![]() |
Mustafa Denizli Arkadaşlar belki komplo teorisi dersiniz bana belki saçma gelir. ama ligtv de mustafa denizlinin beşiktaş karşıtı yorumlarını dinledikçe aklıma şu soru geldi.acaba bu adamın ertuğrul sağlamın koltuğunda gözümü var. çünkü sürekli takımı sistemi eleştiren. karşı takım gol atınca sevinen bir görüntüsü vardı. bilemiyorum artık dediğim gibi size saçma gelebilir. Bu arada temennim inşallah bir daha BJK maçlarını yorumlamaz... |
Bunların alayı seviniyo özellikle TRT deki şişko stadyum programında varya uyuz oluyorumm cok pis kekeme şişko konusamıyo bıle heyecandan besıktas puan kaybedınce uyutmadılar yıne benii |
Denizli eğer öyleyse hayal kuruyor . Zaten duyulmuyor kahveden ne dediği . Biri mırıldanıyor o kadar . Onu oraya koyan ligtv nin aklına ediyim ben |
Kedi uzanamadığı ciğere mındar der.. Denizli hep istemiştir BJK'ın başına geçmeyi.. Allah nasip etmeye..Cidden düşmanımız gibi konuşuyor.. |
mustafa denizli beşiktaş maçlarını orda yorumlamıo ki kendi temennileri sölüo genellikle antep maçında ısrarla antep iyi oynadı die konuşuodu biz nie görmedik ibb maçında duran toptan gol olur heralde falan saçma sapan takılıo ben mustafa denizli nin azından taktik ilgili pek bişey duyduumu hatırlamıom.bence ama bizim takımın eski oyuncuları yorumlamalı mehmet özdilek olabilir ilhan mansız bile olabilir dizilerde oynicana gelsin burdan para kazansın |
beşiktaş maçlarında msayın mustafa denizli ve yanındaki spikeri istemiyoruz nasıl digitürke şikayetlerimizi iletecez. |
İyi bi yorumcu değil kesinlikle...Holosko'nun attığı gole bile şans diyecek nerdeyse, meğer orta yapmış adam orda!..Ulan öyle orta mı olur bea, Nobre kale direğinin orda mı duruyor!.. |
altı yabancı oynatan ve beşiktaşımıza 3- 0 yenildiği ve aynı zamanda hükmende mağlup olan mustafa denizli'nin yorumlarını pek sallamamak gerekir...bunlar hiç bir zaman beşiktaşımızın futbolunu beğenmezlerki,efsane gordon döneminde de bu basın böyleydi, 100. yıldaki lucescu'lu dönemde de... |
Denizli'nin böle bi hayal kurmasının saçma olduğunu hem biz hemde kendi biliodur.Ama sanmam |
aynı seyı bende dusunmuyor degılım yaptıgı yorumlar ertugrul hocayı karalar gıbı |
bence öyle bi amacı olamaz. |
mustafa denizli anca böyle tv programlarında ahkam kesmekten ileri gidemez. ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM |
Benim de aklımdan geçti ama umarım onun için hep hayal olarak kalır. Beşiktaşlı, hiçbir çıkar uğruna Beşiktaş'ın başarısızlığını temenni etmez. |
Mustafa Denizlidan başka Beşiktaş maçlarını yorumlayacak adam mı yok |
oktay besıktasın bır macını yorumlamıstı gayette ıyıdı oktay yorumlasın |
Yaptığı tüm yorumlar BJK ui karalar ve alaya alır nitelikte. Yorumların büyük bir çoğunluğunu da rakip takım şöyle yaparsa gol bulur böyle yaparsa gol bulur niteliğinde. Bu Lig Tv yi kınıyorum. Başka insan mı yoktur. Dün cinconların maçında cinconlar Gol atamadı die göbeğinden çatladı herif. Sonra da goller dizilince gülücükler kahkahalar. Bu izleyiciye nasıl bir maç anlatımıdır nasıl bir maç yorumudur.. Dünyanın neresinde böyle gerzek bi durum var.. Ben adamın maç spkikerinin sözünü kesip labalı şekilde maç yorumlamısı için mi para veriyorum Lig Tv ye.... Arıcam zaten yakındır. Ağzıma ne geldiyse söyliyecem.... Yetti bee.. |
lig tv nin sahibi galatasaraylı istediği gibi oynattırıyolar al ileri ver geri yorumlar zaten iğrenc ofsayt cizgileri kendi kafalarına gore ciziyolar |
denızlı once kume dusurdugumu vestelı dusunsunnn ondan hoca olmaz sankı fb bsındayekn 6 yabancıyı saha ben surdumnmm denızlıden ne hoca olur ne yorumcu ancakkk bjk dusmanıo olur senı bjk baında gorecegıme kendımı ıntahar ederım daha ııııı |
nedense herkez birden denizli düşmanı olmuş. adam neyi yanlış söylüyor orada. siz en son oynana İBB maçından ,kadrodan,taktikten şikayet etmedinizmi sanki ertuğrul her maçta doğru adam doğru taktiklemi çıkartıyor takımı antep maçında istatiksel verilerde onlar bizden daha iyi,sonuca gitmesini bilmediler. zorlama ile maç aldık şu ana kadar.keyif larak oh bee rahat bu maçı bitiririz dediniz. ben diyemedim. gökhan zan oynamdığı sürece takım gol yemedi.o oyuna girdi onun hataları (uğurla birlikte ) ile biri gol oldu,diğeri direkten döndü. geçen sen yediğimiz gollerin tekararını yaşadık. ozamanda bu kazma gökhan vardı. zapotcni bile gökhana fırça attı, hataları yüzünden peki ertuğrul neden gökhanı aldı.toromanın suçu neydi gaza gelerek hemen denizliye saldırmayın. o adam gs de ikende fenerde ikende ben beşiktaşlı mustafayım diyen biridir. |
bizim macta surekli i.b.b nasıl gol atması gerektiğini soyleyip durdu gesye nin macındada gesyenin nasıl gol atması gerektiğini bizim yediğimiz golden sonra bilmem dikkatini cektimi spiker mustafa denizlide alkıslıyor bu golu dedi |
Alıntı:
ama denizli taraflı yorum yapıyor dikkatinizi cektiyse surekli i.b.b nin nasıl gol atabilecegini soyledi ve golden sonrada spikere gore alkısladı. |
yahu yaptigi yorumlar ayri bi giciklik bide kaleciyi hatirlarsaniz ambulansa koydular adam beyin kanamasimi geciriyor ne oldugu belli degil salak salak guluyor bide orda uyuz etti beni iyice |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu bilmeyen birisi bile admın GS maçlaında yaptıüı yorumlara ve bizim maçtaki yaptığı yorumlara kıyaslama yaparak bile anlayabilir. Kimsenin de gaza felan geldiği de yok.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ama eskiler bilir ve söylerler GS li olduğunu... Madem Beşiktaş lı da nie her maçta rakiplere yönelik şu söle yaparsa gol atabilir şöyle oynamalı diyor.. Beşiktaş lı ise Beşiktaş ile ilgili yorum yapar. 1 tane bile olumlu yorumunu görmedim ben Denizli nin.. Ama cincon maçlarında adamın işler yolunda gittii zaman ağzı kulaklarına varıyor.. Bu ne biçim Beşiktaşlılık.. Beşiktaşlılık dile getirme ile orda burda ben Beşiktaşlıyım demeyle olmazz.. Beşiktaş lı olduğunu Hissettireceksin.. Ben bile hissedemiyor farklı duygular hissediyorsam o adamın Beşiktaşlılığından şüphe duyarım. |
Mustafa Denizli Beşiktaşlıdır, bunu bilmeyen yok...Ama yorum yaparken Beşiktaş'ı övmemek için elinden geleni yapıyor, herhalde yanlış anlaşılmaktan korkuyor, hani çok översem objektif olmamış olurum gibisinden, ama böyle yapınca da daha çok yanlış anlaşılıyor, Ertuğlul Sağlam gitsin de ben geçeyim yerine gibi anlamlar da çıkartabiliriz...Her yere çekilebilir sonuçta!.. |
gökhan zan oynamdığı sürece takım gol yemedi.o oyuna girdi onun hataları (uğurla birlikte ) ile biri gol oldu,diğeri direkten döndü. [/quote] gol pozisyonunda gökhan hatalı değildi ,o zaten adamı ile beraber koşusunu yaptı ,arkada uğur kacırdı adrıanoyu... |
bjk başarısız olunca demirören gidecek ertuğrul gidecek denizli gelecek.aklı sıra bunları düşünüyo |
bazıları denizlinin tuttuğu takımada yorum yapmış ;arkadaşlar cem papilada beşiktaşlı diyor noktayı koyuyorum |
kesinlikle gözü var çunku ertuğrul gelmeseydi 100%100 o gelecekti başa |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
deli deli deli mustafa heveslenmiş bak şampiyonluğa aklı başına geldi kartal k.yunca deli deli deli deli mustafa |
bu başlığı baya bir zaman önce açmıştım . o günlerden bugünlere mustafa denizli amacına ulaştı Beşiktaşımızın başına geçti. Amma velakin beşiktaşın başına geçmek lig tv de yorum yapmaya ahkam kesmeye benzemiyormuş değilmi sayın mustafa denizli. |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 09:43 . |