![]() |
Metallist- Besiktas JK Maci ( Ligtv´de) Metalist-Beşiktaş Lig TV'de 2 ekim Persembe !.. Futbolseverler ekran başına !.. Bu maç nefesleri kesecek !.. UEFA Kupası 1. turundaki temsilcilerimizden Beşiktaş, Metalist Kharkiv ile Ukrayna'da çok zorlu bir maça çıkıyor, Lig TV canlı yayınlıyor !.. 2 Ekim Perşembe... Saat 20.00... İnönü'de 1-0 kazanan Kartal turu geçebilecek mi? Bir yanda zorlu bir deplasman... Tehlikeli bir rakip... Diğer yanda Delgadolu, Holoskolu, Bobolu kadrosuyla Beşiktaş... Lig TV'den canlı yayınlanacak bu müthiş maçı sakın kaçırmayın !.. Ligtv.com.tr - Haber - Metalist-Beşiktaş Lig TV'de !.. |
show tv vermiyomuydu maçı yaww :S |
Hani Show'du yaf...Erken sevinmişiz yine!.. |
ahh lig tvv yaktınn gene bizi wersene showa :( |
yaww adamlar bugün verdi reklamı yayın akışlarına bakalm olmazsa |
|
Show digi beraber verirler.zmarttan iyidir. |
Al Digitürkü vur Dsmart'a... Hepsi aynı :S |
ikiside beraber verecek.lig tv hd yayınla. |
Show vericek ya.. Evimizde rahat rahat maç izLiycez, birde yenersek değmeyin keyfimize...! |
show tv veriyor |
ligtv ve show ayni sey zaten ... ikisi verir ... |
Alıntı:
|
evet iki kanalda çukurova gurubunun zaten. |
Her ikisi de verecek die biliyorum ben .! ;) |
ya bende baslık acıldıgını farketmeden atladım mal gibi başlık açtım...özür özür özür,neyse maçı show verecek ,en azından doğru bir başlık:laugh: |
ya show tv gsnin macini yayinlicak ?? anlamadim allahdan bende var ligtv d-smart sikinti yok sükürler olsun |
gsnin maçını bu sefer d smart veriyo. türk takımlarının kendi evindeki maçları hep d smart veriyo.biz deplasmandayız.o yüzden bizim maçı show tv verecek. |
show tv verıyor macı nr lig tv si yok ole bişi maç showda |
Show tv yayın akışında 20:00 yazıyor http://www.showtvnet.com/yayinakisi/index.asp?kanal=showtv&tarih=10/2/2008 |
ikisi aynı anda verecek bildiğim kadarıyla |
show tv werıyo ligtv hd olarak werıyomus |
show verecek rahat olun by Artist |
BİZDE LİG TV VAR BEN MAÇI İZLEYEBİLİRİM:d ayrıca maçı hem lig tv hemde show tv veriyor arkadaşlar kafanız rahat olsun yani... |
Reklam amaçlı oldugunu düşünüyorum lütfen bu konuyu silmenizi rica ediyorum bunun yerine show veriyor denmeli biz salak değiliz !!!!! saygılar lig tv canın cehenneme okaA !!! |
offff beaaaa hani showduhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif bu dzmartta lig tv de alayı geriiiikafalı |
birlikte vericeklerdir heral maçı... |
Türkiye`de Saat: 04:41 . |