki, rakip oyuncuyla teke tek ken ona sirtini donup (depar aticak ya kendi kalesine dogru) defans yapmaya calisiyorki boyle defansi hali sahada bile yapmazlar... Tamamen karsisindaki oyuncuya konsentre oluyor, topa konsantre olucugana ve hem kendini komik durumlara dusruyor hemde yanindeki defans oyuncularini zor durumda birakiyor... Ofense katkisi tam bir "Sifir"... Ne adam gecebiliyor, ne orta yapabiliyor, ne adam gibi pas atabiliyor... Zamanimizin futbolunda iki yan bekte kulvarini hem defansif hem ofansif yonde kullanmasi sart... Bence en dusundurucu sey, muhtemelen son yilini oyniyan ve takima saga icinde hic bir sey katmayan bir oyuncuyu neden hala oynattigimizdir... Ben sahsen eski kaptanimiza verilen bu zamani genc oyunculara vererek yada yeni veryasyonlar yaprak (Tello sol bek, aydin sol acik gibi) denememiz gerektigini dusunuyorum... Bana gore Ibrahim Uzulmezin saga icinde gecirdigi her dakika Besiktasimiz icin bir kayiptir... |
Türkiye`de Saat: 12:26 . |