![]() |
İstifa İçin Yanlış Hedef Arkadaşlar istifa için yanlış hedef gösteriyoruz. İstifa etmesi gereken YÖNETİM' dir. Neden mi? Çünkü Ertuğrul'un Beşiktaştaki geçen sezonunu yediler. Adam gibi transfer yapamadılar. Hoca en ucuzun iyisini almak zorunda bırakıldı. Sonuç olarakta hoca geçen sene yapabileceğinin iyisinin yaptı. Bu seneye gelince iki üç maç iyiydi takım fakat daha çok çok yeni bir takımla oynuyoruz taşlar oturmadı. Haaa busene için iyi bir transfer yaptıkmı? HAYIR.. Ya diğer takımlar??? Hepsi güçlendi. Ama bizim iyi transfer diyebileceğimiz bir tek oyuncu yok. Yönetim bir iki oyuncuyu kadroda tutabildi sadece. İyi oyuncu alamadı. Yıldırım DEMİRÖREN istifa etmeli. Neden??? İyi bir Oyuncu alamadı. Aldı ama oynamadan gitti. Paraları sokağa attı. Sonrada çıkıp ''ben paramı alırım onlar benim çocuklarımın. Verdiğim paraların hepsini alacağım'' dedi. Haklımı??? evet sonuna kadar haklı. Aziz Yıldırımda verdiklerini aldı. Fakata aradaki fark Aziz Yıldırım fenere para verdi ve bu parayı ikiye katlayarak yani fenere kar ettirerek geri alacağını aldı. Bizimkide verdiğini bırak kar ettirmeyi olur olmaz harcayarak hiç bir işe yaratmadı ve zarar ettirdi. Böyle bir yönetimin acilen orayı terk etmesi lazım. O yüzden istifa için hedef bana göre yanlış. |
orası öyle ama istifa edecek adam nerde karektersiz herif klubü batırdı.ben bunu diyorum biz şampiyon olsakta uefa yı kazansakta demirören bıraksın. |
hadi oradan beee ertuğrul efendi kimi istedi ise aldılar ama sonuç rezalet 8 -0 artı 4 - 1 , artık yeter cemaat bile kurtaramaz ertuğrul u , artık istifaaaaaaa ertuğrul , istifaaaa ertuğrul . |
yaa yapmayın bu oyuncularla böle mi oynanır hepimiz demiyormuyuz,,bu takım çok ii,kadro bol alternatifli,kadıköyde final demedik mi ?böle mi olmalıydı,böle bi rezilliği de mi başkan sebep oldu bırakın artık..hepsi bu klupten arındrılmalı |
Alıntı:
|
Haklısınız. Hocanın istedikleri alındı... Biz bu kafayla bırak uefayı liğdede birşey yapamayız. Maçı kaybet hocayı yolla. fark ye hocayı yolla. Hocanın istediğini almışlarmış. Hani nerede. Kim alınmış. O alınanlar hocanın almak zorunda kaldıkları beyler. kimleri yemedikki ertuğruluda yeriz. |
NEDEN İSTİFA ARKADAŞLAR !!! TAMAMA AĞIR BİR YENİLGİ ALDIK AMA TEK ÇÖZÜM YOLU İSTİFA MI YANİ ??? DEL BOSQUE , RIZA , TİGANA ... BUNLAR İSTİFA ETTİ , KOVULDU DA NE OLDU ? ONCA YILIMIZ BOŞA GİTMEDİ Mİ ???? İSTİFA KOLAY ÇÖZÜM .. BİZ ZORU SEVERİZ .. HEMEN VAZGEÇMEK OLMAZ .. ARTIK İSTİFA YERİNE İSTİKRAR DEYİN .. BİLİNÇLİ TARAFTAR OLUN !! |
sende az mantıklı yaz onu sağa diğerini sola seric lavuğunu oynatacak diye ibrahim üzlmezi oynatmayn zihniyet delgadoyu sola çekip ratsyon yaptığınımı düşünüyor işi yok bu takımda ne onun ne yönetimin .burası beşiktaş kapısı hedefler büyük hayat devam ediyor diye açıklama yapan japon askeri. Defolsun gitsin hataları düzelticek idare edecek kapı değil beşiktaş kapısı |
Biz ki LUCESCU yu yedik. O zamanda böyle konuşuyordu forumda arkadaşlarımız. Gitsin yeter diye. Ama ne oldu şimdi LUCE diyorlar ama geçti artık. Önemli olan sukunet içinde mantıklı kara verebilmek. Bizdede bu yok. |
Alıntı:
|
ya neyin istikararı ya yuh ya bi arkadaş mazoşist olmuşsunuz demiş valla haklı 2 senedir rezillik üzerine rezillik hala istikrardan dem vuruyonuz..ulan biz mi bişeyler göremiyoruz ya bu ertuğrul sağlam da ne var bu adam da bu kadar desteklenecek ! 3 tane iyi oynadığımız mücadele ettiğimiz maç söleyin bana 2 senedir..kendinizi kandırmayın ya yeter artık! |
Ya biz kac Senedir Yonetim İstifa diye Bas Bas Bagiriyoruz. Ama İste Kimse karsisina Rakip olarak cikmadi. bulundugumuz pozisyonda ertugrulun istifa Etmesi Takımın Yararina Olacak. cunku takımda Hava Bozuldu Yeni kan Gerekior. Bana Gore mustafa Denizli Getirilmeli turkiyeyi Tanıyan biri olarak en İdeal Hoca... |
Alıntı:
domino taşı mı bu kule mi yapıcaz cuk diye oturmuştu takım sivok-zapo önlerinde inceman - cisse 3 maç gol yememiş pozisyon dahi vermemiş sonra rotasyon diye 4 oyuncuyu deiştir kalanların mevkisini deiştir , maç içinde adamı sola koy ortaya al , önde oynat s.özkan bir sağda bir solda olmadı klubede, orta sahaya alınan inceman 3 maç ilk 11 sonra 2.yarı sok sonra yedek yap göbekten al sola koy adamı , g.zanı takımda tut antalya maçı ders olmaz bld. maçında 11 e koy yetmedi ödül ver uefa maçında 11 al , lig maçlarında oynatmadığın seric i(madem uefa maçında oynatıcan tello-seric deişikliği ? neden yapmadın ligde ) damdan düşer gibi koy uefa maçında , dökülen tello yu 10 maçtır izlee.. s.kurtuluş sağ bek iii oynuyor al onu stoper toramanı oraya koy ,s. kurtuluş ön libero yap şanzıman ı dağıt ..................... yeni gelecek takıma hiç tanımayan adam bile bunların yarısını yapmaz..... hayat dewam ediyor inşallah maşallah şampiyon olucaz vallah billah!!!!!! |
ayrım yapmak yok, alayı istifa etsin tüpçü kocakafa sinan ve ertuğrul |
Benim bildigim tek sey var!! ISTIKRAR ADI ALTINDA YANLISI YAPMAYA DEVAM ETMEK ASLA ISTIKRARI GETIRMEZ!! Onun icin Ertugrul un yapcagi en SAGLAM sey IS-TI-FA bu kadar basit!! |
hala ertuğrul hoca kalsın deniyor ya inanamıyorum. gerçekten inanamıyorum. |
yönetimin istifa tmemesinin tek nedeni kalkavanların (dinci kesimin ) getirilmememk istenmesi |
İki maç sonra sizide görürüm Başınızın tacı yaparsınız erturulu Her yenilginin ardından aynı boş laflar Görecegiz sıradaki maçı.. |
Alıntı:
: ) : ) Cidden kör bir bakış açısı : ) Ne bekliyosunuz kardeşim siz? 10 tane defansla çıkıp 0-0 a mı oynamasını bekliyosunuz? Adamın belli bir taktiği var..Çıkarıp takımı oynatıyor..Oyuncular umursamazlarsa, ruhsuzlarsa, üşengeçlerse Morinho olsa ne yazar ? Scolari olsa Luce olsa.. Elindeki kadro belli adamın..Ayrıca her istediğini aldı diye de bişey yok.. O mu istedi Seric'i..Gordon'u veya başkasını..Ertuğrul her fırsatta kulübün şartlarına uygun transfer yapıyoruz dedi..Her istediğimizi aldık demedi.. Eğri oturun doğru konuşun biraz..Obj. olmaya çalışın.. Takımınızı eleştirecekseniz de savunacaksanız da bunu bir BEŞİKTAŞLI gibi yapın.. GS veya FB Lİ GİBİ DEĞİL.. |
I LOVE YOU SERDAR BİLGİLİ... DEMİROREN seattersean gitsin ... |
aynen katılıyorum istifa edecek birileri varsa yönetimin ta kendisidir adamların 5 yıldan beri yaptıları ortada.. o kadar adam alındı paralar harcandı 1 şampiyonluk göremedik daha.. |
Alıntı:
İrfan Kayahan |
yha aslında doğru söylüyosun istifa etmesi gerekn aslında yönetimdir ama bizim töneticilerimiz o kadar yüzsüzki istifa etmezler hep suçu başlarında ararlar sanki kendilerinde suç yokmuş gibi... |
önce yönetim gidecek |
Alıntı:
o "l..k" lafını yiyorsa ilgili kişinin yüzün söyle kardeşim..yemiyorsa bu sitede de kullanma.. |
Gördüğüm kaarıyla Levent Erdoğan'ın aşağıdaki sözleri es geçilmiş durumda.. Halbuki her açıklaması gibi bu da inanılmaz düşündürücü ve trajikomik gerçekten; Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın Türkiye’de sağladığı 1-0’lık avantaja rağmen dün gece Ukrayna’da Metalist Kharkiv takımına beklenmedik bir şekilde açık farkla yenilerek elenmesinin siyah-beyazlı camiayı çok üzdüğünü ifade etti. "Şimdi kupadan elenmemiz, Metalist takımına yenilmemiz konusunda, ’geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakalım’ demek modası geçmiş sözlerdir" diyen Erdoğan, "Bundan sonra tabii ki önümüzdeki maçlara bakacağız. Ancak arkamızdaki maçları da görmemezlikten gelmek, unutmak, unutmaya çalışmak, hataların tekrarını önlememekte, devamlı hata yapılmasına sebep olmaktadır" diye konuştu. Levent Erdoğan, camia olarak UEFA Kupası’nda beklentileri olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Taraftarımız, yönetimimiz kupada Kadıköy’de final oynama hevesindeyken gruplara bile kalamamak düşündürücüdür, çok üzücüdür. Taraftara, Beşiktaş’a gönül vermiş olanlara bu üzüntüyü çektirmek kimsenin hakkı değildir. Bu konuda hatası olanlar Beşiktaş’a daha fazla zarar vermemeli, insanlar için erdemli olan yolu derhal seçmelidirler." Şimdi soruyorum Beşiktaş'ın 5 yıldır şampiyonluk görememesi nasıl bir başarısızlıktır ve bunda hatası olanlar kimlerdir?? Bu süre zarfında Beşiktaşı ekonomik olarak batıran, kamoyu önünde rezil eden, futbolu dışı branşların da hiçbirinde en ufak başarı sağlayamayan, trilyonları çöpe atan, taraftarı birbirine düşüren, itibarı sıfırlayanlar yani bütün bunlarda hatası olanlar kimler acaba.. Bunları yapanlar nasıl bir erdemli yol seçmişler de biz göremiyoruz.. Sayın Erdoğan bütün bunları her zaman yaptığı gibi hiç düşünmeden bu açıklamayı yaparak bir kez daha gülünç duruma düşmüştür.. Sayın Erdoğan ve bu yönetim kurulu(başta Yıldırım Demirören) ilk önce erdemi kendiler göstermeleri gerekirken hedef saptırıp sorunu başka yerlerde arıyorlar.. Yeter bıktık artık sizden. Düşün Beşiktaş'ın yakasından.. ve siz ey Beşiktaş camiasının önde gelenleri sözüm ona muhalafet yada adı her neyse size söylüyorum: Bizi bu yöneticilere mahkum bıraktığınız için yazıklar olsun.. Hiç bir şekilde seziniz çıkmadığı için yazıklar olsun.. Bu yaptığınızın adı birlik beraberlik değil toplu intihardır.. |
Türkiye`de Saat: 13:47 . |