![]() |
Alıntı:
He birde febelilerin içi gider alınırsa ki buda bizi mutlu eder |
İnanmıyorum. |
gelirse tartışmasız faydalı olur.adam ispanyada oynamak istediğini söyledi,hatta sanırım daha düşük bir ücrete gitti.bana sallama haber gibi geliyor.gelir inşallah |
Eğer Marco'yu alabilirsek yılın transferine imza atmış oluruz, tek kelimeylen harika bir transfer olur...5 milyon € bonservis bedeli verilebilir, 6-7'ye de çıkılabilir, daha fazlası bizi aşar...Marco gibisi zor bulunur zaten, bi alırsak var yaa, o zaman görün ezikleri siz, ne ağlarlar valla, Aziz istifa derler Marco'nun bize imza attığı gün..:).. |
walla onu bunu bilmemde gelirse iş yapar bence..zaten on liberoda 2 kişi anca görew yapıyor marco tek başına yapar bence..şampiyonluk garantilenir |
Hem yabancı sınırlaması konusunda rahatlatır bizi hem yapacağı katkılarla da ileriye taşır takımı..Her nekadar Uğur ve Cisse olsa da ortasahaya pek güvenmiorum açıkcası..Defans ve Forvet Türkiye standartlarının çok üstünde..Marco gelirse Ocakta o konuda da sıkıntımız giderilir..Artık çok daha rahat maçlar izleriz..Umarım gerçekleşir bu transfer.. |
valla marco gibi oyncu olsun ama adam eger ben yanlis bilmiyorsam 2.700 bin euroya imza atti betise biz kac verecezde gelecek bu adam bize onu anlamadim |
hayırlısı olsun olursa sevinirim |
valla gelse bi türlü gelmese bi türlü |
bu haberin tersi olucak aurelio galatasaraya gelecek.bildiğime göre daha betise gitmeden galatasarayla anlaşmıştı anlıyacağımız hülle hesabı olucak ama bize değil gsye. |
Türkiye`de Saat: 08:18 . |