![]() |
Sağlam, İBB'yi ezberletiyor - video
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcularına İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ezberletiyor. Sağlam, siyah- beyazlı futbolculara İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bu sezon oynadığı iki maçın kasetini izlettirirken, " Herkes hatasını gördü. Bu maçta bunları istemiyorum. Herkesin iyi kontsantre olmasını istiyorum. Fazla teknik oyuncuları yok ama orta sahada çok fazla koşan bir ekip. 90 dakika boyunca da mücadeleyi bırakmıyorlar. Sizlerden yapmanızı istediğim tek şey sürekli pas yaparak rakibin direncini kırmanız. Ayrıca kanatlardan yapılan ortalarda da oldukça zayıflar. Bu yüzden sürekli orta yapmalısınız" dediği öğrenildi. Geçen sezon oynanan ve Beşiktaş'ın şampiyonluğu büyük ölçüde kaybettiği maçı da hatırlatan Sağlam "Burada olan bazı arkadaşlarınız hatırlar. Rakibimiz geçen sezon da neredeyse aynı sistemle mücadele ediyordu. Ama yaptığımız uyarılar önemsenmeyince sonucu acı oldu" diyerek futbolcuları uyardığı belirtildi. Ayrıca Besiktas önümüzdeki sezon için transfer calışmalarına simdiden başladı. Sivok, Zapotocny ve Seric in transferinde önemli rol oynayan Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam'ın gelecek sezonun transferleri icin şimdiden kollari sıvadığı ifade edildi. Siyah - beyazlı takım için transferi öngörülen futbolcuların özellikle savunma bölgesi için düşünüldüğü belirtildi. Bu arada Beşiktaş Yonetim Kurulu'nun bu sezon hicbir oyuncusunu satmama kararı aldığı açıklandı. |
daha mı savunmaya adam alınacak artık orta sahaya el atsak |
ezberlemeye gerek yok kendi futbolumuzu oynarsak ezeriz bunları zaten.. transfer haberi ise tam bi kolpa haber defansa adam alcaklarmış zapo yu göndercekler sanki :D |
yani eğer öle bir hataya düşerlerse cok kötü olur ya orta sahaya acil adam lazım hala defans tan bahsediyorsunuz yönetim birasdaha düşünün isterseniz . . . Beşiktaş JK |
zan gidici anlasildi toramanda gidebilir uzulmez zaten birakacak defansa adam alacaklardir muhakkak |
ezberlemeye gerek yok sonuc belli en az 3 atarız . . . Beşiktaş JK |
bence kimseyi küçümsemenin anlamı yok, gerçekten geçen seneyi hatırlamak lazım ama bu maç Bobo'dan bi gol bekliyorum, geçen seneki maçtan sonra kendini bu maça saklamış olabilir, açıklamaları da bunu gösteriyo zaten.. :) öte yandan defans sağlam ama kulübe boşalırsa gelecek sene için, iyi yedekler bizi sakatlıklar zamanında kurtarır... |
defansı geçip gol atabiliyorlarsa buyursunlar :) |
kendi futbolumuzu oynarsak yeneriz |
Belediye iyi top oynuyor, özelliklede büyük takımlara karşı...Tedbirli oynamalıyız onun için, Zapo-Sivok ikilisi yine en büyük güvencemiz, sorun olmaz onlardan yana, hücum oyuncularımız da gününde olursa bu maçıda alırız biz.. |
bu sefer ibb ye karşı zorlanacağımızı düşünmüyorum,rahat geçeriz bir aksilik olmazsa |
İbb geçen seneye oranla bu sene daha kötü top oynuyor.Ben bu maçta zorlanacağımızı düşünmüyorum.Hava şartları tek dezavantajımız olacak.Tabi bunlar bahane değil, sonuçta rakipte aynı şartlarda mücadele edecek ama yine de kazanırız diyorum ben.2-0 alırız. |
Alıntı:
|
Xavi tarzında genç birini bulmak lazım,savunma zaten tamamdır.Sağlam bir sol bek de ihtiyacımız var aslında |
Türkiye`de Saat: 02:24 . |