![]() |
Bu Soruma Cevap Verebilecek Varmı ? Bundan 15-20 Gün Önce Bir Web Sitesinde Bir Haber Okumuştum; Özetliyim Kısaca, Bu Dönem Transfer Edilen Çek Futbolcular, Daha Önce Kulübümüzden Pasaport Almak İsteyen Bir İşadamına Yakınlığıyla Bilinen Menejerden Sinan Engin Aracılığıyla Transfer Edilmiş.. İlk Okuduğumda Üzerinde Durmamıştım Ama Son Oynadığımız Maçlar Beni Şaşırttı... Ve Beni Şaşırtan Bir Diğer Olay, Ertuğrul Sağlamı İstifaya Çağırmaları Deil, Futbolculardan Bazılarının Sinan Enginin Teknik Direktör Olmasını İstemeleri..!! Sinan Enginin Bu Sezonu Tribünden Takip Etme İsteği Beni Şuan Hiç Şaşırtmıyor...!! Sizce Beşiktaş Üzerinde Kara Hesaplarmı Oynanıyor..? Defansımızı Emanet Ettiimiz Çekler Elimizdemi Patlayacak Yoksa.. ? Ve En Önemlisi Ertuğrul Sağlamı Aramazmıyız, Bir Diğer Teknik Direktörde..?? |
Zapo-Sivok ikilisi elimizde falan patlamaz, öyle bir ikiliyi 40 yılda bir buluruz biz!..Bu ikili saysesinde savunmamız ayakta duruyor, ne yaptığını bilen 2 adamımız var zaten, o ikiside bunlar...İkinciside bir diğer teknikdirektör diye bir şey yok, Ertuğlul Sağlam'la yola devam, en azından bu sene...Şampiyon olursak daha uzun seneler inş... |
Alıntı:
Umarım Herşey Yolundadır, Yazdığınız Gibi.. |
yazdıkların saçma değil ama gerçekten çok incee ayrntılar bunlarr başımıza geleblrmii tabiki geleblrr amaa o kadar küçükk ayrıntılarkii üstelikk zapatocny ve sivok bu kadar iyi çıkmışken önemsiz görünüyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Evet Haklısınız Oynamadı Sivok :) Seriç Olacaktı Karışıyor Bribirine ... Zapo Kadar Kötü Değildi Seriç... Ama Hiçde İyi Değildi.. |
Anlamadım olayı, Seric'e kötü diyorsan eyvallah, dorudur...Ama Sivok-Zapo ikilisi vazgeçilmezlerimizdir... |
Alıntı:
|
Sivok yok muydu Allah'tan? Cevap vermeyin lütfen :D Sen onları beraber seyretmedin sanırım.. Ya da Toraman-Zan ikilisini görmek istiyorsan tandemde önceki yılların maçlarını izle. |
Alıntı:
|
Futbolcuları mı karıştırıyon sen yaf?Zapo-Sivok ikilisinin olduğu hiçbir maçta gol yemedik biz...Ne zaman G.Zan girdi goller gelmeye başladı!..Zapo o maçta kötüydü belki ama bunda Seric, Toraman, G.Zan gibi adamlarında etkisi vardı, hiçbiri iyi değildi, iki ön lbieromuz vardı, onlarda sahada yürüyordu, inan o maçta Nesta, Ferdi, Cannavaro olsa da bir şey farketmezdi!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sivok - Zapo ikilisini tartışmak hata olur..Adamlar birlikte oynadılar mı hata yapmıyorlar..Gol yedirtmiyorlar..Sezon sonuna kadar bozulmadan oynatılmalı bu ikili ki ileriki sezonlara iyice alışsınlar birbirlerine.. Gökhan Zan'ın yerinde ben oynasaydım Zapo daha rahat oynardı Kharkiv maçında eminim..Yanında saatli bombayla oynamak çok da kolay değil efe? Zapo hata yaptı evet ama bilerek maç satmadı..Antep maçında asist yapan adam böle bişey yapmaz zaten.. Gerçekten Zapo'da BJK ruhu gördüm ben..En azından takım ruhunu sahiplenen bir oyuncu gibi..Sivok da heran hata yapabilir gibi duruyor..Ama hiç hata yapmıyor..O da ayrı bi cins =) Sivok - Zapo ikilisine laf etmemeliyiz..Tek kalemiz onlar.. |
Efe sen hiç be$ikta$ maçı izledin mi bu sene merak ediyorum?? Zaponun ki$isel hataları mm güsel. Stoper olmak nedir biliyomsn?stoper oynadığında yanında ki stoperin sana olan etkisini biliyormusun... son maçta zaponun partneri kimdi umarım açıklayabilmi$imdir.. |
bence su an en güsel defansın göbeği sivok-zapo defansın solunda şimdilik en iyi oynayacak adam da üzülmezdir bence seriç in hala ileri cıkıp cıkmama korkusu var |
Alıntı:
|
daha bi kaç hafta önce hepimiz yeni zago-ronaldo muzu bulduk diyoduk,ya kardeşim ne yenilgiymiş be her şey ters düz oldu.. bence ortada bi menfaat varsa o da g.zan gibi saat li bombanın klüpten içeri sokulmasıyla ilgilidir... :) metalist maçında dikkat ettiniz mi bilmem ama adam 4 .golde arkasını dönüyo,bu ne ilk korkarım ki ne de son olcak... |
zapoya laf ediyosun haklısın ama bi yanındaki gökhan zana bi önündeki ön liberolara birde solundaki seriçe bak sonra eleştir. takım kevgire döndü zapo nereye kadar dayanacak. ortasahayı geçmiyo toplar geçen toplarda anında geri geliyor kralı olsa biyere kadar |
komplo teorileri ile hiç bir yere varılmaz . geçinizefendim. |
PERFORMANSI TARİHMAÇSTOPERLERSONUÇ14.08S.BrijegSivok-Göhan2-124.08AntalyaSivok-Gökhan3-228.08S.BrijegSivok-Zapo4-001.09Konyaİ.Toraman-Zapo2-014.09TrabzonSivok-Zapo0-018.09M.KharkivSivok-Zapo1-021.09G.AntepSivok-Zapo3-027.09BelediyeZapo-Sivok (Gökhan 45)1-102.10M.KharkivZapo-Gökhan0-4 nokta |
TARİH MAÇSTOPERLERSONUÇ14.08 S.BrijegSivok-Göhan2-124.08 AntalyaSivok-Gökhan3-228.08 S.BrijegSivok-Zapo4-001.09 Konyaİ.Toraman-Zapo2-014.09 TrabzonSivok-Zapo0-018.09 M.KharkivSivok-Zapo1-021.09 G.AntepSivok-Zapo3-027.09 BelediyeZapo-Sivok (Gökhan 45)1-102.10 M.KharkivZapo-Gökhan0-4 |
olmadı ama kısaca sivok zapo ikilisinin oynadı hiç maçta gol yemedik yediğimiz gpllerin gepsi gökhan zanın olduğu zamanlarda |
Zapotocny-Sivok ikilisine laf yok.Ne zaman Gökhan Zan kazması oyuna girse gol yiyoruz.İddia ediyorum Gökhan Zan hangi maçta oynarsa oynasın çok rahat gol yeriz.Derhal kovulmalı. |
zapo evt metaliste karşı kötü oynadı,ama kimse kusura bakmasın g.zanın yanına ferdinand gelse o da afallar |
Alıntı:
İnşallah Çoğunluğun Yazdığı Gibi Defansımız Sağlam Ayaklara Teslim Edilmiştir.. |
valla bencede defansımız sağlam |
defansımız çok sağlam ama nolur biri sakatlandığında ve kart gördüğünd artık zan deilde toroman oynasın ve artık biran önce şu adamı kovsunlar yaa |
Alıntı:
|
zapo benim izledigim kinci macta ayakta duran tek oyuncuydu aa 3. golun hatasida ondan geldi |
Bu efe kardeş sallıyor galiba biraz açıklamalar tutarsız,açmış olmak için konu açmış gibi. |
zapo -sivok ikilisi şu son zamanlarda zago ronaldodan sonra gelen en iyi ikili bunu kimse inkar edemez |
Türkiye`de Saat: 13:21 . |