![]() |
göhhan zan sakatlandı Gökhan Zan sakatlandı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'ta Gökhan Zan sakatlandı.Akşam antrenmanında çarpışma sonucu boynundan sakatlanan siyah-beyazlı futbolcunun Metalist Kharkiv karşısında forma giyip giyemeyeceği yarın belli olacak. Öte yandan, Sivok ile kaleci Rüştü'nün de durumunun yarın netlik kazanacağı öğrenildi. |
İçim rahatladı açıkçası. |
bu çocuğun üst bölgesi tam oturmadı zaten teee 1 senedir |
ŞU GÖKHANI NEDEN SATMADILAR ANLAMADIM YA. BELEDİYE MAÇINDA OYUNA GİRDİ GOLÜ YEDİK. İNŞ. BU MAÇTA OYNAMAZ |
allahh ohh ne güzel olmuş yaa |
çoookkkk üzüldümmm |
geçmiş olsun.. umarım oynamaz... |
avantaj |
Bir Beşiktaş'lı futbolcunun sakatlığına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi; ama buna çok sevindim, bu maça ilk 11'de çıkabilme ihtimali bile bizi korkutuyor valla!..Umarım Sivok yetişir de bu maçta oynar, Zapo-Sivok ikilisinin bozulmasına gerek kalmaz, oldu ki yetişemedi, o zaman Toraman oynaması gerektiğini düşünüyorum, düşündüklerimiz olur inş... |
Tuna o gorevi fazlasıyla yapar Tunaya daha cok guveniyorum |
Alıntı:
geçmiş olsun ama geçsede oynamasın |
geçen sene 1,5 ay yolunu gözledik.şimdi keşke 1,5 değil 3 ay dönemese diye dua edesim geliyor. |
isabet olmuş sakatlığı ondan daha iyi oyuncular var bizde bir an önce elden çıkarılsın |
Geçmiş oLsun . Herşeyde bir hayır vardır, bugün senin oynamamanda en hayırLısı . :) |
Kendisini tebrik ederiz sakatlıklarının devamını dileriz :D :D |
camdan adam yine kırıldı olsaydı başlık daha uygun olurdu Beşiktaşımız için hayırlı olmuş oynasaydı kesin hata yapardı |
Hiç şaşırmadım.Böyle bir haber görecegime emindim |
bunun haber değeri ne... zaten herzamanki hali... |
gökhanın sakatlanması beşiktaşın yararına olur |
şaşırmadım açıkçası..aslında bi yerdede iyi olmuş oynamaması bizim için daha hayırlı |
Sezon ortasında kirayamı verecekler satacaklarmı ne yapacaklarsa yapsınlar gereksiz yer kaplıyor |
hicc sasirmadimm bekliyodum sakatlanmasini:) |
Metalist Kharkiv deplasmanında oynaması gereken en son adam Gökhan Zan. Umarım sakatlığı olmasa bile Ertuğrul hoca onu ilk 11'e almaz. Çünkü çok ağır kalır, Metalist forvetleri çok hızlı ve çabuk yön değiştirebilen isimler, Zan asla marke edemez onları. Serdar, Toraman, Zapo, Seric dörtlüsü ile başlamalı savunma bana göre.. |
Bunun nesi haber ya? Bence Gökhanın takıma sağlam olarak katılıyor olması daha büyük haber... |
Sağlam değil bu adam. |
ne sakatlığı ya adam beklendiği gibi yine bombaydı bu gece |
onun uynadığı zaman zapo da bozuluyor.defolup gitsin artık kesinlikle takmda işi yok... |
Defol senin bu takımda harbi harbi yerin yok defol ! |
olmasa daha ii olurdu bu akşam!! |
Bu foruma bakan herkes biliyorda bir tek sayın hoca bilmiyorya bu işi, helal olsun gerçekten.. |
Beter olsun... |
inşaallah 2 yıl sahalara dönemez yada dönsüz ama başka takımda devam etsin bu takımda işi yok onun |
bu akşamkı mağlubıyetın baş mimarı (antalya maçında yediğimiz 2 gol ve b.beledıye maçnda yediğimiz gol son olarak bu maç)gökhan bey. sonra hakan ve ertuğrul hoca. |
zan bi git artık ya kime gidersin git ama git lütfen git defol git be kardeşim |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:00 . |