![]() |
Akhmetov`dan Lucescu'ya Yeşil Işık |
Szeon sonu gelicekse gelsin tekrarlıyorum hocamızla devam etmeliyiz |
İşin içinde Ş.Ligi varsa, o iş yatar bi kere!..Adamların 2 maçta 3 puanı var, bana göre Barca'ylan birlikte çıkacaklar gruptan...Adamların başkanı bile demiş işte, gruplardan çıkmamızı sağlarsa diye, daha ne, grup maçları taa ne zaman bitecek, biz ise bugün yarından bahsediyoruz!.. |
Bende geleceğini hiç sanmıyorum zaten... :( |
buyuk ihtimal 2.olurlar ve luceyi birakmazlar yine bize :( |
lucescu gelse ne olur onu beğenmeyip gönderen japonlar değidi bizdik takımdan şu veya bu şekilde gidenin asla geri gelmesini istemiyorum |
erturğul sağlamla devam edilsin |
hayat devam ediyor diyenlerdensiniz heralde siz ertugrulu gecen sene gorduk bir kupa bile alamadi hala kalsin diyorsunuz takimin basinda ben olsam onun kadar yonetirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aynen katılıyorum, hatta mutlaka devam etmesi gerekir diyorum. Deyiştirsek ne olaceğını zannediyorlarki yeter hartık bu yabancı sevdası. |
yarınki maç sonuçu belli eder hocanın kalması yada gitmesi hakkında lucescu hocanın gelmesine ise şu anda hocalığını yaptığı kulüp shakhtar şampiyonlar liginde başkanları bırakmaya bilir şimdide ligtv de Frank Rijkaard boşta kendisine teklif götürüldü beşiktaş yönetiminden görüşmeler var deniyor aslında iyi bir teklif giderse Frank Rijkaard gelebilirde.. |
ne Frank Rijkaard ı arkadaş bunlar daha dünkü çocuklar ya. çoluk çocukla bi halt olmaz. bu kadar sabır gösterecek olsaydık tiganaya göstermemiz gerekirdi. adamalar futboldan anlıyor arkadaş. s.kurtuluş ön libero dedi ordan başka bi yerde oynamadı bobo dedi gördünüz boboyu servet bıraktı adam. bizim çocuklar sağ bekmi ön liberomu hala deneme yanılma yapıyorlar. |
Türkiye`de Saat: 11:01 . |