![]() |
Yönetim olağanüstü toplanıyor Yönetim olağanüstü toplanıyor Beşiktaş'ın Ukrayna ekibine farklı yenilmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıtyor http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Beşiktaş Yönetimi'nin ardından olağanüstü toplanma kararı aldı. Yönetimin Teknik Direktör Ertuğtul Sağlam'ın görevine devam edip etmeyeceğine masaya yatıracağı öğrenildi. |
Yonetim toplansın ve kapıdan dısarı cıksın yeter artık. |
Lan toplanıp kendinizi kovmadıkça bu takıma fayda yok.. Ertuğrulu yollayınca ne olacak ? Gelen yabancı tekrar UEFA kupasına mı sokacak takımı bu sezon..? Luce gelmezse Ertuğrulu yollamak hata olur şu durumda.. |
yönetimin görevine devam edip etmeyceğine kim karar verecek onların keyfine kalmış ... yeter artık tüpçü al yönetimini de git Allah belanızı versin istifa edin düşün şu kulübün yakasından |
hee anca ole olur zaten toplanırlar ve ertugrula tekme. noldu duzeldık. senın gıtmen lazım demır oren senınn unutma bunu. cıbanın bası sensın.. ZULM İLE ABAD OLANIN AHİRİ BERBAD OLUR. senınde ahırın berbat olur ınsallah demır orenn. |
demirören yeter!!! gitt artıkk gittttttttt................. |
toplanıp napacaksınız!!!!!!!!yine hep aynı sonuç.... |
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sen hala burdamısın defolup gitmedinmi ertuğrul gidince nolcak sen hala burdamısın ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan |
bu yönetim ne sanıyor ya kendilerini içlerinde febeli var . defedin onları sonra kendinize tekme atın zan , hakan , tello halen bu takımda ya sizde futboldan anlıyorsanız alayınızın . . |
Toplanmanıza hiç gerek yok...Ben sizin söyleyeceklerinizi söylerim şimdi...Hayat devam ediyor, rakibimiz oldukça güçlüydü, bizim için iyi bir tecrübe oldu, seneye Uefa'da final oynayacağız...Bu sene ligde iyi durumdayız, hefedimiz şampiyonluk, hocamıza ve kadromuza sonuna kadar güveniyoruz...Burdaki hocamız kısmını belki demeyebilir Demirören, gerisi banko ama!.. |
Türkiye`de Saat: 08:38 . |