![]() |
cennet yine golünü çaktı doksana bilmiyorum nasıl anlatacağımı gerçekten içimden gelenleri yazıyorum kartalın cesur kalbi derdi çarşı için sende bizim için öelydin kazım abi kalemi sadece beşiktaşın haklarını savunmak için yazan beşiktaş aşığı bir abimizi kaybetmek çok koydu bea abi.ne vardı erkenden gidecek.biraz daha bekleseydin kupayı getircekti beşiktaşım bizlere kolkola girecektik şampiyon beşiktaş diye bağıracaktık.biliyoruz şu an yukardasın baba hakkıyla şeref görkeyle yusuf tunaoğluyla ve şeref beyle sohbet ediyosun.kalemini yine doğrultmuşsundur beşiktaş düşmanlarına.söle bea abi kim savuncak bizi şimdi kim çarşı beşiktaşın herşeyi diyecek.bütün çamurları üstümüze atan eyyamcı gazetecileri kim susturcak inan hiç bilmiyorum.gökyüzüne kanatlarını açmışsındır şimdi süzülmüşsündür inönüye haykırıyorsundur beşiktaşk diye.cennet yine bize golünü attı ama bu gol ofsayttı kazım abi herkes aynı görüşte.ne zaman yeneceğiz cenneti bilen varmı anlaşılan cennet yine çaktı golü doksana keşke gol olmasaydı |
Alıntı:
İrfan Kayahan |
inşallah golü atan cennettir yada bide cehennemse :( Allah rızası için kazım kanat'ın ruhuna fatiha |
Cesur Kalem cok özlüycez seni artık ... :( |
inşallah dediğin gibidr |
Seni çok özleyecez.(((((((((((((((( |
Gerçekten kazım kanatı çok seviyordum. gerçekten en büyük silahı kalemiydi ve bu kalemle bize çamur atanlara cevap veriyordu . kazım abiyi kaybettiğimizi duyunca boğazımda bişi düğümlendi kazım abi allahtan rahmet diliyorum sana mekanın cennet olsun inş . . . Beşiktaş JK |
Beşiktaşın En güçlü Kalemiydi,nur içinde yatsın |
Kazım abi seni çok seviyoruz sadece Beşiktaş'lı olduğun için değil cesur yorumların için adam gibi adam olduğun için seviyoruz seni seni asla unutmayacağız mekanın cennet olsun... |
offf offf.... insan yazıcak kelime bulamıyor. Allah günahlarını affetsin toprağı bol olsun... |
ben yazarları sevmem ama kazım kanat her zaman ayrıdır.her zaman yapıcı bi yazardı.beşiktaşı sever herşeyin üstünde tutardı.kazım abiyi ayıran şey yazılarının gazete tarafından beğenilmesi deil beşiktaş için yararlı olsun die yazardı.toprağın bol olsun abi |
Kâzim abi, ruhun sad olsun. Nur içinde yat. |
ben diyorum ki inşallah bu sene şampiyon olur ve kupayı ilk önce Kazım Abimizin mezarı başına götürebiliriz... O zaman inanıyorum ki bu sene özellikle çok istediği kupayı gördüğünde huzur içinde yerinde yatmış olacaktır.... |
Türkiye`de Saat: 11:54 . |