![]() |
Arkadaşlar sakin olun bugün olanların suclusu yönetim değil futbolcuların ta kendisidir macı izlemediniz galiba bir iki futbolcu haricinde herkes döküldü futbolcular oynamıyorsa yönetim ne yapsın |
Arkadaslar anlıyorum sizi ama yönetimi asagılayacak kelimeler kullanmayalım hala yönetimin arkasında olan arkadaslarda var. İyi Forumlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
artık şu " hayat devam ediyor" lafından nefret etmeye başladım. geçen sene 8 yedik bu akşam yine yiyebilirdik. her yenildiğimiz maç sonrası hayat devam ediyor dersek daha çok 8 gol ,4 gol yeriz. acilen birinin yada birilerinin artık diyet ödemesi lazım.bence çok acilen disiplinli bir alman teknik direktör getirmek lazım ertuğrul sağlam çok gariban kalıyor. bence söz geçiremiyor oyunculara |
evet abi yah hayat devam edior- biz kasner olmaya devam yani. yönetim kendi kendine toplanır kendi kendine dağılır. hiç bi cacık çıkmaz ordan çıkıcak tek şey '' önümüzdeki maçlara bakalım'' Allahım ölcem dertten!!!!!!!!!!!!! |
siz çok ii siniz ya erturul gitsin tmm dimi ... sizi de biz yollarız mrk etmeyin |
ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa ertuğrul istifaaa |
yönetim ve gökhan zan gitsin yeter ilk etapta |
ertuğrul hocanın şu anda gönderilmesi bana göre hiçbirşey kazandırmaz |
Türkiye`de Saat: 15:27 . |