![]() |
Tartışan Zan ve Zapo'ya Uyarı Büyükşehir'in attığı golün ardından birbirlerini suçlayıcı hareketlerde bulunarak tartışan Gökhan Zan ile Zapo'ya uyarı geldi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın iki oyuncuyla özel görüştüğü ve "Kesinlikle bir daha böyle bir tablo görmek istemiyorum. Herkes görevini en iyi şekilde yapmalı" ifadelerini kullandığı öğrenildi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Nazar değdirdik resmen adamlara |
pozisyonu izledim.kesinlikle gökhan yanlış yaptı.bunu zapoyu çok sevdiğim için sölemiyorum.gökhan kendi adamını tutucağına gitti zapo'nun adamına pres yaptı.zapo da şaşırdı,arkada da adriano boş kaldı. |
gökhan sen zaponun adını ağzına almadan önce git bi abdest al allah çarpar. |
Bu adamı takımda tutan güç ne yaa? |
Gökhan hatalıydı...Uyum sorunu yaşıyorlar bu çok belli, her arkalarına atılan top kalemizde bi tehlike!..Zamanla aşacaklarını da sanmıyorum bu uyum sorununu, çünkü bu ikili birbirlerini tamamlayamazlar, zaten G.Zan'ın birisinin açığını kapatacağını düşünemiyorum, adam daha kendi açığını kapatamıyor sonuçta!..Zapo'da bi yere kadar kapatabilir, canı çıkar adamın valla her maç!..Bu yüzden Sivok'un oynamadığı maçlarda(her maçta oynasa süper olur aslında) Toraman'ın oynatılmasından yanayım, boylarının kısa olmasının pek bi önemi yok, G.Zan'ın uzunda ne oluyor! adam ne kafa vurmasını biliyor ne de yer tutmasını!.. |
Sivok çıktı zan girdi Sonuç: Belediye ilk golünü bize attı |
gokhanda vardı hata |
sadece golde hatası yoktu bizim atağımızda gelen orta tam bobo'nun kafasına geliyordu sanki bir haltmış gibi geldi o topuda yedi ya ertuğrul sağlam ibrahim toraman varken niye gökhan zanı oyuna alır ya |
sivok çıktı beşiktaş gol yedi gökhan zanın bu takımda işi yok |
Türkiye`de Saat: 00:37 . |