![]() |
Duzgun bir sey olmasi için gidecek olan arkadaslar yazsinlar ve liste yapilsin daha iyi olur diye düsünuyorum ... |
Beyler bu başlıga önem verin ve takip edebilenler bu protesto icin forzayı takip etsinler |
DEMİRÖREN var oldukça şampiyonluklar hayal bize tüpçüüüüüüüüüüüü istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demirörennnnnnnn istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter artık BEŞİKTAŞ ıma yaptığın eziyetler yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
yeter artk istifaaaaaaaaa ertuğrul sağlam yeteeeeeeeeer , korkak ve beceriksiz hoca istemiyoruz. |
alayı istifa etmeli !!sadece hoca değil.. |
Tabiki gidilecek ama ben maça gitmeyip maç saatinde istifa pankartı asarak protesto etme taraftarıyım böyle daha iyi sonuç almış oluruz. Üçbeşkişi gidip orda bağırmakla olmaz bu iş arkadaşlar. Demirörende istifa edecek yüz yok arkadaşlar böyle yaparsak herkez görür utancından istifa eder belki. İnşallah... |
ULAN GEÇEN SENE son maç vestel maçında kapalıda maç seyredenler bilir ertuğrula su fırlatan kişi tekme tokat dövdüler ya hala kaldıramıyorum bu durumu şimdi ne yapacaklar acaba onlarda pişman olmuştur ya iş işten geçti |
siz kendinizi protesto edin bea (benden büyüksünüz ama size saygım beşiktaşa olan saygımdan bin kat büyük) |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |