![]() |
Tazminatımı almadan bir yere gitmem! Sağlam'dan yönetime uyarı: 2010 yılına kadar sözleşmem var. Eğer yönetim bizi gözden çıkardıysa, bana ve yardımcılarıma toplam 3 milyon Euro ödemeleri gerekir. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 BEŞİKTAŞ Yönetimi, UEFA'dan elenmenin faturasını kestiği Ertuğrul Sağlam'ın yerine teknik direktör ararken genç çalıştırıcı, "Sözleşmem devam ediyor. Hiçbir yere gitmiyorum" diyerek rest çekti. Siyah beyazlı takımla 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Sağlam, "Paramı almadan bir yere gitmem. Ancak tazminatımı alırsam ayrılırım" dedi. Kendisinden önce takımı çalıştıran Del Bosque, Rıza Çalımbay ve Tigana'nın tazminatlarını alarak görevlerinden ayrıldığına dikkat çeken Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi: Takımı Engin çalıştırsın! "İstifa etmeyi düşünmüyorum. Yönetim görevimize son verecekse, bana ve yardımcılarıma toplam 3 milyon Euro ödemeleri gerekir. Rıza Çalımbay, tazminatını almak için yönetimi mahkemeye vermekle tehdit etti. Ben ise bu işin medeni yoldan çözülmesi taraftarıyım." Öte yandan bazı futbolcuların takımı menajer Sinan Engin'in çalıştırması halinde daha başarılı olacaklarını belirttikleri, yönetimin bu alternatif üzerinde de durduğu öğrenildi. Bu arada MehmetEkşi, Yiğit Sarp ve Ömer Güven'in takımı Hacettepe maçına hazırlayacağı iddia edildi. |
Ah Napolyon ah ne doğru söylemişsin. Para para para... |
medyalama nın yalanları bunlar . |
ertuğrul böyle bişey demez hemen gaza gelmeyin beyler... |
yalan haber.tamam ertuğrul kötü teknik direktör olabilir ama karaktersiz değildir. mutlaka tazminat almalı ama uçuk rakamlar değil...tazminat hakkı kötü de olsa onu buraya yönetim getirdi... |
ya inanmayın allahın belalıları medya yalan haber sokuyor piyasaya inanmayın . |
Yalan... |
Kulübü yine karıştırmaya çalışıyorlar, itibar etmeyin. |
ancak bu kadar iftira atılır bi adama tüm basının allah belasını versin yeter artık düşün yakamaızdan . |
ertuğrul teknik direktör olarak bir hiç ama adamlık olarak adamdır ertuğrul ,böyle bir laf uydurmadır... |
yorum yapmayim dedim ama yapacam, dayanamıorum. Ya ertuğrul gibi bi adamın böle bişey diceği aklınızın ucundan geçiyo mu ya? basın düğmeye bastı artık, dönüşü yok!! |
hoca böyle söylemez medya abartıyor... |
: ) : ) |
yalancı basın..inanmıyorum |
ben de inanmıyorum yalandır |
Alıntı:
|
Yalan. Umarım yalandır... |
Ertuğrul Sağlam iyi bir teknik direktör olmayabilir, belki tecrübe eksiği olabilir, hatta belki futboldan hiç anlamıyor olabilir onlar bir tarafa ama kişiliğine söyleyecek söz yok. Böyle bir niyet içerisinde olacağını sanmıyorum, yine uydurma bir haber olmuş.. |
bence de yalandır... Tamam Ertuğrul kötü bir teknik direktör olabilir ama kötü bi insan asla... |
yuh nasıl bu kadar rahat yalan haber yapabiliyorlar. kim inanır ertuğrul sağlamın bunları yapacağına.... |
yalanmı doğrumu ilerleyen zamanda görecez |
ertuğrula seni istemiyoruz desinler istifa etmezse bende bidaha yorum yapmam ama istesede bunda yanlış bişey yok tiganaya delbosqe ye dünya tazminat verirken iyide kendi evladına verincemi kötü |
uydurma.ne olursa olsun sağlam böyle demez bence |
yalanınızı s.... |
Alsın parasını. Çocuk oyuncağı değil bu. Bir anlaşma yapılmış. Güven verilmiş.. Şimdi seni istemiyoruz demek bu kadar kolay olmamalı. Bu gün evlensen boşanırken nafaksı tazminatı bir sürü para. Beşiktaş teknik direktörlüğünden ayrılmak neden bedava olsun. 1 yıldır bir sürü işe yaramayan transfer yapanlar ayrılsın. (Ör: Hugeain...) Yıllardır takımda oynayan fakat onlar oynadıkça takımda birşeyler hep kötü giden ibrahimler ayrılsın. Veya onları af edenler... |
ya ertuğrul sağlam demez öle bişi yalandır kesin |
inşallah böyle dememiştir. |
Helal olsun fb ve gs yalakası basın.. Tökezleyince hemen tekmeleri savurmaya başlıyorsunuz.. 5 günden beri manşetiz mübarek.. Niye çünkü karıştı Beşiktaş.. zaten sadece karıştığımız zaman manşet oluyoruz.. Ama Allah'ın sopası yok dün sizleri de perişan ettiler.. Hele fb'Nin düştüğü durumu görünce sevinçten içim içime sığmadı.. Bunun nedeni fb'ye olan hasedim değil sizin yalakalığınız, Beşiktaş düşmanlığınız ve Türkiyede iki büyük oluşturma hayaliniz.. Ama şunu unutmayın Beşiktaş çok büyüktür.. Sizin sandığınızdan çok daha büyük.. Sezimizin az çıkması efendiliğimizden ve Beşiktaşlı duruşumuzdandır.. Gerektiğinde sesimizi yükseltmeyi de biliriz.. Ozman gelince kaçacak yer arayın.. |
ertugrul saglam hoca boyle birsey demez verevki dedi hakkidir catir catir alir parasini serefsiz levent erdogan beni bilirsiniz hicbir zaman besiktas yoneticisi baskani hakkinda boyle ithamlar yapmadim ama artik yapiyorum cunku bunlar kesinlikle besiktasli degil artik bundan tek suphem kalmadi eve ne diyorduk serefsiz konusma ozurlu levent erdogan erdemden falan bahsediyor istifa etsin diyor daha ligin basinda hicaya lan serefsiz hoca icin erdem gecerlide sizin icin degilmi adi herifler neset yalcinmidir nedir allahin zibidisi istifasini istiyor hocanin lan adi herifler ertugrul saglam gibi bir kisilik medya onunde kucuk dusurulerek kotulenerekmi istifasi istenir sen onu getirensin bu klube hemde calistigi klubu zorla ikna ederek getirmissin adami isinden edip getirmissin yani adam seni kirmamis gelmis takiminin basina boylemi yapilir serefsiz herifler alirsin bi odaya hoca senle yurumeyecek bu is dersin istifa etmeni istiyoruz dersin yada senin gorevine son veriyoruz dersin bunlarin hepsi besiktastan gecinen besiktastan reklamini saglayan serefsizlerdir bunlar yuzunden gercekten besiktaslilik durusunun ne oldugunu butun turkiyeye gosteren bir inasan ancak bukadar kirgin birsekilde yollanabilirdi takimda hepsinin allah |
hoca bilgisi şu anda iyi olamsada bunu solemez medyanın uydurması |
Kolpa medya yine yapmış yapacağını |
yuhh be bu kadarda karalanmaz bı ınsan yalan hbr4 dıye umut edıyorum ınanmıyorum |
bu haberin kaynağı nedir? rica etsek bu tür yazıların kaynağıda açıkça yazılsa. insanların itibarlarıyla gözünü kırpmadan oynayanların acaba namus,haysiyet,şeref gibi kavramlardan haberleri var mı? eğer E.Sağlam tazminat talep etmeyecek şekilde istifa edip giderse ki istemeden gitti, bu haberi yapan medya mensubu(!) dünyanın en aşağılık yalancısıdır. |
Türkiye`de Saat: 09:01 . |