![]() |
Kanat'a Saygısızlık Trabzon-Antalya maçı öncesi Kazım Kanat için saygı duruşu yapıldı.Ancak Trabzonspor'lu taraftarların saygı duruşu süresince ıslıklamaları hiç yakışmadı.Olayı farkeden hakem fırat aydınus yapılan bu harekete daha fazla izin vermeyip saygı duruşunu kısa kesti. |
Bugün Bülent Yıldırım denen şahsiyetsiz herif yüzünden çok küfür ettim, şimdi bide Ts'li taraftarlara etmeyeyim!..Allah belalarını verir elbet!.. |
bunu yapanlar ********dir..ulan bunun için çağıroydunuz çArşıyı trabzona.bizim trabzona nasıl ve nelerle geldiğimiz çok iyi biliyolar.. |
Trabzonlulardan hiç beklemediğim bi hareketti.Ayıp etmiş ********ler |
maçı izledim gerçekten çok ayıp ettiler,ölene bile saygı duyamadılar...çok yazık... |
utanma kalmamış onlarda.yazıklar olsun sizin gibi insanlara.ölene saygısı olmayan adamın neye saygısı olur çok merak ediorum. |
Yazıklar olsun Trabzonsporlular.... |
ELbet buLurLar beLaLarını . |
diriye saygıları yok zaten de oluye saygıları olsaydı barı. |
Hiç Yakıştıramadım. Demekki TrabzonSpor Taraftarı Düşündüğüm Kadar Büyük Ve Saygılı Değilmiş. |
yazık kere yazık... Saygı göstermeyi bilmeyenler saygı göremezler bunu kafanıza sokun kafanız varsa tabii ki.... |
Terbiyesizler.. |
video varmı acaba ? |
video gerek yoq o terbiyesizliği izlemek gerekmez bence bende görünce çok şaşırdım kınıyorum burdan onları |
bu hareket trabzonluların nasıl karakterde bir insan olduklarını gösteriyor |
Hiçte hoş olamyan bir davranış yazıklar osun |
Yedikleri ilk halt değil bu onların. Şeref yoksunları, insan bozmaları |
ALLAH'a havale ediyorum sizi laz uşakları |
Çok ayıp etmişler yaa. |
sansal ermen ikilisi tsyi cok begeniyrolardi ozellikle traftarlari cok uslanmis zart zurt diye begenilerini surekli beyaan ediyorlardi bakalim bugunku maratonda bu isliklama konusunu ele alacaklarmi? ne de olsa kendilerini tarafsiz zart zurt ilan etmislerdi bakip gorecegiz kimin ne mal oldugunu |
Normal karşılıyorum hamsi kafalıları, hele maç 12'den sonra geceyarısına yaklaştığından dolayı çok normal bu onlar için... |
ts taraftarı kadar çirkef bir taraftar görmedim |
istanbulda kafalarini ezeriz zorla saygi durusunda dururlar merak etmeyin cok ayip etmisler ama tamamini katmayalim bu isin icine bence bir kisimi yapmistir bu isi |
İğrençti! ama F.Aydınus iyi yaptı |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aramızda olan trabzonlulara,daha genel yapim Karadenizlilere yaptığın haksızlığın farkındasın umarım. Onların yaptığı ayıbı kendi yaptığın doğru saydığın bi davranışla örtbas ederken,ne kadar battığının farkında ol bence.. :) |
hiç şaşırmadım tam onlara göre bir davranış |
kendimi bildim bileli ts taraftarını açıkçası hiç sevmezdim özelliklede yaptıkları iğrençliklerihttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon8.gif yaptıkları serfszilik yaa ölüyede mi saygısı olmaz insanın :questionmark:http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
yaptıkları ııı bır davranıs degıll trabzon seyırcı bunu yapmamalıydı yakıstıramadımm |
Türkiye`de Saat: 16:34 . |