![]() |
Rüştü başına geleceği biliyordu Bence Rüştü başına geleceği bildiği için bu maçta sakatım dedi ve oynamadı. Nedense zor maçlarda pek ortalarda gözükmüyor ki Sergen Yalçın da aynı şeyi söyledi. |
Bu konuda sana katılıyorum Fenerbahcede oynarken de buyuk maclarda hep sakatım diye oynamıyordu cok uyanık cok !! |
Bu takımın hiç mi doktoru yok, Rüştü sakatım dedi tüm teknik ekipte yedi mi yani? Ayrıca Rüştü sakat sakat bile oynadı çoğu maçta, böyle bir korkaklık yapacak kişi değildir kendisi.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bencede rüştü bunu yapacak adam değildir... |
Yokkk artıkk yaa...Tamam adamın kaleciliğini beğenmeyebilirsiniz, ama karakterine nasıl laf ediyorsunuz, Rüştü'yü herkez tanır, nasıl bir insan olduğunu bilir, adam böyle bir maçta niye takımını yalnız bırakmak istesin, maç öncesi kim diyordu bu takım bizi 4'ler diye, Rüştü bunu görmüş mü yanii!.. Sivok'da mı öyle yoksa, o da mı başına gelecekleri bildiği için oynamadı?Sergen'e ne bakıyorsun sen, Sergen Cordobayı da maç satmakla suçlamıştı !..Demişse öyle bir şey, Rüştü'ye ayıp etmiştir bence... |
Bunu diyecek en son kişi Sergen'dir zaten, kendisinin bir sezonda kaç maç oynadığınıda iyi biliyoruz :) |
Önünde oynayacağı daha çok maç var Rüştü'nün onlarda oynar. Hayat devam ediyor kafasına takmasın... |
ayıp ya bu sezonun bence ıyı oyuncusuna bunları demeyelım rustu sakat olmasa elenmezdık hıc yoktan nerdeyse orta sahadan vurulan golle serbest atıstan vurulan golu yemezdı |
Yok ole bişi Rüştüyu oynatmayanlar doktorlardır zaten oynayıp oynamicagnı kendisi karar veremıyor ki Rüştü bu tarz maçlardan korkacak biri değildir.. |
saçma bir konu bence |
kimse rüştüyü suçlamasın bencee ne alaka yani suçlu mu aranıyo bunların suçlusu rüştü mü allahım yaa |
sezon başlamadan once bi mesaj yazmıştım bulamadım topici bir türlü,şöyle demiştim o gün. bizim takımda acil kaleci sorunu var psv.li gomez gibi takıma maç kazandıracak devamlılıgı olan bir yabancı kaleci bulmamız lazım.rüştü müzmin sakat hakana 2.lig takımı çalıştırsam ilk 11 de güvenerek oynatmam.buna yakın bi mesajdı.çogu arkadaş her yer bittide kalecimi eksik kaldı demişti.büyük maçları düşünmüyosunuz rüştününde hakanında avrupa ve ulkemizdeki onemli maçlarda yaptıkları ortada demiştim.arkadaşlara cevap yazarken belki yönetim burayı okuyup degerlendiriyodur diye ümit etmiştim.miş' li geçmiş zamanda dediklerim maalesef şimdiki zamanın gerçegi oldu.sadece kalecimi ulke içinden 3 tane yerli transfer yapıldı en kritik maçımızda hepside saglam olmasına ragmen yedekten dahil hiçbirini oynatmadı hoca.o zaman niye aldın kardeşim bunları demezlermi.senin hedefin izmir atatürkteki türkiye kupası finalimi,saraçoglundaki uefa finalimi. |
yaa kardeşim öyle bi konu açmışsınki hakkaten saçma sapan ne alakası var yha ben bu maçtan korkuyorum skat numarası yapimde oynamıyayım bari diyemi düşünücek adam büyüyün biraz büyüyün porto deplasmanında niye oynadı o zaman trabzon maçlarında niye oynadı gülüyorum yha |
rüştü bu kadar şahsiyetsiz biri mi yani??hayatımda böyle bir saçmalık görmedim-duymadım |
arkadaşın başlıgı rüştü bunu kasıtlı yaptı gibi olmuş ve bencede bu bir haksızlık ama onun saglamken bile yetersiz olduguda artık bir gerçek.rüştü 1. kalecinin ardından yedek kaleci olur çünkü geçmeyen bir sakatlıgı var,yukardaki yazımda acıkca belirttigim gibi. |
nasılsa hayat devam ediyorrrrrrrrr gerisi hikyaeeeeeeeeee rüştü olsaydı kazanarak gruplara kalırdık.........................? |
Rüştü yü ezik olduğu için sevmem ama kişilik bakımından kendini kanıtlamış bir sporcumuzdur... Böyle bir şey yapabileceğine ihtimal dahi vermiyorum ben açıkcası |
Alıntı:
|
moderatorler su konuyu kaldırın lutfen |
bencede ya.adam bütün önemli maçlarda sakat.bıraksın gitsin artık.zaten 37 yaşına gelmiş adam. |
Rüştü böyle bir karaktere sahip bir adam degil Böyle bir saçmalıga kesinlikle inanmam |
:D:D:D:D:D::D:D:D:D:d buyuk mac metalist macı mıydı |
bence de rüştü korkak bir adam değil. ama garanti ederim eğer akşamki maçta rüştü oynasaydı 4 yemezdik. kaleyi bulan 6 topun 4ü gol oldu. zaten hakanın başarısızlıkları ortada. iyi bir kaleci de alınmalı bence. |
Çok komik,saçmalık...olur mu öyle şey? |
rüştü olsaydı da skor çok değişmezdi belki 3. golü yemezdik orta saha lazım orta saha... |
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi olan , her gol sevincimizde diğer futbolcular kadar sevinen , hakkımızı bize yeni gelmiş olmasına rağmen her zaman savunan bir isme karşı yapılan bu suçlama bana komik geliyor.. |
ah rüştü ah nie sakatlam-nırsın ki bizi şu hakanın eline düşürdün oda yedikçe yiyoo tek hakanın suçu değil tabi defans çok kötüydü ...üf ya elendik :/:( |
Türkiye`de Saat: 00:49 . |