![]() |
RAMAZAN'da gol orucuna devam... Gaziantepspor maçını da gol yemeden tamamlayan Beşiktaş, yaptığı son 5 resmi maçta kalesinde gol görmedi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Gaziantepspor maçını da gol yemeden tamamlayan Beşiktaş, yaptığı son 5 resmi maçta kalesinde gol görmedi. Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında Antalyaspor'u 3-2 yendiği maçta 2 gol birden yiyen siyah-beyazlılar, ardından yaptığı 2 UEFA Kupası, 3 de lig maçında kalesini gole kapattı.Beşiktaş, bu süre içinde, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında Bosna-Hersek'in NK Siroki Brijeg takımını 4-0 yenerken, Turkcell Süper Lig'de de Konyaspor'u 2-0 yenip Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı ve bu gece de Gaziantepspor'u 3-0 ile geçti. |
oruca devam |
zapo number one oruca devam |
ramazandan sonrada oruca devam :) |
Her zaman Niyetliyiz :D |
valla güzel tabi ama orta saha dağınık görünüyo topu rakip oynuyor bu da tedirgin ediyor biraz. sinan ve ertuğrul hoca biz kefiliz demişlerdi sivokla zapo ya işallah böle devam eder bu ikili ... |
Zapoyla oruç tutmaya hazırız :D . . . Beşiktaş JK |
her zaman oruçluyuzzzz... hatta iftarda sahurdada yemicegiz inşallah :D |
Kale kapalı kardeşim bu sene seneye gelin :D |
masallah deyın uleyn :D |
maşallah maşallahhh tütütü tüüü :D |
Ben,şahsen İstanbul maçında da gol yiyeceğimizi düşünümüyorum.Şayet Metalist maçı tam bir muamma... Orta sahamızın biraz daha diri olması gerektiğini düşünüyorum ... :) |
böyle oruca can kurban :D çok güzel bir maçtı |
maşallah maşallah nazar değmez inşallah :):) Zapo & Sivok Number One |
maşallah..=)=) |
Zapo-Sivok ikilisi oldukça çok zor gol yeriz zaten...Ligin en az gol yiyen takımı oluruz büyük ihtimal...20 golün altında yersek de şaşırmam... |
MAŞALLAH . Elhamdulilah Müslümanız. Orucumuzu tutarız .:D |
devam devam :) |
maşallah diyerekten başlayalım.. zapo-sivok ikilisi oynadıktan sora takımımız defans ta hiç bi sorun yaşamaz bu sene.. |
Türkiye`de Saat: 05:17 . |