![]() |
2 hafta önce şampiyonluk şarkıları, 2 günde ertuğrul istifa sesleri!!! Ya yorum yapmayım dedim ama dayanamadım artık. 2 hafta önce şampiyonluk şarkıları söleyenler biz değilmiydik? trabzonla berabere kaldık. deplasmanda kötü sonuç değil ben dahil bir çoğumuza göre. antebe tarihi fark atıoduk nerdeyse. Sora olanlar oldu... belediye maçında her seneki gibi hakem kurbanı olduk. Ve metalist maçı. şimdi hocayı şampiyonluk şarkılarından 2 günde istifaya davet edenler... Hocanın metalist maçındaki kadrosu birçoğunuzun desteklediği sistemle ve isimlerle kurulmadı mı? delgadolar, tellolar, cisseler, holoskolar, bobolar oynamadı mı? Ewt hocanın hataları çok, ewt hoca belki de başaramadı ama bi şu 2 haftalık süreci elinizi vicdanınıza koyarak düşünün... Şimdi madalyonun 2 yüzünü size anlatayım... Madalyonun ilk yüzüne baktığımızda, Beşiktaşı kim bitirmeye çalışıyo desem ilk diceğiniz müesseseler hakemler ve medya. Hakemler belediye maçında görevini yaptı. Acaba belediyeyi yenseydik, metalist maçı böle moralsiz olur muydu? We metalist maçı sonrası medya bayrağı dewraldı. Hiç bi vasfı belli olmadığı gün gibi aşikar olan skibbeli gese ve tarihinin belkide en kötü sezonunu yaşayacak febe warken beşiktaş idam edildi. Nedeni de çok açık. Çünkü febe ve gese beklenen gibi çıkmadı, şampiyonluk için en potansiyel takım, sezonun ilk yenilgisini yeni alan bir beşiktaş! Üstün medyamız ve hakemlerimiz görevlerini yaptı. Artık gese ve febenin önü açık!!! We madalyonun 2. yüzü. Son 4 senede bizlere sayısız başarısızlıklar kazandıran Yıldırım Demirören ve sürekli değişen uşakları!! Metalist maçının kaybının artık son damlalar olduğunu gören Tüpçü ve uşakları, daha maç biter bitmez, Ertuğrulu malzeme edip ortaya atarak bir kere daha kendilerini kurtardılar. Amaç ne? Tüpçünün oyuncağının elinden alınmaması!!! Ve tabi celal kolot gibi sıradan adamların medyaya çıkıp reklam yapması!!! Şimdi size soruyorum. Her parası olan Beşiktaşımızı eline alıp böle oyuncak mı yapacak? Bu kulüp bizim mi yoksa zenginlerin oyuncağımı? Seba gibi bi efsaneyi bile gönderebilen bu taraftar, en başta çarşı niye bu tüpçüye bu kadar katlanır ve destekler? Sebeplerin başında bireysel çıkarlar olduğu aşikar. Ortak çıkarların birleşmesi ve bize kalan üzüntü ve beiktaş gibi ülkemizin en değerli varlıklarından birinin yerlerde sürünmesi... Lucescu-Lucescu!!! Tüpçünün ilk icraatı Luceyi kowmaktı. Sinan engini kowmaktı. Sinan engin döndü, şimdi luce getirlmeye çalışılıyo. Sizce de bu yeterli görüntü değilmidir? 4 senede sayısız başarısızlık, 100 milyonlarca dolar borç ve başlanılan noktaya geri dönüş!! Bunun adı tek kelimeyle skandaldır. Bi çocuğun kırdığı oyuncağı yeniden birleştirmeye çalışmasıdır. Daha söleyeceğim çok şey war ama sıkılıp okumazsınız daha fazla uzatırsam... |
ben düşünüyodum aynı konuyu acmayı tbrk ederim şimdi ertuğrulun kellesini istiyenler 2 hafta önce 5 yıllık sözleşme yapılsın diyenlerdir bunlar iyi gün taraftarlarıdır ama bu durum beşiktaşlılık durumuna yakışmaktadır ayıptır günahtır.. kolpa basının yine oyunlarına geldik bi an önce kendimize gelmeliyiz.. |
her seferin de 2 maçta karar vermeyin muhabbetteleri 2 senedir sürüyo ayıktırim . |
İşte bizim taraftarın en büyük Farkıı (: |
Ufak bir ışık bile görünse eminim taraftar Ertuğrul Sağlam'a sahip çıkacaktır ama 2 senedir ne kazandırdı Ertuğrul Sağlam? Herhangi bir başarıdan söz edebiliyormuyuz şu durumda? Ne Avrupa'da, ne ligde, ne de Türkiye Kupasında.. Ne kadar daha beklenecek, ne kadar daha hezimetler yaşanacak? Şampiyonlar ligi tarihinin en kötü takımı şu anda Beşiktaş, kim vardı başta Ertuğrul Sağlam.. Madem kadro yeterli değil o zaman dile getirsin bunu, bu malzeme ile benden başarı beklemeyin desin. Aynı Ertuğrul Sağlam değilmiydi hedef Kadıköy'de final diyen? Hakem hataları elbette oldu ama şu takımda sistem varmı ki galibiyete yetecek kadar? Çok bile sabredildi Ertuğrul Sağlam'a, en azından sezonu 2 kupa ile tamamlama ihtimali düşünülerek Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılmalı.. |
Beyler maci izlemediniz mi bizimkiler topu göremedi ya. Antepi Trabzonu yensek ne olur böyle futbol mu oynanir. Besiktas Satranc takimi bile daha az düsünüyodur bunlardan. Bu mantalite meselesi, futbola bakis acisi degismeli, gerekirse hoca ,baskan ... kim gidecekse gitsin artik su takimdan. Tesadüf 3 puan degil eze eze galibiyet istiyoruz. Sahada gezen degil savasan takim istiyoruz. |
Alıntı:
|
abi yüzde yüz haklisin.....ama seni anliyan pek fazla insan cikacagini düsünmüyorum ne yazik ki....keske herkes senin gibi bilincli olsa bu günleri görmezdik..... |
Benden bu kadar.. Daha önce bu kadar aciz bir Beşiktaş seyretmemiştim. Eziyetti bana. Elbette tek sorumlu değil ama baş sorumlu Ertuğrul Sağlam. Hep diyorum ya. Tekmeye kafa sokanı, arkadaşına küfredeni gerekirse yumruklayanı, kaybettiğinde yüzündeki üzüntüyü kalbimde hissedebildiğimi, bacağına çim yapışınca kenara geleni değil, kafasına dikiş attırmak yerine deli gibi savaşanı ; sahadaki Beşiktaşlıyı özlüyorum. |
Ertuğlul Sağlam başarısız olabilir, ama bu seneyide Ertuğlul Sağlam'la bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum...Çünkü biliyorumki yeni gelecek hocanın takıma katkısı çok az olacaktır, ne yapabilirki sonuçta gelen hoca, elinde sihirli bir değnek mi var?Bu yüzden kesinlikle Sağlam'la yola devam edilmeli, ligde fena gitmiyoruz, belki iyi bir oyun yok ama geride olsak bile maçı çevirebileceğimize inanıyorum ben, kadromuzun iyi olduğunu düşünüyorum çünkü, zaten Avrupadan'da elendik, bu kadro hayli hayli yeter lige...Şu Oftaş maçını atlatalım hele bi, galibiyetle ayrılırsak biraz olsun sular durulur, haftaya da Gençlerbirliği maçı var, bide Gs-Ts maçı var, yanii büyük ihtimal liderliğe yerleşiriz 2 maçımızı da kazanırsak, sular iyice durulur o zaman, şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlanır... |
2 senedir, 2 maçta karar vermeyin deniliyor ... geldigimiz durum ortada ... Hangi buyuk, onemli maçi kazandik ertugrul hocayla ? soyliyeyim liverpool ve 1 tane derbi kazandik o da gs ... baska ? hatirliyamiyorum !!! |
şu ana kadar bende hep ertuğrula destek verenlerdendim ama bencede artık kredisi bitti.elindeki futbolcuları kullanmasını bilmiyor.transfer nedir bilmiyor.hep yazdım söledim burda bizim orta alanımıza adam gibi biri yok.top tutan pres yapan yok ortada.cisse bu adam ölmüş ağlayanı yok.seric sen bu adamın yerine daha kaliteli birini alsan nolurdu sanki.3 5 kuruş fazla versen klüpmü batardı.sağ kanatta uçta hucumcu adamımız yok hemde hiç kimse yok.kanatlar çalışmıyo soldada yok eskiden tello vardı şimdi oda yok sayılır.mesela bi caner erkin sen bu adamı alsan kötümü olurdu adam pire gibi koşup ataklarda bulunan biri. bi çok eksiğimz hala var.kanatlardan bindirme olmadıktan sonra forvetlerin yapıcağı hiç bişe yok o yüzden ben bobo ve holoskoya pek fazla suç bulmuyorum onlara top getiren hazırlayan adam yok çünki.metalis maçında bobo ve holoskoya hiç top dahi gelmedi.bunları düşündükçe ertuğrulu suçlu buluyorum |
Alıntı:
|
Kendinizi bu laflarla avutmayın.... Neymiş efendim istikrarmış bilmem neymiş.. İşler yolunda gitmiyor işte. 2 sene oldu hala daha bi takım oluşturacaklar beyfendiler. Yönetime kızıyordum kızmıyorum bu sefer adamlar dedi Holosko devre arası transferi bi dünya para bayılıp aldı yönetim... Sonra Ertuğrul hocanın yüzünden de bi ton para ödedi bu yönetim Yok Higuain ler yok Diattta lar yok Gordon lar.. Bu adam bu işi beceremiyor... Bunu görmemek için kör olmak lazım..... |
Ozaman eksiklik nerde. yoksa bir eksiklik beklenen şampiyonluk nerde. Gruplara dahi kalamayan Beşektaş nerde. Neşteri her zaman takıma vuran yönetim neden kendini görmemekte. O neşter takımdan önce Demirören'e atılmalı bence. kim suçlu, kim benim yüzümü güldürmeyen, teknik heyet mi yönetim mi. |
bilinçsiz yönetim başımıza daha neler açıcak bilmiyorum ama korkarımki hepsini biz yaşayarak öğreneceğiz... bi gün fenerli birisi beşiktaş yönetiminin ufku anahtar deliği kadar demişti canla başla savunmuştum öyle olmadığını ama ne yazıkki sanırım inanmaya başlıyorum... beşiktaşımı bu hale sokanlar utansın...:(:(:( |
yine basının gazına geldik gelicez sanki hoca değişecek oh başlicaz her maçı kazanmaya delgado bomba gibi oynayacak tello desen oda defans desen artık Ertuğrul Sağlam gidince gol yemez Ertuğrul gitsin diyenler Del Boskeye, Rızaya, Tiganayada gitsin diyenler iyi gitsin bakalım Çözümmü Bu yönetim değişmedikçe başarı gelmez yöneticilik farklı bişeydir herkes yapamaz. |
Alıntı:
ertugrulun ne yaptigi beli degil. avrupadaki deplasman maclarindaki acizlimize ne diceksiniz? ben hayatimda bjk bukadar teslimci hic görmedim |
bizim şampiyonluk bestelerimizi demekki kulağı kapalı dinliyor teknik kadro nobre deyince oyuna alıyor .sol kanadı çökertti aldığı seric gibi adamla sol bek bağırıyor ibrahim üzlmez nerede diye sırf aldı adamı başarılı olması için bir başka başarılı adamı yedek soyundurmak bu tarz hocalarda mevcut balans ayarı vere vere takımla oynaya oynaya giden dişliyi yalama etti saolsun.beşiktaş geçen yıl belki tarihi boyunca ilk defa kupasız kapadı ne türkiye kupası ne başka bir kupa efes cupta bile :))))))))))))))) yok geçensene zaten kople destek verildi ama busenede yeter vizyonu yok takımdaki misyonu unutturdu. |
Daha hala destek mi diyorsunuz ya yapmayın. İki senede iki rezalet yaşadık , 8-0 yetmedi birde bu 4-1 yetmiyormu arkadaşlar. ne kadar kaderciyiz ne kadar iyi niyetliyiz . Top mu oynadık Allahaşkına iki yıldır , neyin desteği yeter bu kadar iyi niyet . Bir an önce istifa , hem Ertuğrul Sağlam hem yönetim. Ne dedi Levent Erdoğan : Destek vermek aynı hataların tekrarlanmasına neden oluyor. Evet doğru . Doğru ama eksik, sadece teknik direktör değil , yönetimde 5 yıldırBeşiktaşa verdiği zararları görüp onlarda kendileri için erdemli yolu seçmelidir. Bir an önce |
Arkadaşlar; dilimde tüy bitti söylemekten..bir hocanın takıma katkısı %15 geçmez..ancak 4. veya 5. sezondan sonra bu oran artar..sakın bana 100 yıl demeyin..o yılki rakibmiz GS ı biliyorsunuz..TS ve FB zaten yoktu..Şu an da da durum aynı..Gerek hocalar ve gerekse de kadrolar karşılaştırıldığında Takımımız sezonun favorisi..GS elindeki döküntü yıldızlarla ve acemi hocayla sezonu bitiremez,FB zaten düşüşe geçti..tek rakip gibi gözüken TS ise erken form tuttu ve 10 veya 11 . haftadan sonra sürantrene olacak..Ama geniş kadrosu ve rotatif pozisyonu ile takımımızın favori olması derin güçlerin işine gelmiyor..Çünkü BJK tarafarı boş palavralara ve yazılara para bırakmıyor.. Siz biliyormusunuz ki bu forum en büyük basın markaları tarafından an be an takip ediliyor..ok iyi biliyorum ki BJK yi rekabet dışına itmek isteyenler için en uygun ortam oluştu..ve biz çanak tutuyoruz..Hoca nın gitmesi ve Lucenin gelmesibu yıın kaybı ve öyle veya böyle son 5 ılın en iyi adrosu olan (1-2 isim hariç) mevut kadronun dağılması demektir..ve FB ile GS nin önünün açlıması demektir.Şampiyonluk kaçacaksa bırakın Ertuğrulla kaçsın ama Luce gibi günü birlikçiler geldimi inanın ne Batuhan,ne Aydın,ne Delgado; ne Bobo ,ne Serdar lar,ne Necip ler, ne Emreler kalmaz.. Takıma Becali nin dökntüleri dolar..İlie ler,Amarallar,Marinho lar,unutulmadı ... Oyuna gelmeyin arkadaşlar... Metalist maç bir kaza değildi çünkü metalist iyi bir takım dı ama elememiz gerekirdi..olmadı.. Şampiyonluk çok uzak değil..ama hoca değişire bence çok zor. |
Alıntı:
aklın yolu bir. dogru olan budur. ligin tozunu atarız. geçen sezon en az 10 puanımızı çaldıkları yetmemiş,gs ve fb ye en az 10-12 puan kıyak gecerek şampiyonlugumuzu elimizden alabilmişlerdi. bu sezon onları ezecegiz. yeter ki gaza gelip metalist'e yenildik diye dagılmayalım. |
Konuyu açana arkadaşıma teşekkür ediyorum.Yukarıda yorumlarını okuduğum arkadaşlarıma da kaılmadan edemeyeceğim Her sene hoca değiştirip 8-10 futbolcu satarak-ve alarak- başarı elde edilmez.Trabzonspor'un özellikle 2. yarı düşeceği inancındayım, zira 2 haftadır maçları zor kazanıyorlar ve kendi sahalarında Beşiktaş'ı yenemediler.Şu an için fikstüleri de avantajlı, Avrupa dertleri de yoktu ancak zorlu maçlar başlayınca düşüşe geçeceklerdir. gs ise çok iyi hücum eden ancak savunması da bir o kadar açıklar veren bir takım.Bütün maçlarını seyrettim neredeyse her maç (zayıf rakiplere karşı)yan toptan gol yediler (denizli,antalya,bellinzona...)Kısaca bu sene gsnin her maç 3-4 gol atması lazım ki maç kazanabilsin. fb için yoruma gerek olmadığını düşünüyorum. Gelelim Beşiktaşımıza, Gökhan zan antalya maçında oynadı 2 gol yedik.Daha sonra 5 maç oynamadı hiç gol yemedik.Büyükşehir maçında 45. dakikada oyuna girdi 51. dakikada yan toptan gol yedik.(şaşırmadım, zira alexe kafa vurduran bir savunma oyuncusu)metalist maçının ise BAŞ sorumlusudur. Söylemek istediğim, Beşiktaş savunması-Sivok,Zapo ikilisi- uyum içindeler ve BERABER OYNADIKLARINDA takımımız savunma açısından rahat maçlar çıkarıyor.Gol atma açısında sıkıntımız yok(sayılır-sayılmaz bilmem ancak Beşiktaş her maç goller atabilen bir takım) Gitmesi gereken 2-3 oyuncu var yapılması gereken aynı sayıda transfer var.Gerisi inanın Beşiktaş için kolay.Beşiktaş'ın tek rakibi kendisidir bu sene-geçen sene de olduğu gibi- |
Alıntı:
|
Ben de şöyle düşünüyorum birincisi Ertuğrul sayesinde kişiliksiz bir futbol oynuyoruz. O kadar ki Trabzonla berabere kalmak sevindirici olabiliyor. Kharkiv rezaleti ve İBB karşısında oynanan futbol göstermiştir ki bazı oyuncular gününde olursa Beşiktaş maç kazanır. Delgado iyiyse, günündeyse Ertuğrul mükemmel hoca ! Arkadaşlar Ertuğrul Sağlam'ın ne kadar teknik direktör olamayacağı İbrahimler krizinde bile anlaşılmadı mı ? Takımın iki kaptanı birbirine girmiş, Ertuğrul ağzını açıp tek bir kelime etti mi ? Yetmiyormuş gibi Kharkiv rezaletinden sonra "Hayat devam ediyor" türünden açıklamalar nedir ? Terbiyesizliğin daniskası değil midir ? Özür dilemek ve hatalarını dürüstçe anlatmak yerine böylesi bir açıklama nedir. Ertuğrul gider Demirören gider Beşiktaş düzlüğe çıkar. Beş maçlık periyotlara aldanmayın. Sağlam döneminde Fenere galibiyetimiz yok ! ŞL'ye katılamadık, UEFA'dan elendik, Fortis'te ise Rizeye elendik. Daha feci ne olabilir Rize şu anda nerede ? İkinci ligde ! |
ertuğrul sağlam ne yapsın bizim futbolcular hala kutsal beşiktaş formasını tasıdıklarının farkına varamadılar galiba :( |
bi barmak verin basacam |
Alıntı:
|
Arkadaşlar benim sülalem dede vasiyetiyle BEŞİKTAŞ lıdır. Bu iş benim için bir nevi görev gibi. Ama eğer bu yönetim Ertuğrul u gönderirse yönetim gidene kadar Beşiktaş defterini kapatıyorum. Sadece sorarlarsa Beşiktaş lıyım. Bence Ertuğrul un gönderilmesi çok büyük yanlıştır hatta çocuksu bir sabırsızlıktır . ÇÜNKÜ: 1) Güzel futbol anlayışını göndermiş olacağız: Ben kaç seneden beri ilk defa Beşiktaş ın akıcı ve heyecan verici futbol oynadığını bu sezon başında gördüm. Tek paslarla sonuca giden futbol. İlk kez Beşiktaş dan keyif alıyorum. Ertuğrul giderse bu oyun anlayışını da göndermiş olacağız. 2) Bu sene de şampiyonluğu kaçırmış olacağız: yeni gelen antrenörün takıma alışması , tanıması vs derken bu sene de şampiyonluğun elden gideceği kuvvetle muhtemel. Ertugrul 1 bucuk seneden beri bu takımın başında ve her türlü sıkıntısını eksigini artısını yeni gelen her antrenörden kat kat daha fazla bildiği açık. 3) Ertuğrul kadar karakterli bir antrenör bulmamız mümkün değil: Buna sanırım laf edecek arkadaş yoktur. Yanlış yapmış olabilir. Ama hata yapan adamı takımdan yollayacaksak eğer Demirören ve adamları 20 defa gitmeliydi, Gökhan Zan, Delgado, Rüştü, Hakan Arıkan, Sinan Engin 10 ar defa gitmelilerdi. Bu kadar agresif olmamak lazım. Agresif olunacaksa Ertuğrul a gelene kadar sırada çok kişi var. 4) Bu antrenör katliamına son vermek şart: Yıllardrı bu yönetim kaç hocaya kıydı. Hepsi bir gazla yollandı takımdan. Milyon dolarlarla tazminat ödedik. Nasıl hala ilk fırsatta antrenör yollamaktan bahsedebiliyoruz hayret. Bu mantaliteyi değiştirmek lazım. Yönetimler zor zamanlarda koltuklarını kurtarmak için kurban seçerler. Bu kurban da çoğunlukla anrenörler oluyor. Bence mevcut Demirören yönetimi kendi iktidarı ve sabırsızlığını Beşiktaş menfaatinin üstünde tutup bu kadar antrenörü yollayarak Beşiktaş a maddi manevi zarar vermiştir. Bunun mutlaka değişmesi lazım. 5) Kadro kısıtlı Ertuğrul ne yapsın: Sahaya en doğru kadroyu çıkarmamış olabilir. Bir tercih yapmışıtr. Doğru yanlış tartışılır ama, sahada ne Tello var ne Delgado var, ne Toraman var, ne Gökhan Zan var. Hakan daha maçın başında her yan topta kalenin içine doğru uçuyor. Top gelse de yesem diye. Şimdi senin kadronda İlhan mansız, Nouma, Sergen, Zago tadında yırtıcı yenilgiyi kabul etmeyecek oyuncu var mı?.. Yok... Topcu Sahada top oynamazsa Ertugrul ne yapsın? 6) Ertuğrul Beşiktaş a yıllarca hizmet edebilecek yapıdadır: Bence Ertuğrul Beşiktaşa yıllarca hizmet edebilecek karaktere, sportmenliğe, duruşa sahip örnek bir insandır. Hata yapacaktır elbette. Eger hata yapıyor diye yollayacaksak onu yeni gelen antrenör en kalitelisi de olsa onu da ilk hata da yollamayacak mıyız?.. Tabi ki de yollayacağız. O zaman onun ömrü de uzun olmayacak. O zaman bu kısır döngüden çıkmak lazım. Akıllı olmak lazım. Yapıcı çözümler bulmak lazım. Mesela: 1) Anrenöre güven vermek lazım. 2) Futbolcuya parasını zamanında ödemek lazım. 3) Markalaşmaya hız vermek lazım. 4) Takıma Sergen ,Nouma, İlhan Mansız tadında yenilgi kabul etmeyecek lider vasıflı oyuncular almak lazım. Zapo iyi mesela.. 5) Yönetimin bu gazlı demeç verme huyundan vazgeçmesi lazım. 6) Sözünün arkasında durmak lazım. Bu sezon Ertugrul la devam edeceğim dediysen devam etmek lazım. Kısaca karakterli olmak lazım. Keşke yönetimimiz de Ertuğrul kadar karakterli olsaydı.. |
"Takımımız sezonun favorisi..GS elindeki döküntü yıldızlarla ve acemi hocayla sezonu bitiremez,FB zaten düşüşe geçti..tek rakip gibi gözüken TS ise erken form tuttu ve 10 veya 11 . haftadan sonra sürantrene olacak" Bu dün maçlar oynamadan yazdığım yazı.. Arkadaşlar ,takım kötü netceler alsa da bu sezonn favoris..Lig TV gece yarısı Ömer i çıkarıp Ertuğrul gidiyor dedirtyor..Hala anlamadınız mı..oynanan oyunu..Panikte ler..Beşiktaş Trabzon arayı açarsa aç kalacaklar...Kayseri maçında hakemin kıyaklarını görmediniz mi. "BEN BUGÜN MAÇA GİDİP TAKIMIMI DESTEKLEYECEĞİM" siz hala ;Ertuğrul gitsin, I love you luce diye bağırın.. Ben "skora " göre taraftar değilim.. Benim işim takımı desteklemek..Hocaymış vs..o yönetimin işi..Yönetim mi?.. o da kongrenin işi.. |
Alıntı:
|
arkadaşlar her hoca değişim sil baştan ve zaman kaybından başka bişey katmıyo beşiktaşa.en önemli olan şey istikrardır bence futbolda ve ayrıca tek maçla kelle isteme dönemi kapanmalıdır.ertuğrulun arkasında durmayı bilmemiz gerekmektedir bence.diğerlerine tanınmayan çok tölerans tanındı belki ertuğrula ama bazı şeyler istikrar sonucu oluşuyo.yönetimin yaptığı gibi beşiktaş gibi büyük bi takımın başında hocan varken ele güne karşı kievlerde hoca arayışına geçmek ve 4. gün olmasına rağmen basında çıkan onca çatlak sesi görmezden gelerek resmi sitende bi açıklamam yapmamak ilk olarak yönetimin acizliğinden kaynaklanmaktadır.herşeyden önce bu davranış etik değildir.sen hocandan memnun olmayabilirsin başka hocalarla görüşmekte en doğal hakkın ama bunu adabına uygun şekilde yapmak bi meziyet değil beşiktaşın başındaysan bi zorunluluk olmalıdır.medyaya bu kadar malzeme verilmesine neden olan yönetim ertuğrulu yıpratmakla kalmayıp futbolcular üzerindede baskı oluşturmasına sebep olmaktadır.ama bu basiretsiz yönetim şekliyle bu bilinçle biz daha kuralar çekilmeden final oynarız daha çok kupa hayallari kurarız. |
bence sağlam başarılı........... başarılı da olacaktır..yani uefa kupasında elenmiş olabilriz bunda en büyük suç bence yönetimde boş konuşan yöneticelerdir kim uefa kupasında kadıköyde final oynarız dediyse suçlu odur ...ben sağlamın ağzından hiç bi zaman uefa da final sözü vermedi çünkü dürüsttü büyük konuşmuyordu ....basamakları tek tek çıkmak istiyordu ....çıktıkça konuşacaktı belki ama olmadı ....ligde bu senenin iyi takımlarından birine deplasmanda berabere kaldık biride ters gelen zor bi stadda hakemin de etkisiyle puan kaybettik ...bunların hiç biri kötü sonuç değil ... ertuğrul hocayı göndereceklerine kendi çenelerine kilit vursunlar boş boş konuşmasınlar hoca adayları içindede reykard kouman felan isimleri geçiyo bunlarla daha kötü oluruz |
"Dere geçerken at değiştirlmez" Ata sözü Ertuğrulda toy ama aldıkları futbolculara bak. Hugain gibi .. Geçen yıl bir maçta 8 yiyen hakan hala takımda ama Ertuğrul gitsin . Olurmu öyle şey. Rüştüye yedek alsaydınız iyi bir kaleci. Bir sürü teknik adam gedi gitti bu ibrahimler hala oynuyor. Neden? Çok başarılı olsalara geçtiğimiz yıllardaki hocalarla başarılı olurlardı. Mutfak pis. Eski. MAlzemlerin bazıları bayat ve ekşimiş. Eee yemek kötü oldu. NE bekliyorsunuz Kabahat ertuğrulda değil. |
Türkiye`de Saat: 09:55 . |