![]() |
1.yıldırım demirören 2.sinan engin 3.gökhan zan |
1.) TamamıyLa yönetim 2.) ErtuğruL SağLam 3.) Gökhan Zan Ancak SağLam'In şuan gönderiLmesini ve yönetimin kaLmasını doğru buLmuyorum..Yönetim gitmezse isterse maurinho geLsin bişey değişmez ! |
Yönetim (kesin gitmeli) Ertuğrul SAĞLAM (kesin gitmeli) Cisse Gökhan Zan (kesin gitmeli) Hakan Arıkan Rüştü Bazı arkadaşlar Delgado ve Tello yu da listeye yazmış ama o adamlar istedikten sonra oynar... Teknik hoca hoca olsa adamlar da adam olur oyununu oynar... |
Alıntı:
|
yonetım sınan engın ertugrul ve yardımcıları gokhan zan hakan ibrahim uzulmez seric cisse yerine yeni vizyonlu bir yonetım lucescu genc bır kac tane turk oyuncu ve aurelio gibi bir futbolcu |
gökhan zan ibrahim toraman gökhan zan cisse bunlar yumuşak karınlar oynatsanda oynatmasan da olmuyor |
ha unuttum bobo da var |
1.takımın basına gelecekleri bilip de sorumluluk almayıp sakatlığını bahane eden hala fenerbahçeli olan RÜŞTÜ. 2.hala büyük takımı kaldıramayan yetersizlikte olan ERTUĞRUL SAĞLAM 3.oyunun kaderini değiştirecek kapasitesi olmamasına rağmen 10 numara giyen DELGADO. 4.her sene saç baş yoldurtan cam adam GÖKHAN ZAN. 5.menejerliği kabadayılık zanneden SİNAN ENGİN. |
demirörende suç yokmu ya SUÇ onun diğer adı.. adam tam bir suç organizatörü.. bencede demir ören ve tayfası gitmeli... ertugrulda gnderilecekse gönderilsin ... hepsi defolsuyn... |
başladı yine kelle istemeler ,birileri gidince biz nasıl şampiyon oluyoruz anlamadım |
Türkiye`de Saat: 13:35 . |