![]() |
Aurelio kapışması http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...10_414_232.jpg Mehmet Aurelio için Türkiye´de iki dev takımın atağa geçtiği öğrenildi. Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılıp İspanya’nın Real Betis takımına giden Mehmet Aurelio için Türkiye’de iki dev takımın atağa geçtiği öğrenildi. Daha önce ‘İspanya’da mutlu değil, Kanarya’ya dönmek istiyor’ denilen, milli takımın orta saha oyuncusu için bu kez de Beşiktaş ve Galatasaray’ın devreye girdiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Real Betis Başkanı Lopera, “Aurelio’yu satmayız” diyor. Ancak kulüp, yıldız oyuncuya 10 milyon Euro bonservis ücreti koymuştu. Şimdi gözler, yerli statüsündeki Brezilyalı’yı alıp orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş ve Galatasaray’a çevrildi. Yalçın TÜRK (Fanatik) |
İkiside alamaz...Bonservisine 10 milyon € verebilecek bir takım yok şu anda, verse verse Ts verir, Yattara'dan gelecek paraylan o da...Bide tabii kendisine verilecek yıllık 2.5-3 milyon € var, Beşiktaş en son Rico'ya vermişti 1.750 bin dolar, en çok o'ydu yanii, buna hayatta vermez, veremez... |
Aurelionun kendisiyle anlaşılsada klüple para sorunu olduğu için anlaşılamayacağını düşünüyorum. Böylece transfer yalan olur. |
keske bu transfer gerceklesse çift ön libero oynarıs cisse aurello cisse defansif oynarken aurello ofansif oynar ve böylece rahat izleyebileceğimiz maçlar baslar ahh yönetim böyle bi transfer yapsanız ne güsel olur |
İnanmayın ya gs alabilir ama biz hayata alamayız bonserrvis parasını değil kendisine verilecek parayı veremeyizzz kimse kendini avutmasın :D:D |
ben diyorum bak yazıoyorum buraya ara transferde aurelio gsda.daha ispanyaya gitmeden anlaşmıştı betisle.hatta betisin aurelioyaya ödediği parayı bile şu anda gs karşılıyor olabilir... |
bizim adamamı ihtiyacımız var yah_ takımın huzurunu kaçırmasınlar Allah aşkına... |
o paraya topçunun kralı alınır cumali çok paraymış bee:) |
Takımda kafaları karıştırmak için çıkarılmış bir haber |
Betis e bak bir de 10 milyon istiyorlar utanmazlar |
aurelio çok süper olur bence diğerleri ile uyumlu yabancılık da çekmez hemde türk statüsünde keşke alabilsek |
aurelio fenerden gitti ne haldeler bize gelse super olur cisseye ihtiyac kalmaz o zaman |
mevkisinin adamı ne olur bılemıyoruz |
Fenerbahçe Stadı otoparkında yanına aldığı birkaç Fenerli çapulcu ile Beşiktaş forması giyen bir futbolcuya saldıran kişiyi bu takımda görmeyi istemem açıkçası. Ama Türkiye'ye geri döneceksede Fenerbahçe'ye döner zaten büyük ihtimalle. Betis ucuza bırakmaz gönderse bile.. |
fenerden adama karşıyım ama aurelio ya değil adam gibi adam bir kere efendi yüreği ile oynayan biri takımda delgado nobre bobo da varken hiç bir yabancılık çekmez faydası çok olur bence ben isterim gelmesini |
Ne efendiliğini gördün Aurelio'nun? Biz mi yanlış hatırlıyoruz kendisini acaba :) |
ricoya saldıran aurelio değil miydi???adamlığına adam değil ama futbolculuğuna kimse bişey diyemez sanırım.alınamayacağını biliyorum ama alınsa yeni giunti olurdu... |
Evet futbolcu olarak çok kaliteli bir isim ama gerisi boş işte.. Alınırsada çok para vermek gereksiz olur ve ayrıca şu dönemde böyle şeyleri gündeme getirmekte pek doğru değil.. |
Alıntı:
Kaç kez aynı ortamda bulundun Marco'yla..? TV den izlediklerin kadarıyla kimsenin karakterini çözemezsin.. Kaldı ki Aurelio bir sunucu, spiker, oyuncu, yorumcu da değil.. Sadece sahada futbolunu izlediğimiz bi adam..Başka hiç bir şeyini bilmiyorz.. Türk vatandaşlığına geçmesi mi adam gibi adam yapıyor? Şundan eminim ki Marco çok isteyerek Mehmet olmadı..Şartlar onu Mehmeh olmaya zorladı ve o da alıştırdı zamanla buna kendini.. Sözün özü böyle bir transfer futbol olarak çok şeyler katardı takıma..Ama kulüp yalanlamış..Ve NeoRock da demiş Rico'ya yaptıklarını hatırlayınca insan ister istemez soğuyor.. |
kesinlikle yalan haber.. |
Ricardinho'ya yaptıklarını ne çabuk unuttunuz. C.Ronaldo olsa bile öyle bir adamın alınmasını istemem.. |
yine fenerli transferr kafayı çizicem |
kararsızım çok ii bi futblcu ama alacaklarsa ondan daha iyisini alsınlar (tabi demirören yapabilirse. sanmıyorum ya neyse) |
kıran'ın aurelio'yu tekrar fb'ye getirmesi için aziz yıldırım'ı gaza getirme çabasıyla attığı yalandan başka bir şey değil... |
çok erken ve gereksiz haber düşünceleri farklı yöne çekmeye çalışıyorlar :S |
bu transfer inşallah olmaz...ona verilecek para ile mehmet topuzu alalım... |
Aurelio ocakta Beşiktaş'lı olacak "Aurelio Ocak'ta Beşiktaşlı olacak" Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve La Liga ekibi Real Betis'e transfer olan milli futbolcu Mehmet Aurelio hakkında çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Bayram Tutumlu ile konuştuğunu belirten İhsan Kalkavan, "Allah'ın izniyle Aurelio Ocak'ta Beşiktaşlı olacak" dedi! Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan İhsan Kalkavan; "Bayram Tutumlu ile kendim konuştum. Bana Mehmet Aurelio’nun Beşiktaş’a yakın olduğunu söyledi. Haberi Bayram bana direkt verdi. Ben gazetelerden öğrenmedim. İhsan ağabey durum böyle böyle ne yapalım dedi bana. Aramızda uzun yıllardır süren bir dostluk var. Bana bunu söyleyince çok heyecanlandım. Ertuğrul Hoca da çok arzu ediyor. Yönetim de istiyor. Bizler de çalışacağız ve Allah’ın izniyle Aurelio Ocak’ta Beşiktaşlı olacak" dedi. Özkan Öztürk’ün sağlam kaynaklardan aldığı bilgi de şöyle; Şu anda Betis ile resmi görüşmeler başladı. Beşiktaş kulübü Aurelio’ya Betis’den aldığının daha fazlasını verdi. Aurelio bu transfere çok sıcak bakıyor. Görüşmeler Betis ile sürüyor. Kaynak : Ligtv.com.tr |
yaaa biz şimdi hangsine inanıcaz resmi siteyemi yoksa diğer sitelere mi...:S.:S.:S |
ligtv yaptığına göre sallama haber büyük olasılıkla.gelirse çok iyi olur.ama takım 2 puan kaybetti diye de uğur la cisse ye alternatif aramamak lazım hemen |
Arkadaşlar şunun altını çizmek lazım yabancı futbolcu fenerli gsli olmaz. Burak Yılmaz Beşiktaşlıdır ama oynadığı kulüp malumunuz. O açıdan düşünmemek lazım. Ben kulübün yalanlamasına rağmen, bu futbolcu ile görüşme yapıldığı düşünüyorum. Anlaşılmış veya anlaşılmamış ama görüşülmüştür. Bu futbolcuyu hiç sevmiyorum ve kutsal formayla görmek istemiyorum. Sebebi karaktersizliğidir.. Hangi takımdan geldiği vs değil. Rico'ya yapılan ********liği unutmadım. |
Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan eski Beşiktaş yöneticisi İhsan Kalkavan, "Mehmet Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu ile konuştum. Bana Aurelio’nun Beşiktaş’a yakın olduğunu söyledi. 'İhsan ağabey durum böyle böyle, ne yapalım' diye sordu. Bunu söyleyince çok heyecanlandım. Ertuğrul Hoca yönetim de istiyor. Allah’ın izniyle Aurelio Ocak’ta Beşiktaşlı olacak" dedi. ihsan kalkavana güvenirim.doğru haber gibi. |
Arada İhsan kalkavan varsa doğruluk payı vardır bence |
Beşiktaş'tan Aurelio'ya Yalanlama...Ama...!!! 02.10.2008 17:13:00 Beşiktaş kulübü resmi internet sitesinde yayınladığı açıklamayla Aurelio ile ilgilenildiği haberlerini yalanladı... Ama bu yalanlamayı yaparken, çok önemli bir gerçeği göz ardı etti: O da, Medyaspor'un kayıtsız, belgesiz haber yapmayacağı gerçeği... "Demek ki Beşiktaş kulübünün "âli menfaatleri" bu açıklamayı yapmayı gereketirmiş" diyor ve şimdilik beklemeye geçiyoruz... Şimdilik... Aşağıda da "belki bir ders çıkarılır" düşüncesiyle, küçük bir hatırlatmada bulunmayı görev addediyoruz: http://www.medyaspor.com/files/images/nobre_yalan.jpg http://www.medyaspor.com/files/images/nobre_dogru.jpg medyaspor |
resmi site bu haberi yalanladı ama bence yalanlamasının nedeni gs ninde araya girmesini istememesidir.çünkü bu haberi yalanlamasaydı gs de araya girecek ve bizim verdiğimiz paranın 2 katını verecekti.adamların o kadar borcu olsada bir yerlerinden çıkarıyolar parayı.örn:kewell baroş lincoln. |
saol arkadaşım teşekkürler güzel paylaşım. . |
Aydınlattığın için saol |
Alıntı:
|
Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve La Liga ekibi Real Betis'e transfer olan milli futbolcu Mehmet Aurelio hakkında çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Bayram Tutumlu ile konuştuğunu belirten İhsan Kalkavan, "Allah'ın izniyle Aurelio Ocak'ta Beşiktaşlı olacak" dedi! Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan İhsan Kalkavan; "Bayram Tutumlu ile kendim konuştum. Bana Mehmet Aurelio’nun Beşiktaş’a yakın olduğunu söyledi. Haberi Bayram bana direkt verdi. Ben gazetelerden öğrenmedim. İhsan ağabey durum böyle böyle ne yapalım dedi bana. Aramızda uzun yıllardır süren bir dostluk var. Bana bunu söyleyince çok heyecanlandım. Ertuğrul Hoca da çok arzu ediyor. Yönetim de istiyor. Bizler de çalışacağız ve Allah’ın izniyle Aurelio Ocak’ta Beşiktaşlı olacak" dedi. Özkan Öztürk’ün sağlam kaynaklardan aldığı bilgi de şöyle; Şu anda Betis ile resmi görüşmeler başladı. Beşiktaş kulübü Aurelio’ya Betis’den aldığının daha fazlasını verdi. Aurelio bu transfere çok sıcak bakıyor. Görüşmeler Betis ile sürüyor. 02 Ekim 2008 17:03 maraton.com |
insallah olmaz bu adamdan nefret ediyorum...besiktasli durusuna yakismaz böyle serefsiz futbolcu istemiyoruz...rico pasaya yaptiklarini unutmadik ayrica ezik futbolcu istemiyoruz...bizim serdar kurtulus , ugur incemanimiz var gerek yok aurello mairello falan... |
Nobrenin 2 haberi arasında 1 ay var. Nobre'nin transferinin 1 ay süreceğini düşünmüyorum.. Parayı bastırıp Cruzeiro dan almıştık biz onu..Medyasspor saçma misal vermiş bence.. |
Türkiye`de Saat: 13:49 . |