![]() |
Yeter Artık!!! ya arkadaslar harbıden yeter. türkiye kupasından elenırsın del bosque gider, takım yenılır rıza gider, şampiyon olamazsın tıgana gider. simdi de uefa dan elendık dıye ertugrul mu gitmeli. böyle yaparak takım nasıl olunur ki. sürekli birseyler degısıyor.takım kotu oynadı ruhsuzdu dıye yenıden mı takım kuralım yenı hoca mı arayalım yapmayın ne olur.bız zaten hep bu yuzden kaybetmedık mı. o gerı gelmesını ıstedıgınız luce nasıl ayrılı takımdan unuttunuz mu gelırse daha mı ıı olacak. simdii hacettepe macında protesto olsun ıstıyorsunuz.peki macta protesto oldu takım yenıldı dıyelım.sonra ne olacak tutunacagımız tek dal olan sampıyonluk var onu da rıske edecegız. bırakalım bunu da takımı hep beraber sampıyonluga tasıyalım.hersey bı anda olmaz . |
Ne yaparsanız yapın karanlık odaklar başarısız , korkak , ruhsuz ve zerre kadar teknik direktörlük bilgisi olmayan ertuğrulu kurtaramıyacak , Beşiktaşımız Ertuğrul a 10 gömlek büyük geliyor. yeter artık istifaaaaaaaaa ....... |
Alıntı:
|
Konu bence Ertuğrul Sağlam'ın ötesinde. Kadrosunda taş çatlasa 5 tane ortalama ve üstü (gerçekten iyi demiyorum, sadece ortalamanın biraz üstü) oyuncu olan bir takıma hiç kimse hiç bir şey yapamaz. Öncelikle yönetim ufaktan ufaktan bavulunu hazırlasın. Geldikleri tarihten beridir tesadüfen alınmış bir Liverpool galibiyeti dışında hangi gerçek başarısı var Beşiktaş'ın? Beşiktaş futbol takımını Fenrbahçe'nin artığı haline getirdiler. Tek yapabildikleri Fenerin eskilerini Beşiktaşa getirmek. Kaç tane eski Fenerli geldi Beşiktaş'a? Rüştü, Ali Güneş, Ali Tandoğan, Nobre aklıma ilk gelenler. Şu soruya birileri elini vcdanına koyup, duygularını bir tarafa bırakıp mantık ile cevap versin. Bu gün Beşiktaş'ta öyle büyük başarıya gidecek kadar falan değil, sadece, örneğin şampiyonlar liginde, Beşiktaş'ı yarı finale taşıyacak kapasiteye sahip kaç oyuncu var? (Bundan kastettiğim tek başına Beşiktaş'ı yarı finale çıkarması değil, kalite olarak yarı finale çıkabilen bir takım oyuncusu ayarında) Bence 5 tane ya sayılır ya sayılmaz. Ertuğrul Sağlam ise ilerde çok iyi bir teknik direktör olabilir belki ama henüz değil. O henüz küçük takımların büyük teknik direktörü. Aynı Rıza Çalımbay gibi. Bu gün Beşiktaş'a kariyeri ortada olan, gerçekten başarılı olmak isteyen bir teknik direktör lazım. Yetmez, en az 6-7 tane de gerçekten çok iyi oyuncu lazım. Ondan sonra o teknik direktör ile ve o oyuncularla epimizin istikrar için beklemesi lazım. |
ertugrul hoca kalırsa sampıyonlukta 4-5 haftaya hayal olacak |
DELGADO - BOBO - HOLOSKO - AYAĞINDA TOP TUTAMAZSA , HER TOP DUVARA ÇARPAR GİBİ GERİ DÖNERSE , HOCA NE YAPSIN ... İSTİFA YERİNE İSTİKRAR DİYELİM ... ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !!! |
Alıntı:
Dürüst olun kimin emrini yerine getirmek için savunuyorsunuz ertuğrulu , yeter artık rezaletin ve başarısızlığın istikrarı olmaaaaz , aklınızı başınıza alın yeter artık alın ertuğrulunuzu gidin .................... |
Alıntı:
|
ertuğrulu savunmak için kırk takla atan arkadaşlar komik oluyorsunuz... |
ertugrulu nasıl savunabılırsınız dıyen arkadaslara soyluyorum. biz bu duruma nasıl geldık bı dusunun bakalım. sızın gıbıler yuzunden süreklı hoca degıstırıyoruz ,sız baskı yapıyorsunuz yonetımde kendını korumak ıcın hocayı gonderıo. ıyı mı oluyor sanıyorsunuz BI DÜŞÜNÜN... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ertuğrul meselesi tamamen ayrı beşiktaş teknik direktörlüğü kapasitesi olmayan ertuğrul bu göreve getirilip ,birde ısrar edilirse sonuc 8 olur 4 olur ,allah korusun en sonunda 8 artı 4 olur... yanlışda ısrar etmeyin,hoca kişilik,karekter olarak harika vede son derece ahlaklı birisi ama bizde hocalık yapacak birikim vede bilgiye sahip değil.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
SEN NE DEDİĞİNİN FARKINDA MISIN LA MALDONADO !!! SAÇMA SAPAN KONUŞMA !!! ANLAMA KITLIĞI ÇEKİYORSAN GOOGLEYE BEN EZİĞİM YAZ İLK ÇIKAN SİTEDE AVUT KENDİNİ !!! HADİ CANIM HADİİ YAVRUMM |
Alıntı:
|
Alıntı:
gitsin uzun yıllar anadoluda calışsın ,kendini geliştirsin ilerisi allah kerim... |
yaff sağlamın söle bi hatası far lig basladığından beri 2 hafta üst üste aynı kadroyla çıkmadı.. uefa maçına gelince kesinlikle sağlamın hatası yok futbolcuların hiç biri oynmadı deli oldum ama SAĞLAMA bi şans daha vermeleri gerekio yanılıomuyum?? |
tmm arkadaslar 2 hafta önce herkes takımı şampıon yaptı hocayı göklere çıkardı, 5 yıllık sözleşme yapılmalı dıe haberler cıktı. uefadan elndik dıe su duruma bakın. dün 11 futbolcuda kötüydü yenı zago denen adam takıma 2 gol yedırdı. hoca 11 tane degısıklık de yapamaz ya. hoca ne yapsın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yunanistanda PAOK takimi taraftarlarinin yaptigi buyuk gosteri... Selam arkadaslar, Ben Yunanistan da yasayan bir Besiktasliyim. Burada renkleri siyah beyaz olmasindan dolayi ikinci takim olarak PAOK u destekliyorum. Besiktasa yapilan haksizliklarin aynisi burada PAOK`ada yapildi. Burada ki butun takimlar sirketlestirilip belirli kisilere satilmis durumda. Son yillarda bizde oldugu gibi paok ta da takimin sahibi, kalitesiz futbolcular alarak ve yanlis kararlar vererek takimi cok kotu bir duruma sokmus, ligte sondan besinci altinciliklara kadar dusurmusdur. Bunun uzerine PAOK taraftarlari toparlanip orgutlenmis, selanigin meydaninda yaklasik 10.000 kisi toplanip gosteriler yapmis ve Tumba stadina kadar yurumuslerdir. Bu olaylarin ardindan PAOK takiminin sahibi pes etmis ve takimi taraftarlarin uzlastigi birine satmayi kabul edmis, takimin yeni sahibide takimin baskani olarak PAOKun eski bir futbolcusunu getirmistir. Yunanistanda bunca baskiya dayanamayip takimin sahibi takimi satmaya mecbur kalabilirken, bizde secimle gelmis sayin Demiroren, BJK takimini kendi yanlislari yuzunden 80 milyon dolar zarara koymayi problem edinmezken, takimi 40 milyon $ da kendine borclandirarak gelecekte takimin avrupada ki gibi satilmasi durumunda simdiden kendine tapulamistir. Bunlar olmaz demeyin, cunku bugune kadar olmaz dedigimiz neler oldu bir dusunun ondan sonra cevap verin. Bence asagidaki videolari bir izlerseniz cok iyi olur PAOKcularin takimlarina nasil destek verdiklerini ve takim icin nekadar bagli olduklarini gorursunuz. Bizde bir yerde toparlanalim denildiginde 100 kisi zor toplanirken, koca sene buyuk maclar disinda akatlar da basketbol takimimiz 50 kisiye oynarken burda PC basinda kesip bicmek ona buna ahkam atmak cok kolaydir. Ilk once asagidaki ler gibi olalim ondan sonra konusalim. http://www.youtube.com/watch?v=xYTq7UUPQFA]YouTube - PAOK Sillalitirio/Diadilosi 2007, video No 5 YouTube - PAOK-Sillalitirio 2007 YouTube - Broadcast Yourself. YouTube - Broadcast Yourself. Bu kadar uzgun ve umutsuz olmamin en buyuk sebepi ise Olimpiyatta oynadigimiz I.B.B - Besiktas macidir. Butun forumlarda herkezin atip bende ordayi bende ordayim yazarak en az 50.000 kisi o stadi dolduracagimiz gunlerce soylenmesi bunun uzerine benimde burada 3 otomobil 15 kisi toplayarak olimpiyat stadina 500 kilometre yol alarak gelmemiz ve neticede statta 20.000 kisi bile olmamasi beni cok uzmusdur. 15 milyonluk bir sehirde 50.000 besiktaslinin toplanamamasi cok buyuk ayiptir benim icin. Cunku ayni durumda olan Atina olimpiyat stadinda bu sene AEK takimi gecen senelerde de Panathinaikos takimi oynamaktadir ve stad derbilerde 70.000 bin normal maclarda da 50.000 kisi dolmaktadir. Unutmayalim Atina 3milyon nufusa sahip ve iki takimda bu stadi fulleye bilmekte. Biz olimpiyati 15 milyonluk bir sehirde nasil fulleyemiyoruz akil almiyor. |
Ertuğlul hocaya güveniyorum, ama onunda kendisine güvenmesi lazım biraz...Bu böyle gitmez, Delgado, Bobo, Holosko, Tello gibi oyuncuları oynatamazsan olmaz, bu takım bi yerlere gidemez, hoca bu oyuncuların problemlerini çözemeyecekse gitmeli, çünkü futbolcuların gideceği yok, giden hoca olur kötü neticeler devam ederse!.. |
Türkiye`de Saat: 23:57 . |