![]() |
99% Lucescu Besiktas´da |
ii güzel de aynı linki 3 kez vermişsin |
dikkat cekici olsun diye |
sonumuz ne olcak böle cok merak ediyorum biri gitsin öbürü kalsın luceye gitsin dicek zamanla bu taraftar.. |
bakalım nolcaq gelcekmi |
İnşallah Luce gelir. |
hayırlısı bakalım ortalık toz duman |
alllahım ya...madem lucescu gelecekti , neden zamanında yolladılar adamı ...yazık oldu ertuğrul hocaya, en büyük hatası beşiktaşa erken gelmek oldu,aynı şey rıza çalımbay içinde geçerli tabiki. büyük takım çalıştırmak çok zor bir iş ,bu yükün altından kalkamadı ikiside... |
İnşallah gelir ne diyelim.Bizi bu kaos ortamından ancak Lucescu gibi kurt teknik adamlar çıkarabilir. |
bizi 11 puan önden sampiyonlukdan edenn durmadan hakeme salliyan bir adami getridikk helal olsunn tek kelimeylee seneyede yas ortalamasi 30 olan adamlarida transferr ederr sonrasinida görürüz |
güzel bi söyleşi olmas |
Alıntı:
|
ya ertuğrulla luceyi aynı kefeye koyuyosunuzya ben ona çok şaşırıyorum... |
bir zamanlar şikeci şaibeci diyerek kulüpten yaka paca kkovulan adam bugün kurtarıcı olarak anılıyor yazık gercekten yazık... |
Gelmeezz...Sağlam'la yola devam... |
anlayamadığım nokta şu; teknik direktörümüz ertuğrul sağlam değilde lucescu olsaydı ,metalistin attığı ilk gol çatal yerine auta mı gidecekti , veya o ruhsuz futbolcular daha mı çok koşacaktı veya gökhan zan futbol oynamayı mı öğrenecekti ? ben lucescu^'ya karşı değilim ama ertuğrul hocamız bu şekilde muamele görmemeli ...bütün bu durumlardan en çok yara alanda sadece beşiktaş ...yazık çok yazık... |
Bekliyoruz havaalaninda karsilamaya gidecegiz gelis saatini bildirsinler yeter ki! Biletlerim oldugu halde bugun maca gitmedim.Birde basinda su fener ve gs muhabbetleri varya lucescu ile ilgili geliyor diye buna bir aciklik getirmek istiyorum:Lucescu eger fenere giderse tum besiktaslilar olarak hakkimizi ona helal etmeyiz ve gideceginide sanmiyorum gs ye gelecek olursak oradan resmen kovdular onu sampiyon yapti takimi fatih terimi getirdiler orayada gidecek kadar yuzsuz oldugunu dusunmuyorum Gelirse sadece besiktasimiza gelir cunku giderken dostca bir ayrilik oldu ve tazminatini bile almayip stadin yapiminda kullanilsin demisti kisacasi o bizden biridir besiktaslidir I love you luce I love you luce |
Lucescu inş gelir süper olur çoşarız |
adamın şampiyonlsr liginde takımı ter döküyor nasıl gelicek şüpheli... gönül ister ki gelsin ;) |
nasıl bir çalkantının içine düştüğümüz belli değil. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah... |
Türkiye`de Saat: 01:14 . |