![]() |
ne dion sen ya yönetim istifaa |
ŞAMPİYONLUĞU SATTI! Beşiktaş'ı ben ve futbolcular şampiyon yaptık, Lucescu değil. Madem o kadar iyi hoca, ikinci yıl niye şampiyon yapamadı? İddialıyım ve şunu söylüyorum: Beşiktaş'ın ikinci yıldaki şampiyonluğunu Lucescu satmıştır. Kendi futbolcuları Cordoba ve Nouma'yı satan bir insan şampiyonluğu niye satmasın ki? 21.12.2004 / SİNAN ENGİN sayın engin sen ve futbolcular lucescu gittikten sonra nerelerdesiniz?yok hakkınızı yemeyeyim 8 0 ve 4 1 lik maclarda göründünüz. |
kocakafa sinan Allah belanızı versin hep çamur atın siz, lucenin yaptıklarının 10da 1'ni yap ondan sora çık konuş, defolun gidin tüpçüyü de al giderken |
Sinan efendi madem Lucescu korkak sen yürekliysen ne geçmiş eline bir bak. Bir yanda Lucescu'nun başarılarına bir de Sinan Engin'in başarılarına bakalım, keşke herkes Luce gibi olsa.. |
İnanılır gibi değil. Lucescu 4 senedir Ukraynada 3 senedir şampiyon oluyor shaktarla böyle bir hoca bulunamaz başka. Adam devamlı şampiyonlar liginde devamlı liginde şampiyon oluyor daha ne söylenebilirki, futbolcudan korkan hoca nasıl son 7 senede 5 kez şampiyon oluyor |
yav inanmayın medyalama nın yalanlarına . |
yahu ne sinan engini ne luce si... başka adam mı yok... milneyi getirin bare... |
sinan engin yakışmıo sana takımda işin sarsılınca yan çiz yakışıomuu |
Lucescu nasıl biridir bilemem ama Sinan Engin böyle laflar ederek çok ayıp etmiş. Madem Beşiktaş'ı "çocuklarla o" şampiyon yapmış, tekrar geldiğinden beridir neden Beşiktaş hep sürünüyor? Yine yapsaydı ya Beşiktaş'ı şampiyon... Ayrıca İlhan Mansız ya da Kaloğlu Lucescu'yu dövmeye kalkmışsa bu onların terbiyesizliğidir, Lucescu'nun korkaklığı değil. Hasselbaink gelecekmiş de Lucescu istememiş, iyi öyle olsun ama Lucescu'dan sonra aldıkları olağanüstü futbolcuları da görüyoruz. Ne üdüğü belirsiz 50 tane futbolcu geldi gitti, becerseydi ya Sinan efendi bir halt... |
Meyve veren ağaç taşlanır |
Türkiye`de Saat: 21:48 . |