![]() |
İstifası cebinde. Son dakika... Beşiktaş yöneticisi Şeref Yalçın'ın maçtan sonra genç teknik adama sert eleştirilerde bulunması üzerine Sağlam'ın Başkan Demirören'i telefonla arayarak, "İstifa etmeye hazırım" dediği öğrenildi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 BEŞİKTAŞ'ın 1-0'ın rövanşında Metalist Kharkiv'e 4-1 yenilerek UEFA Kupası'na veda etmesi siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticileri çileden çıkardı. Başkan Demirören'in bir hayli üzgün olduğu gözlenirken yönetici Şeref Yalçın, "Tek suçlu Ertuğrul Sağlam'dır" diyerek faturayı genç teknik adama çıkardı. Şeref Yalçın, Sağlam'a olan tekpisini şu sözlerle dile getirdi: "Gökhan Zan antrenmanlara çıkmıyor ama maç olunca kadroya alınıyor. Takımda formanın adaletli bir şekilde dağıtıldığına inanmıyorum. Adı sanı duyulmamış bu Ukrayna takımı karşısında düştüğümüz duruma bakın. Ertuğrul Sağlam takımın yükünü çekme konusunda sorunlar yaşıyor. Kimseye bu kadar taviz verilmedi Her maça değişik kadro, her maça değişik sistem. Kendisinden geniş çaplı rapor isteyeceğiz. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, siyah beyazlı kulübün bünyesine uygun hareket etmeli. Hiçbir teknik adama bu kadar taviz verilmedi. Beşiktaş sıradan bir takım değildir." Ertuğrul Sağlam'ın maçtan sonra Başkan Yıldırım Demirören'i arayarak, "Başkanım çok üzgünüm. İsterseniz istifa ederim" dediği ileri sürüldü. |
Yönetim, menajer ve hoca tümüyle istifa etmeli. |
Toptan hepiniz gitmelisiniz... Her olay da istifa etmeye hazır, takımı yüreksiz ve korkak oynatan Teknik Direktör İSTEMİYORUZ.... |
gitmesini istemiyorum ertuğrul sağlamın ama takımı cesur oynatmsı lazım böyle bu iş yürümez.ne zaman görücez şöyle saldıran ısıran bir beşiktaş. |
alayı defolsun gitsin tüpçüyle yıldırımla bu iş zaten yavaş yavaş b... a sarıyordu ertuğrul hızladırdı. isttifa cepte demeyle olmaz. resmen kendini acındırmadır bu. erkeekse cepten çıkarır masaya koyar çeeker giderler. ama nerede sevgi / saygı / dostlukla |
isterseniz istifa ederim demek suçlamaları kabul etmektedir gitmesini istemezdim ama böyle konuştuysa gitsin |
Dünkü maçta hoca sadece hocada değil oyunculardada suç vardı oynamadılarki formalite maçı gibiydi |
isterseniz bunu yaparım_şunu ederim. olmaz. İstifa kendi isteğinle olur. dier türlüsü kovulmadır zaten. alayınız yansa su veren itfaiyeye... |
bırak bu ayakları ertuğrul,cebindeymiş.. derhal istifa et vede klübü terk et,sende beşiktaş teknik direktörü olacak hic bir kabiliyet yok,sen git anadoluda oyalan,celik comak oyna... |
Gidin artık gidin lanet olsun gidin yaa. |
Kardeşim sen sağlam olsaydın zaten 8 yedikten sonra bu takımı daha fazla yakmiim derdin ama bak yine korktun 4 yedin sen yeterki git yanınada al o futbolcularını git biletini ben alırım ama sadece gidiş |
evet ertuğrul hatalı ama gitmesi bir sey verir mi takıma?Bu saatten sonra gelen hoca ne yapar bunları düşünmeli zihniyet değişmeden bir halt olmaz. gideceksede tek isim lucescu başkasını tanımam |
hayat devam edıyor yerıne ısıtıfa edıyorum deseydın sımdı helal olsun derdım |
arkadaşlar sürekli günlük başarı hikayeleri ile kandırıldık 3 maç kazandIK 5 maç kazandık hemen göklere çıkartıldık.. bunları bıraksınlarda bi baksınlar bakalım 2003 ten beri şampiyonmu olmuşuk şampiyonlar liginde veya uefada çeyrek final mi oynamışık? 2003 ten beri adam gibi kaç tane derbi maçı kazanmışık? bunların hepsini soruyorum.. Anadolu takımlarına karşı birkaç maç alınmış galibiyetler başarı sayılamaz yularıda söylediklerimdir asıl başarı olan.. ama nerdeee... dediğim gibi hepsi 2002-2003 sezonunda kaldı gerisi yalan... |
Türkiye`de Saat: 06:54 . |