![]() |
Taraftar artık Sağlam'a güvenmiyor Beşiktaş taraftarının Ertuğrul Sağlam'a olan güveni artık sarsıldı. Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı karşısında deplasmanda 4-1'lik yenilgiyle UEFA Kupası'na veda eden Beşiktaş'ta, taraftarın teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a olan güveni sarsıldı. İnternet sitelerinde Ertuğurul Sağlam ile ilgili yapılan bazı anketlerde, Sağlam'ın istifa etmesi gerektiği yönünde oy kullananlar çoğunluğu oluşturdu. ''www.ligtv.com.tr'' adresli sitede ''Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam istifa etmeli mi?'' sorusuna verilen yanıtların yüzde 51'i ''Evet'' olurken, yüzde 49'lük kesim ''Hayır'' şıkkını işaretledi. ''www.sporx.com'' adresli sitede ise ''Beşiktaş Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırmalı mı?'' sorusuna verilen yanıtların yüzde 51,3'ü ''Evet'' olurken, yüzde 48,7 oy ''Hayır'' seçeneği için kullanıldı. ''www.ajansspor.com'' sitesinde ''Beşiktaş'ın UEFA Kupası'na erke veda etmesinin sorumlusu kim?'' sorusuna verilen yanıtlarda ise futbolcular, teknik direktör ve yönetim kurulu sorumlu olarak görüldü. Futbolcular yüzde 27,7 teknik direktör Ertuğrul Sağlam yüzde 21,1 yönetim kurulu 10,2 oy alırken, ''hepsi'' seçeneğine yüzde 41 oy verildi. AA |
ertuğrul istifaaaaaaaa ................ |
oylar doğru çarşı ertuğrul sağlama güvenmiyo bencede istifa etmeliii |
bide güvensemiydik:S:S:S:S |
ben 20 dakika önce kullanmıştım defolsun gitisn bir an öncee hayat devam eder onun için nede olsa rezil etti bizi pısırık korkak dün çıkamadı bile kulübeden |
saglam artik istifa etmeli.ama hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. |
ISTIFAAAAAAA |
istifa .... |
ertuğrul hocanıın nesini beğenmiyorsunuz ya gelişme var adamda geçen sene 8 yedik bu sene 4 arada 4 fark var gelişmiş biraz işte öğreniyor sabredin biraz daha |
Nereye İstifa? İstifa ettikten sonraki senaryoyu obj. olarak çıkarın bakalm? |
yeterince sans tanindi artik gitme zamani güle güle |
istifa etmez yönetim yönetim olsa kovar bunu |
şu saat oldu ve daha istifa eden yok- bi tane gururlu adam çıksın da ben istifa ediorum desin bu nedir yah !!!! |
Alıntı:
O gururlu adam E.Sağlam'dır..Ve muhtemelen yönetime "isterseniz istifa ederim" demiştir.. Yönetimn sessiz kalması tuhaf..Büyük ihtimalle Sağlam'la yola devam etmeyi istiyorlar..Bence de şuan için en hayırılısı o olur.. |
Alıntı:
arkadaşım isterseniz istiva diyebişey olmaz. zaten karşı tarafa sorararsan o kovulmanın kibarcası olur. gururlu adam istifa ediyorum der ve gider |
gururlu adam yok ben isterseniz giderim falan teraneler yerine basar istifayı cıkar taraftardan camiadan özür diler sonrada cekip gider ,bizde ardında eyhallah,güle güle ,yürrüüü deriz... |
Ertuğrul'un para için kaldığını düşünmüyorum.. Eğer hala kalmak istiyorsa takımda bu da kendine güvendiğindendir.. Takımın bu kadro yapısıyla Morinho olsa kaç yazar ki? Toptan korkan.. Koşmaya üşenen oyuncularla hangi hoca napsın.? Ertuğrul'un hatası yok mu.. Bir sürü..Ama bu gitmesi gerekiyor anlamına gelmez..En azından şuan için.. |
Baskan hemen lucescuyu getirmeli takimin basina adam 4 senede 3 sampiyonluk getirdi shaktara ve avrupadaki puanlarina bakin shaktarin simdi ne duzeyde Shaktar gidip baseli disarida yeniyor barcelonoya da son anda yeniliyor Lucescu gittiginden beri gun gormedik ya ne bu cilemiz bizim 5 top ust uste yapamiyor takim, ne sistem var ne de ortada basari |
niçin istifa etsinki beşiktaştan başka çalıştıracağı başka bir büyük mü var hayatının fırsatı kalabildiği kadar kalıp bazı şeyleri düzeltmeye çalışcaka ben onun yerinde olsam teklif edildiğinde hemen atlamazdım biraz tecrübe kazanmayı beklerdim şu an bizde staj görüyor |
Alıntı:
yav geçin yav ertuğrulda gurur olsa 8 - 0 dan sonra istifa ederdi , hadi onu geçtik adı sanı duyulmamış bir ukrayna takımından 4 yedi bu takım ertuğrul un yüzünden ama hala istifa etmedi siz hangi gururdan bahsediyorsunuz , yeter artık istifaaaa eruğrul .............. |
Hiçbir zaman güvenmedim ki.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
: ) Atıp tutmak cidden kolay.. Gerçekleri görmek zor geliyor herkese.. O gitsin bu gelsin..Nereye kadar sürecek? farkında değiller.. |
ben saglama geldigi gunden beri guvenmemistimki ! |
fazla güvendik ondan böyle oldu galiba |
Dünkü maçı biz alaydık.. Sağlam kraldı de mi? Bi maçlık mı sizin görüşleriniz, düşünceleriniz? |
ne güvenmesi ya gelmesini bile istemedim geldiğinden beri haykırıyorum bu adam bize 3 üç beden küçük geliyo tekrar tekrar giyiyoruz hemen yırtılıyo.. artık yeter ölçümüze göre birini alalım uzun süre kullanalım |
şu an istifa etse cokmu iyi olucak işler daha da karısak lütfen yapmayın futbolu ve bu işleri bilen insanlarsınız diye düşünüyorummm |
hiç farketme z beşiktaşa biz yeteriz |
mustafa denizli yerine ertuqrul kalırdı daha iyi çünkü mustafa denizlide ezik fenerli |
Türkiye`de Saat: 20:10 . |