![]() |
i.b.belediye bizi şampiyonluk ümidimizi kırdı i.b.belediye bizi şampiyonluktan etti ümidimizi kırdı evet bizi şampiyonluktan etti geçen sezon bizim kırılma noktamızdı rakiplerimiz kaybetti avantaj yakalamak üzereyken 2\1 mağlup olduk sonraki hafta bobo yoktu aksilikler birbirini kovaladı ama bu sene bu maçla birlikte 3 puan alıp hedefe daha da yaklaşmamız lazım yani 3 puan şart hepberaber destek verelim bu maçı alalım bu arada yönetim maç saatini daha erkene almak için federasyonun kapısını çalıçak diye duydum bakalım ne olucak !!!!!!!!!!!!!!!! |
yah gençler maçında biz seyircisiz oynamasaydık maçı alırdık- aynen de şampiyonduk.. bunu bilir bunu sölerimm |
Acısını çıkarıcağımızı düşünüyorum . Ezip geçelim istiyorum bunları . Bence bu takımı geçen sene 2 büyükten biri teşvik etti bizimle oynarken . |
bobo kendisini affettirsin bu maç ... |
inşallah bu maçı zorlanmadan geçicez ama varya tek ayar olduğum konu i.b.b gider ufak takımlarla berabere kalır yenilir kötü oynar bize geldimi hepsi aslan kesilio ama gs ye geldimi hepsi yatıo acaba ibb başkanı koyu gs li diyemi . . . Beşiktaş JK |
ben bu macda ozellikle bobodan patlama bekliyorum dilegim bu macda 3 yada 4 gol atmasi |
beyler artık okadarda canınızı sıkmayın ya besıktas beledıyeyı 3 veya 4 ler rahat olun bu sene kesın sampıyonuz sıkıntı yapmayın yanı mac saatını erkene bıle alsalar cıkıp oynıyacaklar kardesım mılyon dolarlar alıyolar yanı |
Bu maçı Bobo'nun golüyle veya golleriyle kazanmamızı çok isterim, umarım gerçekleşir böyle bir şey... |
boboyu hermac oynatsinlar hermac patlar o super bir silah i b b yide ezip gececegiz allah nasip ederse |
İbb'den intikamı çok kötü alacaz.Şöyle onlara 3-4 tane sallayalım istiyorum.Bobo'da golleri atsa 10 numara olur. |
Türkiye`de Saat: 18:29 . |