![]() |
Her türlü oyun oynanıyor üstümüze ama basiretsiz yönetimimiz sesini çıkarmıyor ve bu oyuna dolaylı yada dolaysız yoldan ortak oluyor.... |
ben hep diyorum asıl düşman bu geseliler febelilere bile bu kadarı olmuyor .birde kardes takım muhabbeti yapılıyor bunlara ona uyuz oluyorum.Şerefsiz hakemler. |
evet kesinlikle . . . 2 . golde resmen itiyor bunu nasıl görmez . Oradan sonra zaten konya oyundan düştü . Parayla Şikeyle Şampiyon Oldu . . . ! |
Önceki gün demiştim.. Bizim puanımızı çalanlar GS a hediyelerini hazırlamışlardır diye.. GS son 4 yıldır hakemlerden tek bi kez bile şikayetçi olmadı..Hakkı yenen taraf hep biz olduk.. Azize Azize dediğimiz adamın takımının bile hakkı yenldi yeri geldi ama GS hiç böle bişeyle karşılaşmadı..Gerçekten arkaları sağlam..İbre Fenere dönükken arkadan arkadan yürütüyorlar hep işleri.. Allah görüyor yukarda..Böyle bir ortamda biz çıkmışız iyi futbol oynamışız.. Neye yarar..Şerefszler Şerefszliklerini yaptığı sürece T.Futbolundan hiç bi şey olmaz.. Bu lig için fazla şerefliyiz... |
ulan ne dunya be |
allah askına bırakın bu tur konuları acmayı ya onun golu faul muş bunun golu ofsaytrmış avutmayın kendnizi be kardeşim bız kendmize bakalım |
inş. adalet ilerde yerini bulacak we biz bu sezon şampiyon olucazz |
Konyaspor ne yapsın,Giray Bulak ne yapsin? Karsisinda koca GS,koskoca hakem.Mübarekler Ege Seramik gibi ışıl ışıl (!). Lig Tv den hem maci izledim hem de Erman Toroglu'nu. GS nin ilk golü net ofsayt. Gs nin 2.golü hem net faul hem net ofsayt. Bütün dünya görüyor.Maçın hakemi ne hikmed-i bülentse göremiyor(!). Benzer pozisyonlar Beşiktaş maçlarinda olunca birden görmeyen gözler dört açılıp en ince teferruatı görür oluyor. Emek ve alınteri hırsızları azimli ,kararlı,pişkin,hem de ne pişkinler... kaç sezondur pişirip kaynatıyorlar,artık iyice pişkinleştiler... Giray Bulak ne yapsin,Konyaspor ne yapsın,Beşiktaş ne yapsın? |
Türkiye`de Saat: 00:08 . |