![]() |
zapo herşeye rağmen takımın en iyisiydi orta saha yok adam tek başına baskı yedi bide oyun kurmaya kalktı orta saha olmadığından,beceremedi doğal olarak.. |
adam orta saha olmadığından üzerine deli gibi gelen hucümcularla tek başına mücadele etti doğal olarak kötü gibi gözüktü.. |
zapo ile alakası yok kardeşim herkes hata yapar ama takımda ortasaha denen bişey yok giden geri geliyo adam topla çıkıyo oyun kurim diye pas atıyo adamlar ya saklanıyo yada kaptırıyo dün defans faraş olduysa bunun sebebi ortasanın direnç gösterememesidir |
Alıntı:
|
zapoyla sivok iyi onlara laf yok |
yaa bu Gökhan Zanı nası oynatır anlayamıyorum bu kadar rezil bir topcu görmedim ben hayatımda Tunayı koysa bu kadar sırıtmazdı Zapo da dün cok kötüydü 3cü golde özellikle hatası büyük ama Zanın lisansı yakılmalı yok edilmeli bu adam inanamıyorum yaa milli takım topcusu bide :S |
Sivok'un yetişmesini o kadar istedim ki.. Temel neden budur bence. |
Zapo'yu çok abartmadık, sonuçta bir Nesta, Ferdinand, Cannavaro değil elbette, bunu hepimiz biliyoruz...Ama bu şartlarda alınabilecek en iyi savunma oyuncularından biri...Zapo-Sivok ikilisi bozulmadığı sürece bu takım gol yemez, yersede az, basit goller hiç yenmez...Ama Zapo'nun yanına G.Zan, Toraman gibi oyuncular gelince Zapo'da sırıtmaya balayacaktır, bunu normal karşılamak gerek, dua edelim Sivok-Zapo ikilisi bozulmasın fazla... |
ya gökhan zanın böyle önemli bir maçta ne işi var? ya önemli maçı da bırak beşiktaşta hala ne işi var ki? ibrahim toramanın da nerde oynadığını tam anlayamadım. sağ back mi, açık mı? niye adamları yerlerinde oynatmıyor acaba? bence kadrodaki en büyük yanlışlardan biri de nobrenin ilk 11de olmaması... |
Gökhan ın hatasıııı... |
Türkiye`de Saat: 21:40 . |