![]() |
Ukrayna'da pasport rezaleti! Ukrayna'da pasport rezaleti! Beşiktaş, UEFA Kupası 1'inci tur rövanş maçında oynayacağı Metalist Kharkiv maçı için Ukrayna'ya geldi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Yaklaşık 2 saat süren uçak yolculuğunun ardından Ukrayna'nın Kharkov kentine gelen siyah beyazlı kafilede futbolcular pasaport kontrolünde skınıtı yaşadı. Pasaport kontrolünde yaklaşık 1 saat bekleyen siyah beyazlı kafile daha sonra kalacakları otele hareket ettiler. Öte yandan havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Ukrayna'daki hava şartlarının normal derecelerde olmasına sevindiklerini belirtti. Sağlam, şunları söyledi: "Biz, futbol oynamaya çalışan ve güzel bir futbol sahaya yansıtmak isteyen bir takımız. Böyle bir takım olduğumuz için hava ve saha şartlarının güzel olması bizim için sevindirici bir durum. Yarın öncelikli hedefimiz galibiyet olacaktır. Turu geçmeye yetecek bir skorla ülkemize dönmek istiyoruz. Takımımızın durumu iyi. Yarın da iyi bir sonuçla İstanbul'a döneceğimize inanıyorum." Ayrıca sağ omzunda ağrıları bulunan kaleci Rüştü Reçber'in yarınki karşılaşmada kesin olarak forma giyemeyeceği belirtildi. Rüştü'nün yerine yarınki karşılaşmada kaleyi Hakan Arıkan koruyacak. |
Rüştü yok mu şimdi :( |
Rüştü olmasa bile Hakan'ında en az Rüştü kadar başarılı olacağına inanıyorum |
üf hakan kalede değince aklıma hep 8 geliyo ve korkuyorum inş yenerizzzz |
yok yok o bir kere olur aklımıza öyle kötü şeyler getirmeyelim |
Rüştü Yoksa Hakan Var |
Hakandan korkuyorum inş rüştünün yerini doldurur.. |
Hakan da iyi bir kaleci toparlıyor kendini inş gerekeni yapıcak |
hakan a çok güveniyorum |
hakan iyidir hiç bi şüphem yok |
hakan rüştünün talebesidir ve rüştünün tecrübesinden yararlanmıstır bence bu macta rüştü kadar olmasada bjk mizin 2.kalecisi olduğunu ve göreve her zaman hazır olduğunu bize gösterecektir |
Hakana güvenmiyorum :S |
Konu Hakan'a güvenmek veya güvenmemek değil. Takım oyununu iyi oynarsak Hakan'ın basit hatalar yapacağını sanmıyorum, artık gerekli tecrübeye ve olgunluğa ulaşıyor yavaş yavaş.. Güvenmemiz lazım bu formayı giyen oyuncularımıza, medyanın veya içimizdeki bazı gereksiz kişilerin laflarına kanıp oyuncularımızı dışlamak en büyük yanlışlıktır.. |
Bu yonetimde hep bunlar oluyor her zman pasaport rezaleti yaşıyoruz :D:D:D adam gibi yoneticimiz yokki sorunsuz gecirelim |
Türkiye`de Saat: 22:51 . |