kartalim_´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 826001)
Aynı şeyleri söylüyoruz zaten...Ben Kayseri, Bursa, Sivas, Antep, Ts, Fb, Gs gibi takımlara karşı böyle oynayalım demiyorumki, çift ön libero şart diyorum...Ama Kocaeli, Denizli, Oftaş, Ankara takımları, Antalya, Eskişehir gibi takımlara karşı rahatlıkla çift forvet oynayabiliriz, Delgado olsada bi sorun olmaz, çünkü rakipler rakip değil, 10 kişiylen kapanmaktan başka bir şey yapmıyorlar, bu takımların kilidini açmak için çift forvet şart diyorum, yaa siz anlamıyorsunuz yaa ben anlatamıyorum...Tutturmuş gidiyorsunuz, sistem değişmez, oyuncular değişmez, Arsenal, Chelsea gibi takımları örnek veriyorsunuz sonra, yahu onlarla bizi niye kıyaslıyorsunuz siz, ''At'' ile ''Eşşek'' kıyaslanır mı hiç!!!Arada bu kadar fark var yanii...Mesela; İnönü stadında rakip Kocaeli, sen 4-2-3-1 oynuyorsun, ordaki 2'li olan sözde ön liberolar ! hani normalde birinin ileri çıkması gerekiyor, ama bizde bu olmuyor, olmayacak da!..Ediyor mu sana 6 defans, orda maça gelen 25-30 bin taraftara ayıp değil mi bu sistem, bu kadro?Bu örneklen anlatabilmişimdir umarım ne demek istediğimi... |