![]() |
ulan varya lig sonunda Allah'ın izniyle şampiyon olursak varya kimse tutmasın bizi bu hakemler ve bu medya arkalarına bakmadan defolup gitsinler |
Alıntı:
bir tek eksik var oda boyle isiran topu birakmayan kovalayan m.topuz dur tirabizon takimi almaya calisiyormus alirlarsa veya biz alirsak ligin altini ustunu getiriler bu kadroyla ts yada biz |
valla gökhan zan tam bir kütük adam bi topu olumlu kullanamıo ve bu maçta bencede o kadar kötü değildik illa bizim mükemmel ve çok net gol atmamız lazım hakemler vermi yoksa.... |
ben mustafa denizli için bişeyler yapalım diyorum.Nu adamın bizim maçlarda yorumcu olmaması için imza kampanyası bile olabilir... |
evt olabilir valla forumda bi kampanya başlatsak rıdvanda fenerliydi ama doğruya doğru diyebiliodu kıvırmıodu |
Bülent Yıldırım.. :) İçin rahat uyursun umarım.. |
Şu Sivok'un alacağı para sonuna kadar feda olsun ... Yönetim fazla gayret sarfedenlere özel bir pirim vermelidir... Ya Sivok resmen topun üzerine attı kendine ... Sonra gördük Zan baltasının ne kadar kabiliyetli bir defans adamı olduğunu ... Zapo-Sivok 6 maçta bir tane yan top vermedi ... Zan girdi gol,yan toptan,bir top direkten .... Aman Allah'ım sene sonunda satın bu adamı iyi paraya ... Ertuğrul Hoca sana da ayıp yaw Toraman dururken Zan alınır mı vallahi yazık ... :( |
HAkeme Helal olsun iyi oynadı |
vallla sivok çıktı gökhan zan girdi defansın ayarı bozuldu ey gidi bülent yıldırım bu puanın hesabını kim verecek......ayrıca merak ediorum bu yardımcı hakemler ne işe yarıo...... madem onlara hiç önem verilmio ne işi var onlarınnnnn |
Artık başkan ne diyecek merak ediyorum...bu konuya el atsınlar ya,yeter artık her sene hakemlerle şampiyonluk kaçar mı ya... |
Türkiye`de Saat: 02:36 . |