![]() |
bismillah foruma girdim iki sacma konu arka arkaya yorum yapmaya gerek yok |
gündem gündem gündem başka bişey değil bu işleri güçleri gündem yaratıp isim duyurmak ve bunda Beşiktaş'ı kullanıyorlar. Lütfen kimse bu konu hakkında yorum yazmasın gündemde kalmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmeyelim. ( bu son yorum olsun lütfen ) |
Hadi oradan pislik yapacak bişey bulamadında renklerimizimi buldun ezik herif , uzak dur beşiktaşımdan . |
sen kendi renklerini yorumla :D |
bu haberden önce hiç duymamıştım Renk Center Psikolojik Danışmanlık Eğitim merkezi diye birşeyi. saçma sapan haberle iyi reklam yaptılar. ayrıca beyaz ,renklerin çıkışı kaynağı değil bütün renklerin karışımıyla oluşuyor biliyordum 7. sınıf fizik dersinden |
çok saçma bir uyarı hem de galiba bunlar düşünemiyolar ewet siyah ve beyaz bir renk değil bizde diğerlerinden farklı olduğumuz için bu renleri kullanıyoz heralde iyice düşünsünler bence |
aslında bi nevi doğru bu renklerin yorumları sınavlardada hep yeşil giymeyi önerirler ama bu futbol beşiktaş siyah-beyaz la özdeşleşmiş bi kere.. |
Araya birazda çingiş pembe atarız tabi :) Siyah ve beyaz renk olarak kabul edilmiyor diye birşey söz konusu olamaz, o zaman ülke bayrağındaki beyazıda değiştirelim desin madem çok biliyor :) Saçmalıktan öte değil, sırf reklam için yapılmış gereksiz gündem yaratma çabaları işte.. |
renklerimizlede ugrastılar ya baska bısı demıyorum |
başka bişe bulamadılar renklerimizle uğraşıyorlar sizene yahu SİYAH-BEYAZ rengimizle bi efsaneyiz destanlar yazmışız biz bi tarihiz yer yüzünde gök yüzünde karakartalız övünmekle çok haklıyız çünkü biz beşiktaşlıyız |
Türkiye`de Saat: 11:47 . |