![]() |
delbosqe geldi kotu futbol vardi ogeldigindede devam edilmeli dedim istikrar saglanmali dedim adami kovdular riza hoca geldi birtek ondan israr etmedim riza hoca gercekten iyi bir hoca degil bana gore tigana geldi takim yine kotu top oynuyor dediler simdi yeni moda var bide futbol terimi korkak futbol bu insanlarin bahsettigi bu korkak futbolla biz 100 . yili sampiyon gectik tabi kimse bunu hatirlamiyor gecen sezon millet burda deli dana gibi bagirmiyormuydu yoksa benmi yanlishatirliyorum tek forvet cift onlibero oynamaliyiz diye bu sene millet fikir degistirdi neyse velasil kelam ertugrul hoca artik birakacak bu cok belli oldu ben yeni gelen hoca icin yine ay,ni seyi soyleyecegim istikrar uzun yillar devam edilmeli diyecegim 2 yenilgi sonra hatasiz kusursuz yonetimimiz kendi istifa etmek yerine hocanin istifasini isticekler biz yeni gelen hocayla yeni baslangiclar yapacagiz bu arada klup borcu 100 milyonlarca dolai asacak uefanin yakindaki borc kriteri devreye girdigi zaman bidahada nah gorecegiz avrupa kupasi maclari falan bu serefsiz yonetim biraksin ertugrul saglam degil bir yonetim sampiyonluga giden takimini nasil baltalar ornek almak isteyenler metalist macindan butarafa dogru bizim yonetimin yaptiklarina iyi baksin ve hepsine yaziklar olsun |
Yönetim önce Hocaya istifa etsin diyeceğine önce kendilerine baksınlar |
2005-06 sezonu uefa kupası: trömsö-gs 1-0 1-1 lig şampiyonu: gese trömsö'ye elenmekten daha utanç verici bir elenme değil bence, febe ve gese bu durumda iken, henüz ligde yenilmemişken, durun bakalım bi saniye ya. |
bu yönetimin bu basiretsiz tavırları olduğu sürece şampiyonluk zor. Fırat aydunus sene başında Beşiktaş hakemler dolayısıyla şampiyonluğu kaybettini iddia ediyor ne düşünüyorsunuz sorusuna hakemlerin hatası olabilir doğaldır ancak hakemler olmasaydıda beşiktaş kendine bir problem bulur gende şampiyon olamazdı demişti o gün cok kızmıstım ama simdi görüyorum ki adam haklı... |
Türkiye`de Saat: 04:07 . |