![]() |
Son dakika! Luce değil Denizli Lucescu, Ocak´ta gelemeyeceğini bildirdi. Jet hızıyla 2. operasyonu başlatan Demirören, Mustafa Denizli´ye teklif götürdü. Teknik ekibin diğer bombası; Sergen Yalçın... http://www.bjkhaber.net/thumbnail.ph...1.jpg&maxw=350 Shakthar'ı şimdi bırakamam' Beşiktaş'ta flaş gelişme... 4-1'lik Kharkiv hezimeti sonrasında İstanbul'a dönmeyip Kiev'e geçen ve Lucescu ile biraraya gelen Başkan Yıldırım Demirören, Rumen hocadan istediği yanıtı alamadı. Shakthar ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Luce, hem Ukrayna Ligi hem de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımını bırakıp Ocak ayında Türkiye'ye dönemeyeceği vurguladı. Kurt hoca, bu teklifi gelecek sezon başı değerlendirebileceğini ifade ederken, Beşiktaş Başkanı rotayı efsane bir isme çevirdi. |
Olamazzzzzzz |
Mustafa denizli olmaz olmamalı:D |
yadenizli kim ya o adamdan hiç bişey olmaz o adam geleceğine sıradan birini koy daha iyi bence |
buda sallamadır |
ya ne denizlisi napcz bz onu ya o gelckse sağlamla dwm edlsn bu sezon gelck yıl luce getrlr demirören inş denzliyi getrerk hatalarına hata eklemez ! ! |
Denizlinin faydalı olabileceğini düşünmüyorum. |
Ertuğrul hoca kalmalı |
hay yaptığınız işe!!! öncelikle yönetim ve sonrasında Ertuğrul Sağlam'ın gitmesini isteyen ben ve benim gibiler :Böle bi durum karşısında Ertuğrul Sağlam'ın arkasında olacaktır her türlü! |
Olmaz yaa böyle bir şey, böyle haber mi olur...Luce olmazsa Denizli, o olmazsa Sergen, o da olmazsa bakkal Osman Efendi!..Dalga geçer gibi haber yapıyorlar yaa, Sergen'den hoca mı olurmuş... |
Denizli'ye teklif götürülürse o dünden razıdır, hemen kabul eder teklifi, ama Demirören yönetiminin Denizli'yi isteyeceğini sanmıyorum, bu yüzden olmaz... |
Sahaya 6 yabancı sürenlerle işimiz olmaz. |
hep aynı haberler bizim bu medya ne zaman doğru düzgün işler yapacak ben size olacakları söyleyeyim luce işi olmaz dedim olmadı olmazda denizli aybaba felan hikaye yönetim yine acizliğini gösterdi camiayı felakete sürüklüyor sağlam ile sezon sonuna kadar devam edilir ne türkiye kupası ne lig şampiyonluğu hepsi hikaye olur.sezon sonuna kadar da yeni teknik adam haberleri her kötü sonuçtan sonra devam eder |
DENİZLİYİ TARATAR İSTEMİYOR!!!NE samet ne denii yaptığı yorumlardan ne olduğu anlaşılıyor adamın. Ya luce ya hiç!! |
Yazık Valla Denizli geleceğine Ertuğrul Hoca Kalsın Daha İyi |
Demirören takımı kendi çıkartır sahaya yine de Denizli'yi getirmez. Yalan. |
selin denizli gelsin futbolculara moral verir... |
Mustafa denızlı sampıyonlar liginde fb ile 0 cekmıstır.hıçbır başarısı yoktur.luce olmazsa hiç kimse olmasın.samet aybaba ya da denızlı olacaksa ertugrul saglamla yola devam edilsin.Yönetim böyle bir yanlış yaparsa Şampiyonlugu bırak ilk 3 e giremeyiz.... |
Eğer bu doğru ise gerçekleşirse ben bu takımı bu adamlar gidene kadar tutmam....! |
sergen ne iştir yaa :) |
Bence denizli olmamali eziklere sifir puan cektirmisti zamaninda lucescu gelmeli sadece |
katılmıyorum denizli iyi bir beşiktaşlıdır ve her fırsatta beşiktaşta çalışmak istediğini söylemiştir başarılıda olur türkiyede denizliden daha iyi yerli hoca yok .. |
Allah korusun Denizli gelirse bırakırım bu takımı |
denizli her şartta ertuğruldan daha iyi hocadır ama bizim başımıza denizlidende iyileri lazım.. |
eğer ki denizli gelsin imzayı attığı an Beşiktaş benim için bitmiştir. 30 yaşımdayım kendimi bildim bileli Beşiktaş taraftarıyım. vallahide silerim billahide silerim olur mu böle saçma şey ya. beşiktaşta çalışmak istiyo diye teknik direktörmü alınır yaa |
ne denizlisi yaa,luce yoksa ertuğrulla devam |
kolpa haber |
Alıntı:
|
kmse gelmesin aq |
Bu ne iştir ya ! DenizLi, DenizLi oLmazsa Sergen, Sergen oLmazsa .. kim diyecekLer çok merak ediyorum ! Luce tamamsa tamam, yoksa ErtuğruLLa devam ...! Bir kez daha hata yapma Demirören ! Yeter ! |
ertuğrul hoca kalmalı ama illaki göndericeklersee lucescu gelmeli denizliyle filan olmaz bu iş... |
| Türkiye`de Saat: 08:35 . |