![]() |
simsiyah formaya ne dersınız http://www.forzabesiktas.com/images/...kanat_tepe.jpg bu yuzden belıdeye macına sımsıyah formalarımızla cıkalımmm ne dersınız arkadaslar |
Çok şık bir davranış olur.. |
aynen bide ellerinde Kazım Abiye ithafen bişey yazan pankartla çıksınlar |
Bencede Çok güzel Olur ..Onun içinde Tribunleri Doldurmamaz lazım ben Ümraniyede oturuyorum Ben Bu maça gidicem DÖnüşüm Şüpheli olsada gidicem :d |
aynen trübünler dolu olmalı ve herkes simsiyah olmalı. çok anlamlı bir davranış olur. |
takımın pankartla çıkacağından hiç şüphem yok... |
Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere.... Cok güzel söz Mekanları cenet olsun bencede siyah formayla cıkmalıyız |
evt hakkaten beşiktaş camiası istediği zaman nasıl kenetleniyor göstermeliyiz.. |
insallah yonetım sesımız duyar ama bu sene sıyah formamız yok enıne cubuklu var .acılen mac ıcn ozel uretım yapmalıdırlar |
bence formalarımızn arkasına kazım kanat yazdırıp ilk evimizde oynayacağımız maçta ilk 5 dak boyunca sırtımızı sahaya dönüp onu ne kadar çok seveni olduğunu göstermek lazım... |
cok guzel bır fıkır yda 5 dakıka boyunca sessiz kalmak ve alkıslarla tempo tutmak |
çok güzel bir fikir lütfen yapalım. |
sessiz kalmak olmaz ..Alkışlamak en güzeli bence eminim diğer arkadaşlarda İBB maçına pankartlarla geliceklerdir. |
bgn gazetede okudum öle çıkcaklarmış zati öle yasıo |
Alıntı:
|
Çok hoş bi davranış olur...Pankartlar falanda hazırlanıyormuş zaten, federasyonunda bu noktada bizi destekleyeceğini düşünüyorum...Bi aksilik çıkarmazlar umarım... |
Zaten öyle olacakmış |
hep beraber Olimpiyata Doğu Kapalıda Buluşalım Beşiktaşforumndan olanlar El kaldırsın yapıcaz . . .:D KAZIM ABİ ALLAHTAN RAHMET SEVDİKLERİNE SABIRLAR DİLİYORUM : : : Beşiktaş JK |
Önce kendim kesinlikle gitmeye karar verdim sonra da tam 3 kişiyi aşka getirdim, herkes çevresindekileri havaya sokmaya çalışsın.. zaten tek başına gidip gelmek gerçekten zor olur mutlaka en azından bir arkadaş bulmaya çalışın.. eminim ki cumartesi akşamı sağlam ses çıkartan ateşli bi taraftar grubumuz olucak, Bu arada biz herkesede uygun olması açısından 20 milyonluk açık tirbünde olucaz, kim ne konuşursa konuşsun büyük kalabalığında orda olucağını sanıyorum zaten |
mekanın cennet olsun kazım abi pankartıyla sahaya çıkılabilir ve tabi siyah forma kesinlikle olmalı |
Alıntı:
bencede cok güzel olur... |
süper olur.... |
Bencede güzel olur.Pankart kesin yapılır zaten |
Super bi fikir. Olucaktir eminim. Ben yurtdisindayim ve yarini iple cekiyorum sizleri orada gormek icin... |
Türkiye`de Saat: 17:14 . |