![]() |
kim olsa aynı şeyi yapardı. |
bu mhk bulent yildirimi ileride bizim macimiza yine verirse ben o maca gitmem ve tum besiktaslilarin o maca gitmesini istemem aksamdan bu yana hala yamuk agizla geziyorum kufretmekten agzim yamuldu |
bunları dıyecegım aklıma gelmesdı ama hll olsun valla |
sinan engin bu ve bunun gibi hakemleri vurmassa adam değildir sinan enginin yerinde ben olsam yemin ederim ya vururum yada vurdururum... |
sinanı da al git sinanı da sinanıdaa istila etme istifa etttt diye ÇARŞI NIN koptuğu Sivas maçını ve ona benzer bir iki maçın uğultusu hala kulaklarımda,BEŞİKTAŞ DURUŞUNU ağızlarına YILDIRIM DERTÖRENLE dolayan bu iki zatı muhterem sayesinde bugünlere gelmedikmi SAMSUN MAÇIYLA BAŞLAYAN ÇÖKÜŞTE LUCESCUNUN YANINDA FUTBOLCULARA MAÇIN HÜKMEN BİTMESİ İÇİN KIRMIZI KART GÖRMELERİNE TEŞVİK EDEN KENDİSİ DEĞİLMİ VE SONRASINDA BEŞ KIRMIZI YANİ BEŞ ASINDAN YOKSUN ARDI ARKASI GELMEYEN MAĞLUBİYETLERİ BAŞLATAN BU ZATI MUHTEREM DEĞİLMİ?ARKADAŞLAR LÜTFEN YAKIN GEÇMİŞİ UNUTMAYIN SİNANIN BU SOVLARINA KANMAYIN BJK DURUŞU DEYİP "ALAATTİN ÇAKICIYI" BJK TRAVEL TURİZM ŞİRKETİYLE YURT DIŞINA ÇIKARIP BİZİ REZİL KEPAZE EDEN BU ZATI MUHTEREM DEĞİLMİ?OFBEEE KİMLERE KALDI BU KULÜP NERDESİN SÜLEYMAN SEBA? |
Alıntı:
|
sinan engine gelene kadar bu rezillikler ,efsane başkan süleyman seba'yı tribünlerde istifaya davet edenler beşiktaş tribünlerini terk etmeliler... |
yeter artık yazık bu insanlara ben bir taraftar olarak lisanslı formamı alıp lig tv de izliyebiliyorum (hataydan) benim moralim sıfır oluyor keşke bu pozisyonlar olmasaydıda yenilseydik bu kadar üzülmezdim.fenerbahçe başkanı bu sözünü unutmuyorum böyle diyordu maç sahada kazanılmadığını yeni öğrendim dedi.bu hakemler yüzünden ezilen taraf hep biz olacakmıyız. |
Tutmayın sinan babayı ne yapcaksa yapsın yawww :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 08:31 . |