![]() |
Sağlam: Yoğun Bir Tepki Olduğunu Zannetmiyorum! 04.10.2008 00:02:00 Ertuğrul Sağlam’ın yakın çevresine: “Benim dışımda gelişen olaylardan haberim yok. Taraftarın bana karşı yoğun bir tepkisinin olduğunu zannetmiyorum.” şeklinde konuştuğu öğrenildi. İşte gelişmeler: Beşiktaş taraftarının kendisine karşı bir tepkisi olmadığını söyleyen Ertuğrul Sağlam'ın, yakın çevresine istifa etmeyi de hiç aklına getirmediğini söylediği de güvenilir kaynaklardan Medyaspor'a iletildi. Ertuğrul Sağlam, başkan Demirören'in Lucescu'ya ikna etmeye çalıştığı haberlerine de inanmadığını belirtti. Bu arada Beşiktaş kulislerinde konuşulan bir başka konu da; "cemaate yakın bazı ağabeylerin" Sağlam'ın yardımcısı Mutlu Topçu'yu arayarak "Kalırsanız, çok yıpranırsınız. Onlar sizi göndermeden önce siz istifanızı verin. Size çalıştıracak takım mı yok?" şeklinde uyardıkları iddiaları. Başkan Yıldırım Demirören'in Lucescu'yu ikna etmeyi başaramazsa, bir "B Planının" olmaması da camianın kafasını kurcalayan muammalardan. Her ne kadar bazı haber kaynaklarında pişirilip pişirilip Mustafa Denizli ismi ileri sürülmeye çalışılsa da, başkan Demirören'e yakın olan herkes Demirören'in Denizli'yi asla istemeyeceğini bilmekte. medyaspor |
Ne diyorsun sen ya ! yeter artık taraftarın sabrını tükettin çek git be bela! |
bu kadarda olmas yani adam gibi dedik dedik şimdi adam napıyo |
dalga mı geçiyorsun sen yaa. |
Bu haber tamamen duzmece bence yok cemaate yakin bazi agabeylermis yok cok guvenilir kaynaklarmis ayagimiz tokezledi ya daha yuklenen cok olur. |
Haber sallamadır büyük ihtimal...Ertuğlul hocaya olan güven azalmıştır, bu bir gerçek...Hocanın açıklamalarına dikkat etmesi gerekir artık, taraftarla dalga geçer gibi açıklamalar yapmasına hiç gerek yok, yönetimin ekmeğine yağ sürmesin!.. |
bence hiç bir zaman beşiktaşı kaldıracak kapasitesi yoktu. |
hala destekliyormusunuz ertuğrul saglamı çok merek ediyorum |
Kolpa basın Kolpa haber ben inanmıyorumm |
yalan!!.... |
ne diyo bu yaa |
Şimdi daha çok destekliyorum Ertuğrul Hocayı...Kazanınca kalsn,kaybedince gitsin..Yok yaa..Bir tutturmuşlar Luce diye..Onada da neler yapıldığını biliyoruz..insanda biraz omurga olmalı...Peki kim gelsin..gelene de aynı şeyi yapacaksınız..Haa en iyisi "gitsin" diyenler siz gelin , valla.. |
ERtugrul ne Kadar yuzsuzmus bea... |
:D:D |
Ben de gitmesinden yanayım ama bu haber düzmecedir %100...! Kolpa BASIN.... |
tamam ertuğrulun gitmesini bende istiyorum ama bu haber kesinlikle düzmece.basına haber çıktı. bjk taraftarını kulubün üzerine salıyorlar.yangına körükle gidiyorlar...dikkat... |
ertugrul ayıp edıyorsun ıstıfa etseydın mactan sonra helal olsun derdık |
buraya takilmiyor anlasilan hoca sen aslinda 8-0 biten hezimetden sonra istifa etmeliydin |
Görevde kaldığın 2 senede hep destek gördün ama artık sabrımız taştı..2 senede Beşiktaş'a tarihinde görmediği hezimetler yaşattın, büyük maçları alamadın ne diye oturuyorsun o koltukta.Sus, konuşma, İSTİFA ET!!! |
Alıntı:
|
Gülerim işte bu habere:D:D |
bu haber yallan arkadaşlar mantıklı olun biraz. |
Git hepiniz gidin SAglam Demirören Engin hepiniz destek yok size.... |
Alıntı:
|
ya git işine hoca yeter artık istifaaaaaaaa , erturul istifaaaaaaaa .......... |
işte buyuk basarıların gelmemesının nedenı bu hemen postalamak |
İyice sulandırdılar haa beşiktaşıne hale getirdiler yaaa hoca kalacak yönetim delikanlıysa gidecek okadar. |
ya bu adam bukadarda birsey söylemez ne cok gaza geliyorsunuzz sizz yaa bunu yapan baskann hoca görevden biran önce istifa etsin diyee baskan deniren sahiss hocayii kurtlarinn önüne atiyorr nekadarr futbolla alakasi olmuyan bir insan yaa bu adamm biran öncee gitsinlerrr yeterr artikkk |
medyasporun yalanları . |
Türkiye`de Saat: 13:56 . |