![]() |
geldiğinden beri en az 2-3 sene başarısız bile olsa kalmasından yani istikrardan yanaydım görüldü ki ertuğrul hoca zamanla kafamızda ki soru işaretleri pozitife çewirmeye başladı istikrarın başarı getirebileceğinin sinyallerini werdi bu yüzdenn ben 5 yıl daha dewam derim... |
Hayırlı olsun ne diyim |
Ben ,yeni bir hocanın takıma max. %15 katı sağlayacağına inanıyorum ki uluslararası kaynaklar da bu veriyi veriyor..Ancak 2. yada 3. yıldan sonra bu katkı %25 e 30 a çıkabilir..Hatırlayın ; Gordon Milne gibi düz bir adam bile 2. yıldan sonra mecburen (!.) başarıl oldu ki ben Ertuğrul Sağlam la Milne i kıyas bile etmem, Ertuğrul her bakımdan daha iyidir. Bence de uzun vadeli bir kontrat Ertuğrul Sağlam ı daha da verimli kılar.. |
eğr olursa yönetimde bir ilerme var demektir:D |
hadi hayırlısı... |
HayırLısı.. |
Luce derim başka bişi demem. |
Kesinlikle kalmalı,teknik direktör değişikliğinin başarı getirdiğini henüz görmedik ve bu sadece Beşiktaşımız için geçerli değil. Kesinlikle Ertuğrul Sağlam'ın da hataları oluyor ama en azından çok ısrarcı davranmıyor. Bana göre hatalarından ders çıkarmayı da iyi biliyor. Kazandığımız her maçta bile takımın açıkları ile ilgili tespitleri çok olumlu diye düşünüyorum. Başarılı olacaktır. Yeterki eleştiriken yapıcı olmaya özen gösterelim. |
Tigana , Del Bosque gibi adamları harcayan Beşiktaşımız Sağlam'ı 1 yıl içinde yollar..NE YAZIK Kİ ! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:16 . |