![]() |
Metalist Maçı Hakkında Neler Düşünüyorsunuz? Perşembe günkü Metalist maçı ile neler düşünüyorsunuz? İyimser misiniz?:questionmark: |
İyimserim, biz bu turu geçeriz...Kaybedeceğimizi düşünmüyorum kesinlikle, en azından bir beraberlik çıkarırız, ama büyük ihtimal bu maçıda kazanır gruplara kalırız...Sivok'un bu maçta oynayıp oynamayacağı belli değilmiş, iyimser olmamak için tek neden bu olabilir bence, ona rağmen umutluyum turdan... |
ilk dakikalarda köpek gibi saldırcaklar bu süredegol yemezsek dirençleri kırılır ve oyun kontrolü bize geçer sonrasıda zaten kolay tik tak gol :) |
Golü bulduğumuz an iş biter. Sabırlı ve dikkatli oynamalıyız, kesinlikle seviyemizde bir takım değil... |
çok sabırlı ve final paslarını sağlam yaparak oynamalıyız sov bile bekliyorum . . . By Artist |
inş. eze eze yeneceğiz güveniorum takımıma:) |
Ben umutluyum ama BOBÔ ile başlarsa tabi maça... |
Çok zor bir maç olacak,şahsen ben biraz çekiniyorum bu maçtan..Golü bulalım yeter..Ertuğrul Hoca,maça Nobre yerine Bobo ile başlamalı bence.. |
cok zor mac olucak ben cekimserim birza bu mac için bu senenin en zor macını oynıcaz.. |
İlk 15-20 dk gol yemez isek hiçbir sorun yok Zaten gol bulamayınca agresif oldukarı ve savunmda daha çok açık verdiklerini biliyoruz Taraftarın baskısı altındalar.. Golü buldugumuz an maç bitti demektir herhangi bir aksilik olmaz ise. |
Türkiye`de Saat: 08:39 . |