![]() |
Erturul Sağlam Kalsın BEŞİKTAŞIMIZIN UEFA KUPASINDAN ELENMESINDEN SONRA ERTUĞRUL HOCANIN İSTİFA ETMESİNİ İSTİYORLAR VEDE BAŞKANDA BUNU İSTİYOR ÖNCELİKLE ŞUNLARI SÖYLEYEYİM -- ERTUĞRUL SAĞLAMI BAŞKAN DEMİRÖREN GETİRDİ VE GÖNDERİRSE BÜYÜK HATA YAPAR. BUNDAN ÖNCEDE KAÇTANE HOCA DEĞİŞTİ AMA YİNE BİŞEY DEĞİŞMEDİ BİRİLERİ İSTİFA EDECEKSE DEMİRÖREN İSTİFA ETMELİ... -- MAÇA BAKIYORUZ FUTBOLCULARI OYNAMAKTAN ACİZLER TAMAM TEKNIK ADAM YANLIŞ SİSTEMDE OYNATABILIR YANLIŞ ADAM OYNATABILIR ONUN TERCIHIDIR AMA KIM ÇIKARSA ÇIKSIN BÖYLE EZİK OYNAMAMALI. -- GÖKHAN ZAN BU KADROYA BİR DAHA ALINMAMALI. CİSSE BU TAKIMIN OYUNCUSU DEĞİL. --DAHA BİR ÇOK SEBEP FUTBOLCULAR OYNAMADIKTAN SONRA YÖNETIM İŞİNİ BİLMEDİKTEN SONRA BU DURUMA GETİRİLİP TAKIM TEK SUÇLU ERTUĞRUL SAĞLAM GİBİ FATURANIN ONA KESİLİP İSTİFASINI İSTEMEK DOĞRU DEĞİL BENCE. --BUNDAN ÖNCEDE BÖYLE YAPILDI LUCESCU GELSE NE OLACAK LUCESCUYU KOVAN DEMİRÖREN DEĞİLMİYDİ... -- BENCE BİRİLERİ İSTİFA EDECEKSE KESİNLİKLE DEMİRÖREN İSTİFA ETMELİDİR. |
Haklısın belki söylediklerinin bazılarında ama demirören ertuğrulu nasıl göreve getrdyse,onla beraber kendisi de gitmeli.. Sıktı artık,başarılı bi takım taraftarı olmak bizim de hakkımız |
Walla açıkçası bende Ertuğrul sağlam'dan yanayım.Ama Lucescu gibi bir hoca geleceğini duyunca tereddüte düştüm. Eğer Luce gelmeyecekse ben Ertuğrulla devam edilmesinden yanayım |
Ertuğrul 3 büyüklerden birinin hocası olacak kadar tecrübeye sahip değil henüz.tecrübeli bir hoca gelmeli bu takımın başına.futbolculara sözünü geçirebilecek biri lazım en azından. |
ben hayatımda bi şampiyonluk gördüm onda da ana sınıfındaydım. bizi şampiyon edecek bi yönetim ve teknik direktör istiyorum hepimiz gibi... bence Ertuğrul Sağlamla şampiyon olamayız. |
Ertuğrul Sağlam bu takımda kaldığı sürece Beşiktaş rezil olmaya devam eder, bu kadar söylüyorum...Del Bosque ve Tigana bile bu kadar rezil etmemişti takımı. |
egturulu koyan lar yarın aglacak |
inadına ertuğrul sağlam diorum bende.. |
iyide bu takimi bu hoca kurmadimi? evet o kurdu eee o zaman hata kimde? demekki hata hcada adam gibi futbolcu aldirsaymis o zaman orta sahaya isiran koparan ruhunu sahaya yansitan savasan oyuncu alinmasi gerektigini birakin taraftari yada sokakda vatandasi benim 9 yasndaki cocugum bile gorup hocanin niye bu kadar aciz oldugunu belirtiyor dahasina gerek varmi? |
--DAHA BİR ÇOK SEBEP FUTBOLCULAR OYNAMADIKTAN SONRA YÖNETIM İŞİNİ BİLMEDİKTEN SONRA BU DURUMA GETİRİLİP TAKIM TEK SUÇLU ERTUĞRUL SAĞLAM GİBİ FATURANIN ONA KESİLİP İSTİFASINI İSTEMEK DOĞRU DEĞİL BENCE. Yönetim de suc işte yönetim işini bilmiyor neden saglam gibi hoca getiriyor bu takıma bu hocayla olmaz bunu son macında iyice ispatladı kurdugu kadro taktikle anladım ki bu hoca bize layık degil ... Sinan ve saglamıda al git Demirören.... |
gercekten uzluyorum bu kadar da asılsız yorumlar yapmayın .delbosge gıbı bır adam geldı 6 ay kaldı .tıgana geldı 1.5 sene kladı gonderdık onları sampıyon olduk mu hayır .ertugrul saglamı gonderelım sampıyonlık kesın mı kııı gondermek kolay ama bunu acsını taraftar cekıyor . ferguson gelıdıgınden manchester bır kac sene en kotu donemını gecırdııı ondan sonra hersey yolla geld. sımdı yenı hoca gelecekk takımı tanıyana kadar sezon bıtecek ve gıne taraftar cıle cekecek bnce hocamız kalmalıııı destek olmalıyız |
lucescu gelecekse ben ertuğrulun kesinlikle kalmasını isterim.Lucescu gelir ortalığı karıştırır gene.Nikilescu tarzı adamları da toplar.Adrian İlieyiyi bile almıştı...Vatandaşlarını zengin ediyo işte.Klasik bir romen hoca.Artı adam başarıya doymuş.Görmüş,geçirmiş daha bi şey katamaz bu takıma... Kesinlikle önce demirören çıbanın başıdır.Taraftarlarımız tüpçüyü protesto etmeliler ertuğruldan önce.Artı sinan engin bu transferleri yapan kişidir emin olun.Ertuğrulun yaptığı transferler geçen seneydi hugain falan onları aldı.Baktılar ki beğenilmedi hemen sinan engin aldırdı bu sericleri sivokları...Cebinide doldurmuştur muhakkak...Dolayısıyla ben ertuğrul da çok fazla suç bulmuyorum.Adam napsın elindeki tapon mallarla ancak bu kadar.Ama oyuncu seçimi son derece yanlış ertuğrulun.g.zan,üzülmez,hakan arıkan falan bunlar A kategorisi topçusu... |
Alıntı:
Engini ve Saglamı da al Gİt Demirören..... |
bana baros u ,kewell ı meirayı takımına transfer etme isteyen bir hoca lazım.sahaya çıkınca 1 gol atıp defansa cekilecek karakterde olmayacak.bunlar ne yazık ki ertuğrulda yok... |
Alıntı:
bunları transfer etmeyı bir teknik adam olarak ertuğrul sağlamda ister. ama yönetımden para çıkmadıktan sonra o bütçeyle bu futbolcular alınıyor. |
şunu diyeyim beşiktaş kapanıp berabere bitirip o takımı eleseydı kimse hocamızı eleştirmeyecekti. bir maçtamı eleştiriliyor bir hoca. KESİNLİKLE BU TAKIMDA ERTUĞRUL HOCA KALMALI YÖNETIMDE İŞİNE KARIŞMAMALI HOCAMIZIN HERŞEYİ HOCAYA BIRAKMALI. |
Yalnız dikaktini cekerim arkadasım bu sene hoca kimi istediyse aldırlar bi Nüriyi alamadılar galiba onuda nüri gelmek istemedi |
Alıntı:
ÖNCEDEN OLAN CİSSE VE GÖKHAN ZAN TAKIMDA YERI YOK BENCE. ŞUNU DEMEK İSTİYORUM FUTBOLCULARIN ÇOĞU İYİ BU TARTIŞILMAZ AMA OYNAMIYORLAR HOCA NE YAPSIN DEĞİLMİ. |
kesinlikle kalmalı . gidecekse bu sezon sonu olmalı |
Taktigi dogru kursun oynamıycak oyuncuyu oynatmasın tello sakat adam bile bile oynatıyor sorun su ki Saglam son mac da kendini kanıtladı . Daha Beşiktaşı yönetmek agır gelir ona biraz daha gitsin anadoluda takım yönetsin ... |
Ertuğrul kayseiye geri gitsin geçen yıl şampiyonluk gitti 8-0 yaşandı sustuk zaman gerek pişecek diye ama adam hala Amerika'yı yeniden keşfetme derdinde yok abi yok adam kaldıramıyor deli saçması şeyler yaptı artı bence adam gibi adam olan 'HAYAT DEVAM EDİYOR' demez senki bu kulüpte var oldun yıllarca ekmeğini yedin Ertuğrul oldun bir statün var ise yat kalk BEŞİKTAŞ'A dua et ama sen naptın gayet rahat ve gamsız davrandın olmadı be Ertuğrul adam olan istifa eder |
bu saatden sinra ertugruldan bir cacik olmaz baksana elin yabancisi geldigi sene sampiyon yapiyor takimi ertugrul ise iki sezondur kadroyu iskeleti oturtamadi |
İyi kalsın turşsunu kurun Ertuğrul un.! :( Beşiktaş tarihinde en kötü hezimetleri Errtuğrul Sağlam döneminde aldı. Tamam yönetim kötü olabilir bi işe de yaramıyor olabilir ama 8-0 ve 4-1 gibi hezimetlerin baş mimarı Ertuğrul hocadır... |
Ertuğrulu savunanları kınıyorum , yeter artık ertuğrul istifa , demirören istifaaa , başarısızlığın istikrarı olmaaazzz ...... |
Ertuğrul kalsın sadece alt yapıdan takım kursun birinci ligde onlarla devam etsin iddia ediyorum alt yapıdaki genç kartallarla daha başarılı oluruz,en azından eski ruhu tekrar kazanırız.ben bunu fantazi olsun diye demiyorum,çok ciddiyim.Bu iş güvercinlerle olmuyor bize KARTAL lazım KARTAL. |
SONRA ANLAYACAKSINIZ AMA GEC OLACAK KALSIN BI ADAM BI SANS VERILSIN UZUN SURE OLACAGINA INANMYORDUM |
niye zapo ve sivokun trasfer bedelleriyle o üç futbolcudan 2 sinide alabiliriz ertuğrul sağlamda iş yok çok korkak oynatıyor takımım bence |
Çözüm basiy ya Luce hemen gelsin ya da Ertuğrul kalsın taraftarın yüzde 90ı bu görüşte.. Bu saatten sonra gelecek hoca yararlı olmaz tabii luce dışındakiler... |
BU ADAM GELELİ KAC TEKNİK DİREKTÖR DEGİŞTİ TAKIMDA BASARI YOK HALA SORUNUN KENDİSİNDE OLMADIGINI SOYLEMİYOR ASIL İSFİFA ETMESİ GEREKEN TEK BİR KİŞİ VAR GAZ KACAKCISI DEMİRÖREN YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEER ERTĞRUL HOCA YI ERKEK OLAN YOLLAR ... |
sağlamın hataları 1- sinan engin gibi bi adamı kabullenerek futbolcuların kendisine olan saygısını azalttı, sorarım size sinan engin olmasaydı futbolcular kazan mı kaldıracaklardı yönetim karşı,yok, ne işe yarar bu adam 2-Delgado gibi tek yönlü oynayan, o tek yönü de(hücum) her zaman iyi olmayan ,oyun içinde kaybolan bi adama takımın patronluğunu vermesi 3-Savunma futboluyla korkak futbolu (skorun üzerine yatma) birbirine karıştırması |
kalmasın kardeşim niye kalıyo yaa 2 szondur takımın başında hep rezillik hep rezillik.. |
ertuğrulla diz boyu rezillik metalistten 4 ye liverpooldan 8 .. kalmasın gitsin,sinanda gitsin... en son başkan klübün sırtına yüklediği borcları cebinden ödeyim gitsin... |
Alıntı:
ertuğrul gitse ne olacak başka hoca gelecek sonra başarısızlık olacak onunda gitmesını isteyeceksiniz. bence bu iş demirörenle olmuyor o bırakmalı bu işi. |
ben zaten yönetim,futbolcular dahil alayının revize edilmesinden yanayım beşiktaşı bu hale getirenlerden hesap sorulmalı.. |
Ertuğrul değil DEMİRÖREN istifa çek pis ellerini beşiktaşın üzerinden yeter artık |
Ertuğrul giderse daha kötü olacağından o gitmesin yönetim gitsin çünkü gelen yeni hoca hiç bir sorumluluk almicak seneye yeni transfer o da olmadı birdaha yeni hoca nereye kadar... |
Türkiye`de Saat: 01:44 . |