![]() |
Valizini topla Sağlam hoca! Başkanlığı döneminde en çok getirdiği ve gönderdiği teknik direktörlerle prestij kazanan Yıldırım Demirören’in belki de en doğru kararı bu olacak. Cuma sabahından tezi yok, Ertuğrul Sağlam ile tüm ilişkiler bitirilmeli. Futbolculuğu dönemindeki efendi görünümü altındaki bütün pısırıklığı bu takıma sirayet etmiş durumda. Zaman zaman kendisine uzatılan mikrofonlara teknik direktörlük kapsamında, Alex Ferguson veya benzer açılımlarda örnekler veren Sağlam’ın bunu yapmak için ancak Samsunspor veya benzeri ortamlarda kariyer denemesine yönelmesi gerek. Rasim Kara’dan sonra son 10 yılın en iyi kadrosuna ulaşan bir takımı bundan daha pısırık bir biçimde oynatacak bir teknik direktör aransa da bulunmaz. Tam da Beşiktaş’ın takım olarak hangi seviyeye geldiğini belirleyecek bir sınavdı Metalist rövanşı. Görüldüğü gibi, Türkiye Ligi’nde bir iki maç almakla iyi bir takım olduğunuz görüntüsü izafi. Kanıksanmış, başka bir görüntü daha var bize ait olan. Türkiye’de Alex’e tapılıyor. Ne var ki, Metalist’in 50 numarasını gördükten sonra (bu oyuncu için İstanbul’daki ilk ayakta da izlenimlerimi sunmuştum) düşüncelerimiz de değişiyor. Jaja 3 tane Alex yapar. Çünkü en basit temel kuraldan (futbolu gerçekten bilenler adına konuşuyorum) 4 mevsim oyuncusu. Ukrayna’nın 3 numaralı takımı böylesini buluyor, Türkiye’nin sözde 3 büyüğünden biri Beşiktaş da kararını Seric’te kılıyor. Sağlam davayı kaybetti, salon oyuncularıyla buraya kadardı. Bu sonuç bir ayıptır! Daha fazla ayıp ise Ertuğrul Sağlam’ın bu takımın başında kalmasıdır. FANATİK/BASRİ BAYKOÇ |
Hocam bundan sonra ne deseler hakılılar!..Diyecek bir şey bulamıyorum... |
gitmesi gerekenler basta yonetim, teknik direktor e.saglam, manager s.engin,i.toraman,i.uzulmez,seric,cisse,delgado,ug ur,muzmin sakat g.zan,a.tandogan. |
İ.Üzülmez, Cisse ve Uğur'un ne suçu var ? |
cisse nedir ya Allah aşkına. guinti den sonra o bölgeyi bir türlü dolduramadık. Türkiye'de onlarca cisse var. takımda 8 yabancı var. hangisinin devamlılığı var. Sadece nobre. hiç bir şekilde Beşişktaş'ın ağırlığını kaldıramaycacak futbolcular bizde el üstünde tutuluyor. Adamlar köy takımı falan ama transfer işini nasıl profösyonelce yaptığı belli. Bir ara biz kiminle oynuyoruz dedim ya. |
Kim var Türkiye'de yüzlerce cisse ben mi göremiyorum ? |
gerçkten psısırık oynandı 3 büyük takım adına yakışmıycak bir futboldu adamlar dalga geçer gibiydi beşiktaşla..bunda tek kişi değil oyuncusundan yönetime değiştirlmeli başta sağlam hoca tabi.. |
hoca rezil ettiğin yetti artık bırak git biraz gururluysan bırak |
onu bunu bilmem artık yeter dananın kuyruğu koptu şerefli Büyük beşiktaş taraftarının sabrı taştı yeter artık , ertuğrul u kimse bu takımın başında tutamazzzz ,,,, derhal istifaaaa , Başarısızlığın istikrarı olmaz , derhal istifaaaaaaaaaa .......... |
arkadaşlar biraz sakin olun adam 2 hafta öncesine kadar bagrınıza basıyordunuz ve 2 maç sonrası böyle heyheylenmeyin takımı ilerliyen günlerde ayakta alkışlıyacaksınız böyle kin kusmayın |
Alıntı:
|
ben şahsen 2 haftadır değil 2 sezondur beşiktaştan hiçbirşey beklemeyin diye öncedende yazmıştım bu adamdan hiçbirşey olmaz |
Alıntı:
Ağzına sağlık arkadaşım ertuğrul un bu kulübün kapısından bile geçmesine karşıydım geldi hoca oldu ama artık yeter derhal istifaaaaaaa......... |
Ertugrulun istafa edecegini dusunmuyorum o ki uefa kupasini Zaten Hedef olarak Gormuyordu. ligi Hedef olarak Gosteriyordu ancak Sozde Tabe Gorunurde Anadolu Takımlarina karsi Bile Defansif, korkak Futbol Oynatti. sunu Anladim ki ertugrul buyuk Takım hocasi Kesinlikle olamaz... Umarim bir Erdemlik Gostererek istifa Eder... |
hem bakın fbnin hocasına milleti şampiyon yaapıp geldi feb ye bakın bişi yapamıyo ve bir de futbolcu beğenmiyonuz suc sadece bir iki futbolcuda aranmaz taammamı yenersek hoca süper yenilirsek istifa yok yha böle olursanız size teknik trektör bulunmaz yani |
kimse ile iddiaya girmedim hiç kaybetmedim rıza varken bile adam ruh yansıtıyordu bir şekilde elindeki adamlarla tigana desen o gökhanı çekemdik dün ,bakimercimek ve burak gibi fubolcularla takım bile olamyan bir kulübü bukadar ezdirmedi ezik top oynatmadı şampiyonlar ligine onun sayesinde gittik 3 kupa aldık bu rezil futbolcularla düşünün farkı hala ertuğrulu savunuyolar yaaa |
hee birde beğenmiyosanız siz seçin getirsinler abilerim ablalarım |
bu ana kadar toparlanamadılarsa hiç toparlanamazlar... elimizdeki en önemli m açımızda gitti... artık diyecek bişey bulamıyoruz. |
daha neyi bekliyorson ertuğrul hoca istifa |
ben hocanın cesaretlisini severim kharkiv maçındagerekirse 4 forvet oynatıp o maçı alması lazımdı ve başka bişe sölicem bobo artık eski formunda deil örnek galatasaray gol atamıyodu aldılar barosu adam her maçta ikişer ikişer atıyo devre arasında güzel kaliteli bi golcü lasım örnek: oliviera,wagmer law,jo,nihat,crouch gibi güzel kaliteli gol makinası biri lasım yönetimden bunu istiyorum..yönetim den 2 yıldır yıldız istiyoz son 3 sene içinde aldığımız en iyi oyuncu delgado onu da dün gördük yönetimin bunu görmesi lasım..saygılarımla... |
ya herkes dalga gecıyor lıverpooldan 8 ye metalıstten 4 ye rezil oluyoruz HAYAT DEVAM EDIYOR |
Türkiye`de Saat: 11:18 . |