![]() |
Nobre'nin imzası Ekim'de Sinan Engin'in kalmaya ikna ettiği Mert Nobre, önümüzdeki ay sözleşme yenileyecek. Ailesiyle görüşüldü FANATİK’e verdiği özel röportajda, “Önümüzdeki sezon sonu şampiyon olup öyle ayrılmak istiyorum. Ailemle birlikte, başka ülkelere, yeni kültürlere gitmeye, karar verdik. Ancak futbolu, ileride geri dönüp Beşiktaş’ta bırakacağım” diyen Mert Nobre, Sinan Engin tarafından kalması yönünde ikna edildi. Ancak Sambacı’nın imzası önümüzdeki aya kaldı. Brezilyalı’nın inadını kırmak için değişik bir yöntem kullanan Engin, Nobre’nin eşi, annesi ve babası ile de ikna turları yaptı. Dördüncü imza olacak Aile meclisinin teklife olumlu bakmasıyla durumu Başkan Yıldırım Demirören’e bildiren Engin, Nobre’nin menaceri alelacele İstanbul’a davet etti. Ancak menaceri, Avrupa’da bazı görüşmeleri ve daha önceden planlanmış programı olduğu gerekçesiyle ekim ayının ilk haftasında gelebileceğini bildirdi. Böylece İbrahim Toraman, Delgado ve Batuhan Karadeniz’den sonra sözleşmesi bitmeden aylar önce Nobre ile de bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık anlaşma imzalanacak. |
hayırlısı olsun |
Böyle bir savaşçı oyuncuya her zaman ihtiyaç vardır. Kalması gayet iyi, umarım son anda sorunlar çıkmaz.. |
İnşallah sıkma haber değildir de imzalanır.. Takımda her zaman yeri olan bir futbolcu. |
Futbolu bizde bıraksa keşke, ama sanmıyorum, gider Brezilya'ya...Ne yapıp edip sözleşme uzatılmalı Nobre'ylen, onun gibisi zor bulunur... |
Türk statüsünde bir Nobre nur nimettir.. |
adam takımı ateşliyo kalması çok mantıklı. |
Her zaman söylerim Nobre bu takımda her zaman ilk 11'de oynamalı.Onun kadar rakip defansı yoran forvet tanımıyorum Türkiye'de. |
bencede kalmalıı |
Alıntı:
|
Kalsın tabi zaten Türk ne zararı olacak ki Beşiktaş'a ;) |
turk statusunde olması kalması nı gerektıren en buyuk etken bence |
türk statüsünden cok takıma yaptıgı katkı daha buyuk. nobre gıbı bı forvetı bız ne avrupada ne turkıyede bulamayız. adam yureğiyle oynuyor her topa cıkıyo tekmeye kafasını sokuyo. inşallah kalır kaptan |
Alıntı:
|
fenere burda ii kazık atıldı biri bi pokAA yarmayan tümer (bizden aldıkları mal) diğer kaptanımız nobre |
hayırlı olsun takımımıza... |
aman gitmesın... benım anlamadımgım bu adamı mıllı takımda nıye oynatmıyor terim... |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |