![]() |
ulan varya lig sonunda Allah'ın izniyle şampiyon olursak varya kimse tutmasın bizi bu hakemler ve bu medya arkalarına bakmadan defolup gitsinler |
Alıntı:
bir tek eksik var oda boyle isiran topu birakmayan kovalayan m.topuz dur tirabizon takimi almaya calisiyormus alirlarsa veya biz alirsak ligin altini ustunu getiriler bu kadroyla ts yada biz |
valla gökhan zan tam bir kütük adam bi topu olumlu kullanamıo ve bu maçta bencede o kadar kötü değildik illa bizim mükemmel ve çok net gol atmamız lazım hakemler vermi yoksa.... |
ben mustafa denizli için bişeyler yapalım diyorum.Nu adamın bizim maçlarda yorumcu olmaması için imza kampanyası bile olabilir... |
evt olabilir valla forumda bi kampanya başlatsak rıdvanda fenerliydi ama doğruya doğru diyebiliodu kıvırmıodu |
Bülent Yıldırım.. :) İçin rahat uyursun umarım.. |
Şu Sivok'un alacağı para sonuna kadar feda olsun ... Yönetim fazla gayret sarfedenlere özel bir pirim vermelidir... Ya Sivok resmen topun üzerine attı kendine ... Sonra gördük Zan baltasının ne kadar kabiliyetli bir defans adamı olduğunu ... Zapo-Sivok 6 maçta bir tane yan top vermedi ... Zan girdi gol,yan toptan,bir top direkten .... Aman Allah'ım sene sonunda satın bu adamı iyi paraya ... Ertuğrul Hoca sana da ayıp yaw Toraman dururken Zan alınır mı vallahi yazık ... :( |
HAkeme Helal olsun iyi oynadı |
vallla sivok çıktı gökhan zan girdi defansın ayarı bozuldu ey gidi bülent yıldırım bu puanın hesabını kim verecek......ayrıca merak ediorum bu yardımcı hakemler ne işe yarıo...... madem onlara hiç önem verilmio ne işi var onlarınnnnn |
Artık başkan ne diyecek merak ediyorum...bu konuya el atsınlar ya,yeter artık her sene hakemlerle şampiyonluk kaçar mı ya... |
valla ya geçen senenin benzeri olaylar yaşanıcak gibi gelio inşallah olmaz aynı şeyler artık beşiktaşta tahammul kalmadı artık başkanın koltuğunun sallanması lazım kimse orda ebdi kalamazzzzzz |
hakemin gösterdiği yönetim tamamen bir rezalettir. Sadece vermediği 2 nizami gol değil, son dakikadaki bariz kornere aut çalması dahil bütün tavırları düşmancaydı ve resmen bir amaca yönelik çıktığı belliydi sahaya. İşin diğer kısmına bakarsak , Beşiktaşın kötü oynama geleneği devam ediyor. Ertuğrul hocanın hakem bahanesinin arkasına sığınmaktan çok , takımın rakip kim olursa olsun neden oyunda üstünlük kuramadığını neden iki pas üstüste yapamadığını sorgulaması gerekiyor. Ve artık Allahaşkına şu takıma biraz agresif oynamayı öğret hocam. 10 kişi topla kale arkasına geçip sadece bekliyor. Hamle yapıp top çalmaya kalkan kimse yok , takımın top kazanma şansı rakibin yapacağı hatalara klaıyor. Daha agresif , daha çok hücum düşünen , 1-0 ı yakalayınca üstüne yatıp oyunu rölantiye almayan bir Beşiktaş özlemini taşıyoruz. Ve bu özlem sezon boyu böyle devam edeceğe benziyor. Ertuğrul hocanın kanaatkarşığı sayesinde. Ama mütevazılık futbolda işe yaramıyor be hocam. |
Tek Kelimeyle REZALET . . . Beşiktaş JK |
rezalet ötesi eğer sen bi takıma 4. dakikada gol atıyosan sonrada 86 dak. boş boş sahada durup bide gol yiyosan bu maç tartışılmaz ister hakem ister seyirci hiç bir bahaanesi yok bu işin bu takıma ruh verecek hoca ve yönetim lazım bu takım puan kaybetmekten korkuyor ve bu korkuylada kaybediyor korkmadan rakibin üstüne giderek oynasalar daha çok gol atacaklar ama yapamıyorlar bu işler öle boboyu delgado yu yedeğe almakla olmuyor yürek işi bunlar YÜREK aynı tas aynı hamam devem ediyoruz |
Skor adına hiçbir katkı yapmayan Nobrenin haftalardır ilk 11 de başlaması şaşırtıcı. Bobodan ne zaman faydalanacağız sabırla bekliyorum. Biz takım olarak yine kazanırız hiç şüphem yok ama, boboyla daha rahat maçlar izleriz. |
Aslında nobre-bobo ikisi de ilk 11 de olmalı.atak futbol için bu gerekli. |
Bobo-Holosko ikili daha ideal. Tabi tek maç bir ölçü değil ama Ekrem kanatta faydalı olacak gibi. |
rakıpler puan kaybetmeye baslayınca aranın acılmaması adına verılmemeıs goller olarak yorumluyorum bu olayı. sene sonunda hepsıne gereken dersı verıcez ıns. |
Alıntı:
|
her ne olursa olsun bu engelleri aşacağız başda hakemler ve taraflı medya sene sonunda görecekler |
Ertuğrul hoca basın ağzıyla kurmuyor bu kadroyu herhalde... Çift forvetle oynamakla takım savunmasının ne gibi bir alakası var anlamadım. Ligin de en iyi takım savunmasını yapan ekip biziz bu zamana kadar bunda herhangi bir şüphe yok. |
Yaziktir, ayiptir. Ertugrul Saglam, Besiktasa yazik ediyorsun. Hakemler, ayip ediyorsunuz. |
Alıntı:
|
Sunu kabul edelim ki takimimiz iyi top oynamiyor... Sisirme toplardan baska hicbir numaramiz yok ama kadro gercekten bundan fazlasini yapabilir.... Neden topu indirip kanatlarla yuklenmek yerine topu defanstann forvete sisiriyoruz surekli anlam veremiyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu açıkça Beşiktaşımızn golleri yendi, her zaman çok iyi oynayıp kazanmamaız gerekmiyor ama bugünd ekazanacak kadar futbol oynadığımızı düşünüyorum. Ama puanımız çalındı. |
Alıntı:
|
Takım çigt forvet oynamalı bunlar nobre ve bobo.savunma onlardn başlasa,delgado ve yanındakiler de hem defans hem ofans yapabilseler sorun kalmayacak...ama bizdeki topçular oyunu her 2 yonde oynayamıyorlar... |
Alıntı:
|
bu seriç üzülmezin yerine oynamadıkça,g.zan denen adam yedekte beklemedikçe(ki ben onu yedeğe bile sokmam),ekrem dağ,tuna üzümcü gibi gereksiz adamlar gönderilmedikçe,delgadonun yanına onun stilinde bi oyuncu alınmadıkça,adam gibi bir kaleci de alınmadıkça bu takımdan ne köy olur ne kasaba...tabi çıbanın başı yönetim. |
bence bugünkü macın 2 tane dönüm noktası vardı 1. si tellonun oyundan çıkması ve sayın saglamın takım geriye yaslaması2. serdar kurtuluşun golü yememize neden olduğu faul.Burada gecen gün söyledim serdar kurtuluşun performansı çok kötü diye .bugün berbat oynadı.rakibi faullerle durdurmaya çalıştı.en sonunda eyvah dediğim bir anda hiç pozisyon yokken faul yapıp uzun boylu adrianoya golü attırdı.herkes üzülmeze yüklenmiş ama ben bugun hatasını göremedim delinin.Eger metalist macındada sayın saglam egosundan vazgecmeyip toramanı sagda oynatmazsa serdarla başlarsa beni diken üstünde 90 dakika bekliyor |
ben yine oynanan futbolu hiiiiç beğenmedim. biz beşiktaşız ezik oynuyoruz, hemde ibb ye karşı.sonrada uefada finalden bahsediyoruz. uyanmamız lazım. orta sahamız çok yetersiz. |
Bu adam evine gidince nasıl uyuyor Aldığı ekmeği nasıl yiyiyor sen zaten geçen seneden kusurlusun bu maçta daha dikkatli olamalısn Eğer dikkat edipte vermediysen başka bir takıma karşı bir hayranlığından ötürü kul hakkı yiyorsun ULAN ŞU TARAFTARIN HEPSİ SENDEN ALACAKLI NASIL HESAP VERECEKSİN |
Alıntı:
|
bu macı ertugrul saglam resmen rakıbe verdi ıyı gıden oyuna uguru sokunca takım otomatık geri cekıldı |
bence hakemin saymadığı ilk gol geçerli olmalıydı ama ikinci gol bence fauldü |
Alıntı:
|
verilmeyen iki gol haricinde ilk yarıda nobrenin ceza alanın içinde resmen çekilmesi ,ibb futbolcunun gözleri topta değil resmen nobrede bu pozisyondada hadi orta hakemi geçtim yan hakem ne iş yapar delgadonun golünde yardımcı orta sahaya koşuyor orta hakem golü iptal ediyor bu nasıl iştir ya |
arkadaşlar ahmet çakar verilen iki kararın da doğru olduğunu açıkladı.. maaalesef |
Türkiye`de Saat: 15:12 . |